אז מה בישלתם לשבת

אז מה בישלתם לשבת../images/Emo35.gif../images/Emo47.gif

אנחנו הכנו:
מרק קישואים
מג'דרה
רוטב שעועית
קציצות תפו"א אפויות
עוף ברוטב זיתים בצל וגזר. שבת שלום

מה זוגתי בישלה אינלי מושג!

אבל את שלי אני עשיתי! הלכתי לקנות פי צ ו ח י ם ... זה החלק החשוב שאני עשיתי לשבת גרעינים לבנים גרעיני אבטיח פיסטוקים קשיוו ושקדים... ולא קניתי גרעינים שחורדינים כי אני לא אוהב! יצאתי בסדר? מי שרוצה לבא מוזמן! אההה שכחתי... בערב יוצאים אחרי הסעודה לסיבוב באוויר...

ע ד י ו ש

New member
אני עשיתי

עוגיות שוות אבל אנחנו לא בבית השבת... אני רוצה מתכון של העוף עם הזיתים בצל וגזר בבקשה... נשמע ממש טוב!

הנה המתכון../images/Emo13.gif

צלי עוף עשיר עם גזר וזיתים - ניקי ב מצרכים: חלקי עוף בצל גדול קצוץ קופסת זיתים מגולענים חלוטים 3 גזרים חתוכים למקלות קטנים tomato max (קופסה קטנה 400 ג`) מים כמון א. מרק סוכר לפי הטעם מל"פ (מלח, פלפל) הכנה: 1. לטגן את הבצל ולהוסיף את הגזר לטיגון קל. 2. להוסיף את חלקי העוף,לטגן מכל הכיוונים. 3. להוסיף tomato max, מים בכמות של הקופסה הריקה, סוכר, תבלינים ואת הזיתים. 4. להנמיך את האש ולבשל כשעה פלוס, לוודא שהגזר רך. לבדוק טעמים.

אנחנו נאכל מה שנשאר מסעודת החג

כי בשלתי כמויות לגדוד... עוף ותפוחי אדמה אפויים בקולה /tapuzforum/images/emo99.gif ספגטי ברוטב בלונז /tapuzforum/images/emo99.gif (אישי חיסל הבוקר את שאריות מרק האפונה ברוזמרין, אז לא יהיה /tapuzforum/images/emo7.gif), כמו כן עוף סיני ופשטידת קישואים- שניהם אמא שלי הביאה איתה לחג, ומהמנגל נשאר לא מעט פרגיות (שהיו במרינדה מתוקה) וחזה עוף (שהיה במרינדה של שמן זית, זעתר וכו`) - וכל זאת כאשר לליל שבת אנחנו בכלל מוזמנים לשכנים! /tapuzforum/images/emo178.gif/tapuzforum/images/emo3.gif שבת שלום לכולם /tapuzforum/images/emo20.gif

מוזמן לבוא ולטעום בעצמך

במקום לאסור עליי ``לטרוח`` /tapuzforum/images/emo13.gif וחוץ מזה, ממי בדיוק שמעת? /tapuzforum/images/emo2.gif

סוד כמוס/tapuzforum/images/emo8.gif

בינתיים, חשבתי שאפשר לעשות שבת `סמינריון` לפורום נשואים-נשואות דתיים אצלנו ביישוב. נביא מנחים, רבנים, נארגן אטרקציות. יש את `מכון חלקת השדה` - אכסניה עם חדרים ואוכל על רמה, וכל זה במחיר השווה לכל נפש (ובתנאי שמנהלת הפורום מביאה עמה את הלזניה המפורסמת פלוס מתכון מצורף/tapuzforum/images/emo8.gif). מה דעתכם?

יוזמה ברוכה!

אל תתיאש...תריץ קדימה. תן תוכניה פרטים עלויות תקציבים ... משאל.... אגב איפה זה המקום הזה?,

אצלנו...

שווארמה הודו ברוטב, אורז פרסי משובח ומרק מיוחד הנלווה אליו (חורש סאווזי בלעז)

עלה קטן1

New member
באיחור

קציות טונה ברוטב עגבניות
סלט ירקות קצוץ
סלט בייצים
חומוס בייתי
סלט קולורבי וגזר
סלט קישואים בטעם כבד
אורז לבן אחד אחד
שניצלים
אפונה ברוטב