אז מה בן הזוג חושב על אהבת הלקים שלכן?

צונית

New member
אז מה בן הזוג חושב על אהבת הלקים שלכן? ../images/Emo23.gif

לשמחתי בן הזוג שלי מאוד מפרגן לכל עניין הלקים. הוא מתעניין, שם לב כשאני מחליפה לק ואפילו יש לו העדפות (יותר אדומים וורודים, פחות ירוקים ושאר ירקות
) אבל מדי פעם אני מקבלת הודעת תמונה שנראית ככה --->
מה בן הזוג שלכן חושב על התחביב שלכן והאם גם אצלכן יש לפעמים יציאות מצחיקות או מוזרות בנושא?

Come Alive

New member
../images/Emo6.gif זה או קרוב לזה לא היה לי עוד

חחח, אדיר. החבר שלי חושב שאני וואחד חופרת בקשר ללקים, כל היום גולשת בבלוגים של הלקים, מראה לו צבעים ואומרת לו מה אני רוצה, אבל אנחנו לוקחים את זה למקום מצחיק, כשאני רוצה לעשות כאילו שאני חופרת לו אני פשוט מתחילה לומר דברים אמיתיים שיש לי לומר על לקים ("תשמע, אני רוצה לק ורוד, אבל אני לא רוצה לק ורוד פוקסיה ואני לא רוצה לק ורוד ברבי, זה יותר מדי, ואני לא רוצה של זויה כי יש לי כבר וחיפשתי באתר ויש להם את הלק קייט והוא חמוד אבל הוא בכלל לא מה שרציתי, להראות לך תמונה? טוב אח"כ. ויש גם את OPI ויש להם......." וכן הלאה וכן הלאה) וכל מה שהוא שומע זה פקה-פקה, ואותי זה מצחיק. הוא התחיל מלחשוב שכל הסיפור הזה חופר לחלוטין, אבל היום הוא חושב שזה נחמד, והוא רואה שזה ממש משמח אותי וכיף לי אז הוא בכיף עם זה. אבל הוא שונא שנגיד הולכים לאנשהו, למשל הולכים לבית של ההורים שלו כדי להביא דברים שלו משם, ואני באה איתו ומביאה איתי לקים כי משעמם לי כשהוא אורז תיקים לצבא וכ'ו, ואני יושבת ומורחת את הלקים והוא ממש מתעצבן מזה שאני עושה את זה כי יוצא שלוקח לי עד הייבוש והכל אולי עוד אקסטרה 5 דקות מהרגע שהוא מוכן ללכת עד שאני מוכנה ללכת אז יצאתי "מעצבנת"

RUTHIE1

New member
בעיקר שונא את הריח ../images/Emo8.gif

אגב כבר מזמן רציתי להגיד שאני אוהבת את החתימה שלך

dhara

New member
../images/Emo6.gif סקר אדיר!

הבחור האחרון שיצאתי איתו חשב שזה קוריוז משעשע, מין משהו אחד שמותר לי להיות בו "פקאצה מתלהבת" - ניסיתי לחנך אותו לזה שאהבת לקים לא בהכרח מצביעה על פקאציות, אבל אני לא בטוחה שהצלחתי בכך עד הסוף
גיסי למשל שונא את זה ממש, המשפט האחרון שהוא אמר לי על לק כחול מדהים של צ'יינה גלייז: "מה, בחרת את הלק הכי מכוער שהיה לך?!"

פנרה

New member
הבחור שלי דווקא בעניין...

אני חושבת שבהתחלה הוא לא הבין מה ההתלהבות, אבל עכשיו הוא שם לב מה יש עלי כל יום ומעיר הערות בהתאם.... לא ממש מרתיע אותו כל הכחולים ירוקים צהובים ניאונים הוא דווקא חושב שהם כיפיים:) אולי זה בגלל שאני חושבת שהם כיפיים. אפילו את אחיו הצלחתי "לחנך" לגבי העניין, וכל פעם שהוא רואה אותי הוא ישר בודק מה יש עלי!

Harlot

New member
אחי עושה לפעמים תמונות כמו שהחבר שלך שולח לך

בן הזוג לא שולח לי תמונות, אבל מקפיד להיראות מתעניין, מעיר הערות ענייניות ומנומסות - גם על הניאון או הגליטר הכי פרחי ומזעזע שיש (הוא יגיד משהו כמו "זה צבע מאד דומיננטי ובעל נוכחות"). הוא תמיד ימצא משהו נחמד לומר גם על לק שברור לגמרי שהוא לא מתלהב ממנו ("יש כאן איזשהו ייחוד", הוא יאמר בטון מהורהר). הוא מאד לא שמרן בכל הנוגע להעדפת צבעים, ואם הוא רואה צבע שנראה לו מיוחד או יוצא דופן ממש יוצאות ממנו קריאות התפעלות. פעם הוא אפילו ביטא שאיפה יצירתית, ושאל אם אני יכולה להשיג לק בצבע של מכונית.

Marble Arch

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

אהבתי!!! חבר שלי לשעבר חשב שזה בזבוז כסף, אבל זה עדיין היה ניראה לו תחביב נחמד.. הוא גם היה נכנס לבלוג שלי לפעמים (פעם פעמיים.. לא יותר..), והיו לו דעות מאוד ברורות לגבי איזה צבעים כן יפים לי ואיזה לא...

הלקים שלי הם חלק ממני

ומשגרת הטיפוח שלי. בפייסבוק שלי יש תמונת פרופיל של כפות הידיים מרוחות בלק.

צונית הבן זוג שלך הרג אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

האיש שלי בד"כ מפרגן ולא מפריע לו אף צבע אבל הוא תמיד תוהה בקול רם כמה לקים אני צריכה ושכל הצבעים נראים אותו דבר ו"מה ההבדל בין האדום הזה לאדום הזה ?, שניהם אדומים" הוא מכיר את השגעון שלי ולא מפריע לחיות את חיי בשלווה. אגב גם לבלוג הוא מפרגן ומתקשר באמצע היום לומר לי שהיה אחלה פוסט

שלי פתח קבוצת מרמור בפייסבוק ../images/Emo3.gif

"גם אני מכיר מכורה ללקים".... מיותר לציין שזה לא תפס יותר מדי תאוצה...
אבל בסך הכל הוא לא נגד, רק לא אוהב את הריח... הוא די מעודכן בצבעים החדשים ואפילו עוזר לי בבחירות הלקים מדי יום-יומיים...

מ ס ט י ק

New member
אצלי...

לחבר שלי לא מפריע הלקים, להפך, הוא אפילו אומר שאני משקיעה
אבל מה שכן... שהראתי לו צבע מסויים של לק שחשבתי להזמין הוא אמר שזה כתום יותר מידי וככה בעצם הביע את הדעה שלו לגבי הצבעים. מבחינתו זה תחביב נחמד והוא אפילו מבין את עיניין הרכישה דרך האינטרנט, הוא עדיין לא אמר שיש לי יותר מידי לקים (אבל יכול להיות שזה יגיע בהמשך כי אנחנו עדיין רק בהתחלה
) אבל - הוא פרטנר טוב להתייעצות איזה לק לשים

Ultra marine

New member
יכול להיות שזאת הסיבה

שאיןלי בן זוג?
בגדול הסביבה די מפרגנת, או יותר נכון, לא מתלוננת יותר מידי. אצלי במשפחה מזמן הבינו שאולי עדיף לא להגיד כלום חחח אבל בעבודה או במקומות אחרים שאני מסתובבת בהם אני רואה שמוצא חן בעיניהם הלקים שאני שמה. אני לא טיפוס קונפורמיסטי, בדיוק להיפך, לכן לא משנה מה אני שמה, או נגיד ככה, ככל שזה נון-קונפורמיסטי (אטלנטיס שיש עלי עכשיו...) ככה אנשים מגיבים בחיוכים של "זה כזה את". בלקים יש צבעים שאני לא אשים. אני אפילו לא יודעת למה. מכל מיני סיבות אני משערת. אבל באיפור לדוג' אין צבע שאני לא אסכים לשים. יש צבעים שיראו לי משעממים, אבל אני לא מתנגדת אליהם. אני משתמשת בכתום, צהוב, ירוק, כחול, סגול וככל שהאוסף שלי יותר מגוון ככה כיף לי יותר

תולי01

New member
מפרגן בהחלט ../images/Emo99.gif

בעלי אמנם חושב שאני קצת משוגעת
ושאני צריכה ללמוד להכניס את כל הלקים למקום אחרי שאני מסיימת ולא להשאיר אותם ליד המחשב
אבל חוץ מזה, הוא לחלוטין תומך - אין לו בעיה עם אף צבע שאני שמה, הוא יותר אוהב נצנצים מאשר קרמיים, אם יש צבע מיוחד אני אפילו מקבלת "פששששש", אין לו בעיה עם מיליון ההזמנות והקניות והחבילות שלי, אין לו בעיה שיומיים לפני הזמנה אני טוחנת לו את השכל "אבל כדאי לי את זה או את ההוא, כבר הגעתי ל-9 ואי אפשר להכניס עוד אחד..."
, אין לו בעיה עם שני סטים של מגירות על גלגלים שהכנסתי לחדר מחשב כדי לאחסן את כל הלקים שלי ושעכשיו אני אומרת לו שצריך לקנות עוד סט כי כבר נגמר לי המקום, אין לו בעיה ללכת לדואר לקבל ולשלוח חבילות בשבילי ואין לו בעיה שאם יש לי לק מהמם על הציפורניים אני שואלת אותו כל שעה עגולה אם נכון שהוא מהמם ואם הוא ראה איך הנצנצים בולטים או איך הצבע משתנה או כמה הוא מבריק
הוא יודע שאני מאוד מחושבת (כן, אולי זה לא נראה, אבל בכל מה שקשור בכסף אני סופר מחושבת, יודעת תמיד איפה אני עומדת וכמעט לא תמצאו אצלי קניה לא מתוכננת), אז מבחינתו כל עוד אני מרוצה - הוא מרוצה
מה אפשר לבקש יותר ?

rotemoosh

New member
חח אהבתי את התמונה!!

אצלי הבן זוג אוהב ציפורניים מטופחות.. יש לו העדפה לאדומים ברגליים..
בגדול הוא לא מביע התנגדות לצבעים מסוימים..(אולי כי אני הולכת על טבעי וורודים ולא כהים).. רק לא אוהב להריח אותם..

angell4

New member
אוהב ומפרגן!

תמיד שם לב אם אני משנה ומחמיא. אם אנחנו הולכים ביחד והוא רואה בחורה עם לק ניאוני ברגלים הוא מתלהב ורוצה שאני אקנה... אבל אין לי כל כך אומץ...

mikey mouse1

New member
חבר שלי חושב שאני מגזימה

כל הזמן שאני גוררת אותו איתי לקנות לקים חדשים הוא אומר לי "עוד לקים?יש לך מלא כבר,כמה את צריכה?את יכולה לפתוח חנות" אני נקרעת ממנו
לרוב הוא מעדיף עליי ורודים\אדומים,אם נגיד אשים עכשיו תכלת\ירוק או צבע שהוא לא רגיל לראות עליי הוא יגיד לי שזה מזעזע. וכל הזמן שאני קונה לק ורוד ,הוא אומר "אני מניאק אם אין לך בבית את הצבע הזה כבר" הוא לא קולט שיש מלאאאאא גוונים לורוד,ואנחנו מתערבים שאין לי בבית,ואני תמיד יוצאת מנצחת
אבל מעצבן אותי כשאני צריכה שייעץ לי איזה לק יותר יפה,הוא אומר "לא יודע,אני לא מבין בזה,תקני מה שבא לך" גברים הם כאלה נעליים לפעמים גרר
חוצמזה בגדול הוא מאד מפרגן לי,ואומר שכל מה שאני אשים עליי יהיה יפה ככה ש...כיף

s a b i n a

New member
סקר מעולה!

אוקיי אז גם אצלי הוא אוהב ומפרגן...דווקא הוא הכי מתלהב מצבעים לא סטנדרטיים כמו ירוקים וכחולים אבל הוא חושב שהכי יפה לי עם צבעים כהים... בורדו, שחור וסגול כהה...האמת הוא צודק (יש לי עור די כהה אבל אני פשוט ממש אוהבת בהירים וניאונים וכאלה :)

1Unicorn1

New member
הוא מאד אוהב את זה שאני מטפחת את הציפורניים

אבל היה מעדיף שאהיה בלי לקים וסתם עם ציפורניים מסודרות
הוא מחבב את הלקים הכהים שלי, כל הכחולים/אפורים/סגולים למיניהם וסולד ממש מהאדומים שלי

למעלה