אז מה בנות... זה נכון?

אז מה בנות... זה נכון?

לאחרונה, שיחה שהייתה לי עם ידידה טובה העירה את תשומת ליבי לעובדה שאתן הנשים בעצם קולטות כמעט את כל המבטים שלנו למקומות הנכונים.... גם מבט חטוף על הישבן נקלט היטב על ידכן (גם אם המבט היה לשניה בלבד! ) והאמת שמאז השיחה אני פשוט משתדל להסתכל לאשה בעיניים, אבל גם זה באיזשהו שלב מציק... בכל מצב... מצאתי משהו שמתאר בדיוק את המצב שאני מדבר עליו בצורה הכי פשוטה. תהנו.

בודאי שהן יודעות,

לכן הגברים המציאו את משקפי השמש.... הרי אף אחד לא באמת הוטרד מהשמש, זה מגוחך................

billc

New member
משחק יפה, נתאמן עליו מחר

עד עכשיו קיבלתי 10 בירות בראש

בטח נכון!

על מה דיברת? סתם... איזה כיף שאפשר לשלוט כך בגבר. הלוואי שכולכם היו כל כך נשלטים. וכן, ברור שרואים. מה חשבתם, שאנחנו סתם שמות משקפי שמש? נו, בחיאת...

סלסרו

New member
מה הבעיה להסתכל?

כבר היו לי כמה פעמים שכשהייתי עם בחורה המבטים שלי באופן טבעי נדדו לאיזור החזה שלה.. ואמרתי לה בטון נורמלי שאני מקווה שshe's not offended מכך שאני מסכל לה בחזה, כי השדים שלה פשוט כ"כ יפות שקשה לא להסתכל... הן צוחקות, נהנות מהמחמאה, נהנות מכך שאני דוגרי ולא מתכחש למיניות שלי, ומבקשות יפה שלא אגזים..

AIRHEAD

New member
מעניין מאוד......

אני לא יודעת עם איזה בחורות אתה מסתובב, אבל כשבנאדם מדבר איתי, הייתי מעדיף שיתרכז בפנים ולא "ינדוד" לחזה.(זה רק מראה עד כמה היית מרוכז בשיחה איתה...) תגיד, גם בשבילך זו מחמאה כשבנות בוחנות לך את הזין?? אה..ומה קשור "לא מתכחש למיניות"? ממתי נעיצת מבטים בשדיים (שדיים יפים ולא יפות...) מסמל על כך שאדם מודע למיניות שלו?

Mירב

New member
אז מה זה השאלה הזאת:

"האם גם לך זו מחמאה שבנות בוחנות לך את הזין"?...

AIRHEAD

New member
זו היתה כמובן תשובה קיצונית בכוונה

כתגובה ל..."הן מקבלות את זה כמחמאה"- נו באמת... אז יש גם בנות במכבדות את עצמן...והיו רוצות שתסתכל להן בפנים כשאתה מדבר איתן, כדי שידעו שאתה מקשיב להן. אז אל לך להסיק מכך על כל הבנות. לא כולן נהנות מזה ולא לכולן זה מחמיא (לא משנה עד כמה הן והשדיים שלהן יפים) רגע,מירב, אולי גם לך זה מחמיא?

billc

New member
אמממ...

אני לא חושב שצריך להרכין את הראש כמו במשחק כידי לראות ציצים. הרי טווח הראיה שלנו לא נקודתית.

סלסרו

New member
וודאי. כשבחורה אוהבת את הזין שלי,

בהחלט אני נהנה מזה. למה לא?
את לא אוהבת כשהשדיים שלך מוצאים חן בעייני גברים?

Mירב

New member
האמת,

לי בכלל נראה ש-AIRHEAD הוא טרול מוכר, לפי סגנון הכניסה בשני הפורומים. לכן גם אני אענה פה לשאלת המחמיא / לא מחמיא. קודם כל, לא זו היתה טענתו של אייל בפתיחת השרשור, אלא העובדה שאנו חשות כל מבט חטוף. אני יכולה להעיד שזה אכן נכון. ולעניין המחמיא או לא, אז לדעתי זה תלוי בנסיבות. אם אני בשיחה עם קולגה בעבודה, או עם פקיד בבנק או עם קופאי בחנות, אז חד משמעית זה לא מקובל עלי. אבל באותו מטבע, אני בטוחה גם שסלסרו, אם הוא היה הקולגה, או הפקיד, או הקופאי, לא היה אומר לי: "אני מקווה שyou're not offended מכך שאני מסכל לך בחזה, כי השדים שלך פשוט כ"כ יפות שקשה לא להסתכל..." אז ככה שהכל תלוי בזמן ובמקום, וכמובן בלבוש... ובמשקפי השמש

סלסרו

New member
ברור שזה קשור לקונטקסט

המדובר על "דייט" (כמה שאני לא אוהב את המילה הזו, פשוט אין לי מילה אחרת לתאר את הקונטקסט). אישית:
למשקפי שמש. אני רוצה לראות את העינים של הבחורה, לא לדבר עם מישהי המסתירה את עיניה (אם השמש חזקה וצריך משקפי שמש, OK - אני מדבר על אלה שלובשים משקפי שמש גם כשלא ממש צריך, והרושם שאני מקבל שהם מסתתרים מאחורי מסך..).

Ronit FL

New member
האמת

שגם אם AIRHEAD היא טרול, ידועה או לא, אני מסכימה עם הדברים שלה. האמת היא שאם בחור יתקע מבטים בחזה שלי, ארגיש מאוד לא נוח ואני בטוחה שהדבר היחיד שאעשה הוא אקום ואלך. לשמחתי לא נתקלתי בבחורים גסי רוח שכאלה.

Mירב

New member
אז תגידי לי...

בשביל מה אנחנו לובשות ג'ינס שמעצב את התחת וחזיה שמעצבת את החזה, אם לא בשביל שייראה יפה? אם היו כלכך צנועות היינו לובשות גלבייה...

Ronit FL

New member
תודה ואענה לך

תאמיני או לא, רוב הפעמים שאני מתלבשת כדי להראות טוב, זה עבור עצמי, להרגשה שלי. זו גם הסיבה שאני מעדיפה לצאת לקניות לבד, האמת. אני לא מבינה, אגב, מה זה שייך...זה כאילו אמרת שלבישת מיני מזמינה אנסים. אני חושבת שלתקוע מבטים באיברים המוצנעים (והמובלטים מין הסתם) זה גסות רוח. זה חוסר כבוד מינימלי לאדם שיושב מולך ובעיני זו הצהרה של "תסתמי ותני לי לעזאזל להביע את המיניות שלי"

AIRHEAD

New member
שמעו חברים...אתם פרנואידים

איזה טרול בראש שלכם? אני סתם נכנסתי לכאן במקרה...ואני גם בחו"ל וגם סינגל, זה למה נכנסתי לשני הפורומים. ואחרי שקראתי איזה וידוי "מרגש" של איזה דפוק אחד, אני גם מבינה למה את חושבת שאני "טרול", אבל אגיד לך משהו. כל הסיפור הזה הצחיק אותי, זה נראה לי יותר כמו פורום של ערוץ הילדים רו "בחדר של חני" אז מירב... שיהיה לך יום טוב. ותודה על קבלת הפנים

קודם כל לפי התשובה שנתת עכשיו..

אם את יודעת מה זה החדר של חני, כנראה שאת באמת מה שנקרא "דור העתיד". (צעירי הדור שלנו הם בוגרי "שכונת חיים"), תרצי או לא, אנחנו הגברים "שטחיים" - הסתכלנו,מסתכלים ונסתכל על נשים ועל חלקים מסויימים בגוף. השאלה שלי הייתה האם זה נכון שאתן באמת שמות לב (משמע, הדבר הידוע לכולנו, שאנחנו הגברים "כמעט" מושלמים- אך לא כל כך מתוחכמים). לקרוא לבן אדם דפוק אחד, לא מוסיף לך כבוד. את מוזמנת להשתלב במידה ותחליטי שניתן גם להתנהג כמו אדם תרבותי, אך להגיע למקום חדש- וישר לרדת על אדם שחווה את דעתו (גם אם היא לא מקובלת עליך) ולקרוא לו "דפוק" - מוגזם ולא מקובל. אייל.

למעלה