אז מה בעצם אתם עושים כאן?

אני כאן על מנת להעמיק את ידיעתי

בנתיב החופש והאהבה (או במילים אחרות בדרך הלוחמים), על מנת ללמוד, להכיר לוחמים אחרים, להתפתח, ולהגיע למקום חדש.

לבד לי

עד שמצאתי את הפורום, הייתי בטוחה שאני ועוד שני חברים הפסיכים היחידים בארץ שמנסים להשתחרר מהעולם הזה. גם אם אני לא עושה בזה הרבה שימוש, מאד מרגיע אותי לדעת שיש לי את מי לשאול, ויש לי עם מי לחלוק, ויש מי שמבין, פחות או יותר, על מה אני מדברת ומה עובר עלי. תודה לכולכם על תשומת לבכם אחת בדרך

nivinivini

New member
כשאני נכנס לפורום הזה

אני ממש עובר לפאזה אחרת. לא משנה מה עברתי במשך היום, ואם לא הייתי מודע לכל מיני דברים חשובים יותר מהיום יום. פה אני נזכר שוב. מרגיש פתוח לדבר.

nivinivini

New member
אחחח הציניות הזאת. לא שמעת ?

היא לא עובדת יותר. זהו. היא נשארה למסכנים.

התהוות

New member
לומדת ונהנת

אני הולכת בנתיב מסוים ופה ישנם אנשים שהולכים בנתיב דומה ומה שקורה הוא שלהיות בפורום עוזר לי להזכר בדברים, עוזר לי ליישם דברים, עושה לי כייף, אני יכולה לשתף כאן, אני יכולה לעזור לאחרים ועוד...

אני כאן כדי לחזק את עצמי.

בתקופה הנוכחית אין מסביבי לוחמים והפורום ממלא את החסר. לאחרונה גם התחלתי "להלחם" יותר לאחר תקופה שהקדשתי לנושא הרבה פחות תשומת לב. קימים בפורום הרבה תרגילים שניתן ללמוד - כמו קבוצת הערות ותרגילים נוספים (וגם הארות מעניינות ומרגשות) שמצויים בהודעות של אנשים בארכיון. הפורום הזה גם עוזר לי סתם כשאני מרגיש עצוב או בדיכאון ומזכיר לי למה לשאוף. יש לי מנהג לקרוא הודעות ישנות, למעשה בצורה מאד יקית התחלתי לקרוא את הדף הראשון בארכיון ואני מתקדם בצורה לינארית כל פעם שמתחשק לי. עכשיו אני בדף העשירי... בעקבות ההתעוררות האחרונה שלי הפורום הזה גם הוביל אותי לפורום החלומות הצלולים. היום הגדרתי מחברת שתוקדש לרשימת החלומות שלי. בשאיפה לחלום חלומות צלולים. דבר שהצלחתי לעשות במידה מסוימת לפני כמה שנים בעקבות ספרים של קסטנדה. להתראות.

למעלה