אז מה בעצם גברים באמת רוצים?

אז מה בעצם גברים באמת רוצים?

הינה הסיפור שלי ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי אז יש לי ידיד ממש טוב, שבהתחשב בעובדה ששנינו האנשים הכי עסוקים בעולם אנחנו מדברים יחסית המון בטלפון, הוא מכיר אותי כבר ארבע שנים, יש לנו אותן דעות אותו הומור, אותן רכילויות. אנחנו צוחקים יחד מתווקחים תמיד על הדברים הכי חשובים, מתייעצים מספרים ולא פעם משלבים במשפט "אתה יודע/ת שאני אוהב/ת אותך?" והכל ברוח טובה והכל בכייף. אבל בכמה שבועות האחרונים נדמה לי שהוא רוצה יותר (ואני לא אתנגד כי אני כבר ארבע שנים חושבת שהוא הבחור הכי מקסים על כדור הארץ) אבל אני לא בטוחה, במיוחד כי כל פעם שאנחנו ביחד (מה שלא קורה הרבה, צבא, יו נוו) אז אין שום מגע פיזי ולא באמת יש לי הזדמנות לנסות אפילו ליצור אחד כזה. ולשאלה שלי: איך מגלים מה הוא רוצה?? תודה מראש על שיתוף הפעולה.

seeyou

New member
../images/Emo13.gif-בגיל 18 לא יודעת איך מגלים...

מה גבר רוצה? זה לא סתם גבר ,זה בחור שהוא מכיר אותך כבר ארבע שנים(מגיל 14??). לא ברור בן כמה הוא אך מניסיוני הבנות הן יותר בוגרות מבנים באותו גיל! לפעמים יש צורך ביוזמה... יוסי

הסיבה שלא קורה שום דבר מצידו

היא שאם הוא באמת מעוניין - הוא חושש בדיוק כמוך. זו לא בחורה שהוא רק פגש, אז הרבה יותר קל להתחיל איתה. את בחורה שהוא מכיר כבר המון זמן בדרך מאוד מסויימת ושונה, והוא חושש לסטות מהדרך הזו אל שביל צדדי שבו הוא אף פעם לא דרך. אפשר להיות ישירים, ואפשר בחיטוטים עדינים ושאלות מנחות, כמו: תגיד לי, מה אני בשבילך? אם היית פוגש אותי לראשונה נניח במועדון, היית מתחיל איתי? למה אין לך חברה לעזאזל? איך הבחורות לא קופצות עליך? משפטים כאלו שאולי יגרמו לו לדבר ולרמוז לך קצת יותר. ואת יודעת מה? לפעמים די ברמיזות כדי לדעת מה גבר רוצה.

למעלה