מתחיל
אז ככה... אנחנו מוזמנים לסעודה אחת ומארחים בשלוש ארוחות. אז יש לנו לא מעט בישולים.. ועוד אני חייב להספיק לרוץ את הריצה שלי (30 דקות - שלוש פעמים בשבוע), כי עד מוצ"ש לא יהיה לי מתי.. ועוד ללכת לחבר לראות את המשחק המ-ט-ו-ר-ף שהולך להיות היום!!! ניצלתי את העובדה שהפעוטון של הבת שלי בחופש כפוי היום, ונשארתי איתה עד הצהריים ובזמן שהיא ישנה לה את שנת הבוקר, התחלתי להכין... אז מה היה ההספק שלי? א. סלט מטבוחה בנוסח השף -
http://amirskitchen.wordpress.com/2009/01/13/matboha/ ב. רוטב בסיסי לחריימה על בסיס סלט המטבוחה בתגבורת של פלפל חריף ושום.. הרוטב יחומם שוב עד כמעט הרתחה ואז יתווסף לו כמה נתחי נסיכה ויבושל עוד כ-20 דקות.. יאמי!!! ג. פלפלים קלויים כבושים בשמן זית ולימון - אני מבטיח.. פעם אני אעלה מתכון לבלוג... ד. פשטידת בצל ופטריות (חלבי). ה. סלט סלק טעים וקליל מה עוד בתוכנית? א. מקלובה בנוסח רעייתי היקרה - כלומר.. במקום בסיר, בתוך תבנית פיירקס עמוקה, עטופה היטב בנייר כסף. הרעיון: אורז, ירקות ועוף, עם רוטב סודי ומיוחד, והכל בתבנית אחת.. קל, פשוט ומהזה טעים!!! במיוחד לאור העובדה שהקטנה שלנו מתה על זה ומחסלת את האורז והעוף כאילו הייתה בן-אדם בוגר ולא רק בת 11 חודש!! ב. פשטידת תרד (פופאי.. the sailor man... טווו טווו
) ג. פשטידת קישואים (חייבים משהו פרווה, לא?) ד. סלט כרוב מיוחד (אשתי לא מגלה לי את הרכיבים שתהיה לי הפתעה) ה. סלט שומר מרענן ו. ולקינוח... עוגת גבינה של אשתי... לא בבישולים, אבל צריך לתת כבוד א. יין לבן שקנינו לכבוד האירוע של יקבי טפרברג ב. בירות של נזירים בלגים ובקיצור... חג טעים לכולם!!! ד.