אז מה דעתכם... לוקח ממריצים או לא?

shay golan

New member
אז מה דעתכם... לוקח ממריצים או לא?

תמיד הערצתי את ארמסטרונג, אבל זה נראה כבר יותר מדי. ובעיקר בעיני אלו שמבינים יותר ורכבו בטורים מס' פעמים. הרי כל שנה מוסיפים לרשימת החומרים האסורים חומרים חדשים, ועדיין לא ניתן לגלות בבדיקות שנעשות בימנו את כל אותם הממריצים, אלו שידועים ובטח אלו שלא. אז נראה לכם שהוא נקי? ספורטאי גדול ואדם מיוחד אין ספק, אבל יתכן וכמו שללא הרף כל מי שסביב ארמסטרונג עובד על חידושים ושיפורים הן בתחום המכני של האופניים, הן בתחום האימונים והטקטיקות, שכל אלו יחד נראים כעבודה מושלמת למיצוי מקסימלי, ישנם גם אלו שעובדים עבורו לחידושים ב"תחום האסור"? באופן אישי, לי נראה שכן. נראה לי שהוא לוקח ממריצים אסורים שהבדיקות של ימנו לא מגלות, או תוספים אחרים שטשטשים עכבות חומרים מוכרים. אם פלאי הטכנולוגיה, הביוטכנולוגיה והפרמקולוגיה של היום הכל אפשרי, וסביב ארמסטרונג נמצאים הטובים ביותר בכל תחום. אני לא מאשים או שופט אותו כי אלו רק השערות, זוהי רק דעה רווחת בקרב עולם האופניים שצוברת תאוצה עם כל נצחון שלו. מה דעתכם?

שלומנה

New member
בתור אוהד ספורט

אני מאוד מקווה שארמסטרונג לא לוקח משהו . אתמול כאשר ראיתי אותו עולה את האלפ דואז' בקצב המסחרר , כבר כמעט השתכנעתי שהוא לוקח משהו אבל אני פשוט לא רוצה להאמין . אז עד שלא יוכח אחרת ארמסטרונג נהנה מהספק . אם אתה חושב שהוא משתמש בממריצים אז איך אתה אומר עליו ספורטאי גדול ? אולריך לפודיום

שאלה הזו מתחילה להימאס...

(זה לא אישי נגדך שי). אבל חלאס, תהנו מההופעה, תפסיקו לחפש את הדברים המכוערים בספורט. ואם אתם כבר מחליטים לחפש ליכלוך, אז אל תהיו תמימים ותחפשו רק את ארמסטרונג. תחפשו את כל הדבוקה, כולל רוכבים שיש להם עבר בשימוש בחומרים אסורים. מישהו פה באמת מאמין שלארמסטורנג יש איזה חומר סודי שלא ניתן לזהות אותו, חומר בלעדי ש-6 שנים לא גילו במאות בדיקות. ואת החומר הזה יש רק לו, וכל המתחרים שלו (כולל רוכב מסוים שיש לו עבר עם אקסטזי,גדל והתחנך במזרח גרמניה ורכב בקבוצה שהמוביל שלה כונה מר 60%) נקיים.

d4z

New member
ובשולי הטור.....

רציתי רק לציין שקרן הסרטן של לאנס(הסרט הצהוב) צוברת תאוצה בנוסף לאנשי הדבוקה. כאן (בהולנד)הפרשנים באולפן עונדים את הצמיד וברחוב יש מיספר לא מבוטל של אנשים שעונדים אותו(מאין כת סודית של צופי הטורדה) בקיצור האיש "מנצל" את פירסומו למטרה נעלה ויפה ועל כך שאפו.

miko1810

New member
כשרוצים לנקות אחד

אין צורך ללכלך את השני! אין כאן שום דבר יחסי! אולריך עשה מה שעשה והיה טיפש מספיק בכדי שיתפסו אותו.

תפסו אותו?

הוא נתפס על ידי העץ שהוא נכנס בו עם הרכב שלו. אין ספק שהכי טוב שספורטאי נערץ, מודל לחיקוי על ידי אלפי ילדים באירופה, יהיה מסומם! ושכל העולם ידע שאם אתה ספורטאי ואם את מפורסם ואם נערץ. אז כנראה מותר לך לקחת סמים, סמים לא חומרים אסורים בספורט! סמים! אבל לאולריך אפשר לסלוח, כי הוא כל כך סימפטי. המפסידים הם הרי תמיד כל כך מסכנים.

miko1810

New member
ידעת שה אנ.בי.אי

לפני תקופת היהודי הקטן (המנהל היהודי) הייתה חממה לכל סוגי הסמים שבעולם? הם היו מלאים וממולאים בקוקאין ובאלכוהול! כולם! כריס מאלין נזקק להיכנס לגמילה בכלל.

כריס מאלין הגיע ל-NBA שנים אחרי...

דייויד סטרן. אבל מה הקשר לאופניים? וליאן אולריך? אתה באמת חושב שזה תקין?

miko1810

New member
חס וחלילה!

אני חושב שזה רע! אבל מה הקשר בין אקסטזי לבין יכולת ספורטיבית? אני חושש שההיפך הוא נכון. אין קשר לאופניים זה היה סתם!

יש לי הרגשה שאתה נמצא קצת יותר...

מדי זמן באירופה. התחלת אפילו להשתמש במונחים אירופאים לתאור העם שאת משתייך אליו- "יהודי קטן"!! תגיד אתה לא מתבייש? אם במקרה איזה מקומון לא חשוב בעיר לא חשובה בצרפת, היה משתמש בביטוי הזה, הייתה פורצת תקרית דיפלומטית בין ישראל לצרפת. מיקו כדאי שתגיע מדי פעם לישראל, ואז אולי תיזכר מי אתה, ומאיפה באת.

miko1810

New member
בועז, רד מהעץ

הגבוה שטיפסת עליו! אני לא הכתובת! זה היה בצחוק, והוא באמת יהודי, והוא באמת קטן! במיוחד כשהוא ליד כל הענקים שם! אני האחרון ששוכח מנין הוא בא! תאמין לי! עזוב אותך פוליטיקה, בוא נתמקד באופניים!

miko1810

New member
אתה צודק!

סליחה! אני האיש האחרון שינסה לעורר קונוטציות שליליות בנושא הזה!

מאדמאן

New member
מיקו אתה תגלה כנבזי בעל רגשי נחיתות

קשים ביותר. יהודי קטן: (זה אתה), הוא כינוי שעליו התבססו כמה זדים מריעין כדי להשמיד קרובים שלי. יהודי קטן, זה שטינקר עלוב, שונא עמו ושונא עצמו. יהודי קטן הוא "יהודון", זה כינוי שבזנמנו השתמשו בו זקניהם של אלו שמשגרים שיטנה עמוקה כלפי ארמסטרונג היום. הצאצאים שלהם, לא התליחו להפטר מהשנאה הזו - וגנטית, גם היום כמו אז, הם נהנים מאותם קאפואים, יהודים קטנים של ממש כדי לפגוע בנושא נשאתם. אני מקווה שאתה לא מאלה. זה שגם אתה רוכב על אופניים, אמנם רק עושה את הסיפור מסובך יותר, אבל לא בלתי ניתן לאיבחון. או תפסיק עם הזבל שאתה משפריץ או שנדע שאתה דמות שחייבת התעלמות כדי לא להגיב לכל נפיחה. עוד עניין: כמי שמכיר מקרוב מאוד אדם שחלה בסרטן האשכים - סרטן שכולל את כל שלושת הסוגים של תאי הסרטן, כולל הקרצינומה האיומה, כולל ההתפשטות של הגרורות לחלל הבטן ולמרבה המזל ללא התפשטות לתוך הריאות והמוח. כמי שיודע מהו תהליך הטיפול שכולל כימוטרפיה של ציפלוטונים האיום, של איבוד השיער, קימוט העור, הצטלקות העור, סימנים כחולים, בחילות נוראיות וכאבים של תופת על פני האדמה הטובה, כמי שחווה לצד החולה את התחושות הנוראיות ביותר עלי אדמות, את נמזקיה האיומים של הכימוטרפיה, את האישפוז בתא בידוד, ללא שום אפשרות להתקרב לאדם אחר בשל חשש מהתדרדרות לדלקת ריאות ללא מערכת חיסונית, עם תפיחת כבד מכאיבה עד כדי בכי מרורים, ללא שיער, כמו פליט נדכה, עם תפילות מרורים לבורא עולם שיחדל את הכאב, עם אטו בלי חיים, אני אומר לך באחריות: לא מאמין שיש יצור בעולם, לא ארמסטרונג ולא חראסטרונג שיכניס לעצמו שוב חומר כימי שאינו להבראה - לא מקובל עלי לא מה שאתה עושה ולא מה שאתה שומע מהצוררים האירופאים חסרי התקנה, שלא שינו ולא השתנו, וכל הכוונה שלהם היא לפגוע והכל והכח מתוך קנאה וצרות עין - כמו בעבר שלהם - זה שלא ישכח ולא ימחק. אני מסכים שהיתה תקופה בספורט הזה שבה הספורטאים, הרוכבים, בצמימות, ניסו חומרים שחשבו שישפרו את היכולות שלהם. הם לא ידעו ולא יכולים היו לדעת שהחומרים הללו יכנסו לרשימה אסורה, משום שמי שנתן להם את החומרים היו רופאים מהוללים. מאז - מי שלוקח את החומרים הוא פושע. ארמסטרונג לא פושע ולא טיפש, הוא רחוק מלהיות טיפש - לכן כל השנים הללו שבהן יושבים בצרפת גדולי המומחים ומחפשים אינדיקטורים לזיהוי חומרים, ולא מוצאים כלום: מטהרים את ארמסטרונג מהדיבה שלהם. עכשו אני יודע שאחד כמוך לא ניתן לשכנע. אבל די עם השיטה הזו של דיבה חולנית. יהודי קטן: שתוק קצת !!

miko1810

New member
עשה טובה

ורד מהעץ! די, אין לי סבלנות לכל השטויות שלך ולכל מה שאתה כותב כאן! תתרכז באופניים ובגיבור המסומם שלך! עזוב אותי ואת דיעותי הפוליטיות לעצמי. אני מסתדר איתן הרבה יותר טוב מאשר אתה חושב! אתה גם מנחש מה ארמסטרונג ידע או לא?! אם אתה בצרפת אז אתה יודע איזה כתבות מצחיקות היו כאן על ריצארד וויראנק, "הוא קיבל 200 זריקות טטנוס בשנה"! עזוב, אתה תדבר על האליל שלך ואני אדבר על הסמים שהוא נוטל. ושוב, אם המילה יהודי קטן עושה לך כאלה קונוטציות שליליות, אני מתנצל מעומק הלב! לא זו הייתה כוונתי!

למעלה