אז מה דעתכם על הסדרה

E dan

New member
לא רע... לא רע...

אני חייב להגיד שדי נהנתי... היה קצת ארוך מדי, אבל נהנתי, אני אמשיך לעקוב, קאסט מעולה, דמות מוגזמת מדי של נוימן :( אבל בסה"כ, נהנתי.

ipat pdida

New member
פצצה של סידרה

את טירונית ראיתי קצת אבל ו שיחקה אותה יותר אני מהמרת על הרבה פרסי בבוא העת ואחוזי רייטינג גבוהים עד מאוד תיזכרו..........................|סלינק|

Kennypro

New member
סדרה נפלאה!

צפיתי בסדרה אמש, התרשמתי מאוד, שחקנים מצוינים והסדרה על רמה. אני מקווה שיהיו כמה שיותר פרקים, אני כבר מעריץ גדול של הסדרה והשחקנים

perrinat

New member
אז מה דעתכם על הסדרה

תמשיכו לצפות
כבר התמכרתם
איזה שחקן הכ אהבתם
איזו דמות

סדרה מדהימהההההההההההה../images/Emo184.gif

כמו שציפיתי שתהייה! ברור שאני אמשיך לצפות!!!!!!!!!!!!!! והתמכרתי כבר לפני שהיא התחילה
ברור שאת נתן הפשוש הזה!!! אבל הדמות שלו לא ממש אהבתי, קודם כל: מה זה השם המעפן שתקעו לו שם?? ויש לו דמות שונה כזאת מכל שאר הדמויות שהוא שיחק, לא אומרת שזה לא טוב, להפך, אבל זה מוזר לי.............. נקווה שנתרגל!

Yellow Fever

New member
דווקא לא ממש אהבתי, אפילו התאכזבתי!

בא לכם לסקול אותי עכשיו באבנים ? סתם סתם
ברור שזאת סידרה טובה ומושקעת!! לא התאכזבתי בכלל. שחקנים ממש מוכשרים. אהבתי את הדמות של אביתר. רואים שיש בשחקן את הכריזמה שדורשת הדמות!! לא זוכרת ממש את השחקן מסדרות אחרות, אבל ממה שראיתי, ממש התרשמתי!

Shayhhhy

New member
צופה מושבע.

ללא ספק מילואים, אח הסדרות היותר טובות. פשוט נהנתי לראות את הפרק הראשון, וללא ספק אני מאלה שיראו את כל הפרקים ולא יפספס שניה. אני אפילו ראיתי אתמול פרסומות, העיקר לא לפספס שניה מהפרק. מאוד אהבתי את המשחק של "אביתר" ( יגאל נאור ). שחקן ממש מעולה. והעיקר שיהיה בהצלחה, ושנהנה מהסידרה. שי. :)

eyali21

New member
הסידרה

נראה לי שתהייה סידרה טובה אבל חבל שהם לא הלכו אם הליין של המשך של טירונות יכל לתת אפקט יותר רציני

flori1

New member
מילואים היא אחלה סידרה../images/Emo13.gif

והשיר שלה מהמם.איפה אפשר להוריד אותו??

itaytayboom

New member
הארה קטנה בקשר לסידרה

אחלה של סידרה... רצינית וקומית כאחד. שימו לב לדניאל הקטן, שלא באמת כ"כ קטן. סימנתי אותו מתחילת דרכו! עלה והצלח!

מ ר י ל

New member
עוד סידרה שעוסקת בצבא הישראלי

ממש פאתטי מצד ערוץ 2 להנציח את המיליטריזם .

מ ר י ל

New member
ולעשות סידרה שעוסקת בגבר הישראלי

המתוסבך , והאישה תמיד מחכה לו בבית .

d s d s

New member
דניאל הקטן

איתי תאי בום... :) דניאל הקטן הוא באמת מלך ואם להשתמש בשפת בילבי "אני רוצה לעשות לו ילד"

למעלה