אז מה דעתכם ?

לנוצה

New member
אז ככה אני בת זוג של לקויית שמיעה

אני עצמי בעלת לקות שמיעה קלה מאוד וזוגתי בעלת לקות שמיעה קשה יותר, שתיינו נשים חזקות ועברנו המון בחיינו הקצרים. ולא אני לא יוצאת עם הלקות שלה אני יוצאת עם מכלול האדם שהיא אם אדם יוצא עם לקות ולא עם בן אדם אז אני מצטערת בשבילו כי הוא אדם דביל. למרות שאני טיפוס נורא סוציאולוגי ונוטה לתת עזרה לחלש ממני פה זה ההפך זוגתי חזקה ממני בהרבה . ולכם חלשי האופי שביניינו יש דבר כזה שנקרא פסיכולוג לכו לטיפול דחוףףףףףףףףףףףףףף .

אמיר335

New member
קודם כל שמח בשמחתך

שמצאת לבך בת זוג מבינה ואוהבת. אבל דווקא מכיוון ששתיכן עם בעיית שמיעה יתכן ואתן מבינות אחת את השנייה טוב יותר מאשר שהייתן עם בת זוג שומעת. אני לא מצליח להבין מאיפה התל אביבי הביא את זה שבנים שומעים היוצאים עם בנות ע ליקוי שמיעה הם חלשי אופי. אבל הבעיה היא שלא כולם רואים את מכלול התכונות שבאדם אלא בדכ את הפגמים הבולטים שבו.

וואוו

אף פעם לא שמעתי דבר כזה. חלש אופי?מאיפה הסקת את זה? בכן... אתה מדבר על שליטה ועל כוח. השאלה האם אתה אוהב לשלוט נכון? אם הבאת דיון על זה. בדרך כלל בחורים מחפשים את הבחורה האמיתית. זה מה שנתקלתי בדרך כלל.

אייני

New member
אתה יודע, זה דיי מטומטם

בגלל שמה שאתה אומר הוא דיי ההיפך במציאות דווקא. למעשה, דווקא ידוע לכולם שבנות אוהבות להיות עם גברים חלשים שנזקקים להן. היו מקרים רבים מאוד של חובשות שהתחתנו עם פצועים, מטפלות שהתאהבו במטופלים שלהן וכד'. נשים אוהבות לטפל במישהו. כלומר, אם מישהו נמצא עם בת, לא משנה אם הוא כבד שמיעה, סופרמן, או אלוהים בכבודו ובעצמו - הוא חלש אופי. מצד שני, ידוע לכולם שבנות אוהבות להיות עם גברים חזקים שישמרו עליהם. בגלל זה בנות אוהבות חיילים קרביים ומה לא. אז בעצם, כל מי שעם בת כלשהי הוא חזק אופי! מממ, אני חושב שאנחנו בבעיה קלה, אתה לא חושב? בנות גם אוהבות גברים חזקים וגם גברים חלשים. האם זה אומר שכל אחת היא אינדיווידואלית ומחליטה בעצמה? לאאאאאאאאאאאאאאא, עזוב, בוא פשוט נסגור בינינו לבין עצמנו - מי לעזאזל מבין בחורות???
ובקיצור - בחייך, הייתי מתייחס יותר ברצינות ל"מסקנה" ה"מחוכמת" שלך אם היא לא הייתה נשענת על סטיגמות מגוחכות לחלוטין. פיגור. אבל היי, אין לך מה לדאוג, אצלך הלקות שמיעה היא לא החולשה שלך. רק השכל

למעלה