אז מה דעתכם

TaxiMedia

New member
אז מה דעתכם

על כל מה שקורה כאן ? בלחיצה על הלינק אתם נכנסים לפוסט שלי על תוכן שיווקי שזיהיתי באחד הבלוגים שהגיב בפוסט משלו שהגיבו לו כמה מגיבים שנוח להם לארוז אותי באריזה מכוערת והכל בשביל להמשיך הלאה. האם אני סתם הוזה ? האם הביקורת לגיטימית ? האם זה לא סוג של תוכן שיווקי בבלוגים שכולכם שונאים ?

הביקורת שלך היתה לגיטימית?

אז גם הוא מבקר בחזרה ומנסה להשיב לעצמו את המוניטין, שהוא חושב, שכביכול לקחת לו. ככה זה, יש כאלה שימשיכו הלאה ולא יתייחסו ויש כאלה ש"ישיבו מלחמה". Always.

TaxiMedia

New member
אין לי בעיה שהוא משיב מלחמה

יש לי בעיה עם זה שנוח לו לאשר תגובות משמיצות שלא מתייחסות לתוכן. (קראת את הערת ה"עדכון לאחר שבת", כן?)אבל כפי שהספקתי לראות, חברים יש רק באגד והמטרה מקדשת את כל אמצעי הלחימה. פעם ראשונה שמישהו מכנה אותי טרול. אין לי מושג איך אני צריך לנהוג במקרה כזה ונראה לי שלהילחם בהם שם זה לשחק בדיוק לידיהם. חשבתי להבין דרכם שאני לא טרול למרות שבתוכי ברור לי שאינני כזה, סתם חיזוק.. אתה יודע. וכן, הצטערתי לגלות שעם "אמת" לא קונים חברים שיגנו עליך ביום שאתה זקוק להם, רק עם פרגון בכל מחיר.

גם לי קרו דברים דומים

של אנשים שהחליטו להשתלח בי. אמנם הם אלה שהתחילו קודם לרוב
אבל נו שווין בבלוגוספירה תמיד תמיד יהיו את אלה, אלה שיקחו אישי ויקצינו, ירדו לפסים אישיים. אל תחכה שמישהו יגן עליך, בדברים האלה לפעמים יש לפעמים אין.. אם אין אני לי מי לי.

mary lou

New member
אני חושבת שנהגת נכון

ראית משהו כתבת את דעתך עידו הגיב, בצורה יפה לדעתי, והחזיר תשובה. לגבי המגיבים, בהנחה שהוא לא מסנן תגובות אחרות אני לא חושבת שהוא היה צריך לסנן את אלו. מותר להם לחשוב מה שהם רוצים. אתה יודע שאתה לא טרול, אנחנו יודעים את זה, אבל טכנית מותר להם להגיד את זה עם כמה שזה לא נוח ולא נעים. להגיב להם יהיה מיותר לדעתי...

TaxiMedia

New member
תודה ../images/Emo140.gif

גם אני חושב שהוא הגיב בצורה יפה, ותודה על העיצה לגבי הדרך.

למעלה