אז מה דעתכן על נישואין בגיל צעיר?

• פותח הנושא ebony
  • פורסם בתאריך

ebony

New member
אז מה דעתכן על נישואין בגיל צעיר?

נגיד גילאי ה20 המוקדמים.... האם אתן בעד או נגד ולמה
סיבכתי אתכן אני יודעת אבל זה חשוב לי לדעת ....

Sefy

New member
לי זה נראה תלוי באופי של האדם עצמו

יש כאלה שזה לא מקובל עליהם ויש כאלו שכן. פעם היו יותר מתחתנים צעירים, היום כבר הרוב אני חושב מתחתנים בגילאים מאוחרים יותר.

ebony

New member
הבנתי.....

יש לי אז עוד שאלה...... מה השתנה? למה זה ככה? אל תגידו לי קריירה לנשים וכאלה כי לדוגמא אמא שלי התחתנה בגיל צעיר 23 וגם אבא שלי היה בערך באותו גיל והם שניהם אנשי קריירה.... עם שתי בנות שהגדולה מבניהן שזאת אני נולדה ממש בתחילת הנישואין אני מדברת אחרי שנה בערך..... אז מה הסיבה שהיום מתחתנים בגיל יותר מאוחר וזה לא מקובל להתחתן בגיל 20?

Sefy

New member
זה לא קשור ללא מקובל. פשוט לא רוצים

פעם זה היה "נהוג" להתחתן צעירים ולהקים משפחה מהר. הצעירים של היום עד כמה שאני רואה את זה. פשוט רוצים להנות מהחיים כמה שיותר. מה גם, אף אחד לא מוכן להשקיע במערכת יחסים שלו ו"להתחייב" לשום דבר. פעם כן, היום לא. אז זה למה הרוב מתחתנים היום בגילאים יותר מאוחרים. אולי אם ה"צעירים" של היום היו משקיעים ביחסים שלהם כמו בקריירה שלהם או בכל דבר אחר. אז אולי משהו היה זז. אבל מכיוון שאני לא רואה שינוי בשנים הקרובות, אני לא מופתע שיותר מתגרשים, יותר נפרדים ויותר מדופרסים.

ebony

New member
טוב אז אם ככה זה באמת

צריך לשלוח את כולם לטיפול אצלי.... הבנתי
נו אנשים עוד דעות בעיניין זה הפך להיות מעניין

Lesbia

New member
תשאל את ספי הוא יודע שאני ניראית

מצויין יחסית לגילי המופלג
(אני עדיין לא בת 20 )

Lesbia

New member
אופססס לא שמתי לב שאני על הניק של

חברה שלי
אם היא רק הייתה זוכרת את הסיסמה שלה
מקווה בעוד כמה שעות לחזור למחשב שלי
אבונית שכותבת מחוץ לבית

leper

New member
ספי? מודה באשמה?

ולגביך (אבונית) מדוע את מציגה את עצמך בכרטיס בגיל כל כך מבוגר?

מוותק

New member
בעיקרון.. ממש ממש לא

(ממש במקרה) אני עכשיו בשנות ה-20 המוקדמות ואני הרבה פעמים חושבת כמה שאני רוצה להיות נשואה, זה מקנה מעין הרגשה של ביטחון שאני הייתי מאוד רוצה עכשיו, אבל זה אומר לעבוד במשרה מלאה ע"מ לממן את הצרכים שלי וכנראה גם את הרצונות שלי.. יחד עם זה אני אצטרך ללמוד... והכי חשוב - אני תמיד תמיד אצטרך לחזור לאותו מקום.
ככה בחורה בת 20 רואה נישואין בגיל כ"כ מוקדם (לדעתי). למה לא לעבוד עכשיו במשרת סטודנטים, לצאת מתי שבא לחזור מתי שבא, לנסוע פתאום לחו"ל... להכיר בחורים, לעשות את כל מה שאני לא אוכל לעשות עוד 10 שנים ?...
להתחתן אפשר גם אח"כ אבל להיות בת 20+ אי אפשר שוב.. ואלא אם מישהו יהפוך את הסדר בחייו ויחליט קודם כל להתחתן ואז עם בן/בת הזוג להתחיל לעשות חיים,(לא שאני פוסלת את "עשיית החיים " ביחד!! - גם זה קיים בנישואין אבךל סןג אחר של זה ) אז אני חושבת שבגיל הזה אין כמו לחיות את הרגע... פשוט לחיות ולהנות מהחופש המוחלט שיש לנו הצעירים .. מכל ה
אני

לדעתי...

וזו דעתי האישית בלבד. הרבה אנשים חושבים, שהם מוכנים לזוגיות אמיתית בגילאים צעירים מאוד, אבל רק מעטים ביותר באמת מוכנים להתמודדות הנפשית והרגשית הזו כבר בגיל צעיר מאוד. הרוב מגיעים למוכנות הנפשית רק בסביבות גיל 30 ולמוכנות הרגשית הכוללת גם יכולת ביטוי מתאימה, מאוחר יותר. תלוי באדם עצמו. אהבה לא מספיקה לזוגיות אמיתית, יש דברים נוספים, שצריך להגיע אליהם, כדי לבנות זוגיות, כי זוגיות בונים, תוך כדי בניה עצמית. זוגיות נכונה היא הרמונית ותומכת בכל מצב.

למעלה