מנה שניה
כסא נדנדה אתה קודח לשכנים בתחת צועקת לי אישתי מממההההההה? בתחת! הפסקתי את הקדיחה בתקרה, מה אמרת מתוקה שלי? אתה לא צריך לקדוח לעומק של עשרים ס"מ, אתה תחדור להם דרך הבלטות. מתוקה אל תדאגי העובי בין קומה לקומה חייב להיות עשרים וחמישה ס"מ לפחות. ומאיפו אתה יודע את זה נהייתה מהנדס בניין בזמן האחרון? לא זה שבפרויוקט האחרון יש דרישה להקמת קומת משרדים נוספת ואני עברתי על התוכניות טוב תעשה מה שבא לך ,רק תזכור שהילדים עוד מעת חוזרים ואני רוצה שזה יהיה מוכן כבר נשמה אל תדאגי את יודעת שאני טוב בלקדוח עמוק. ושוב הפעלתי את מקדחת הבוש. לאחר שהחורים בקוטר עשר מילימטר השביעו את רצוני הכנסתי לתוכם את בורגי הג`מבו עם הווים. זה הזמן לבדיקה אחרונה הכנסתי את אצבעותיי לוווים ובדקתי את יכולתם לשאת את משקלי. בקלות, צינתי והתחלתי מרכיב את כיסא הנדנדה בסלון. למעשה ראיתי את הדגם באחד מהאתרים היותר מיוחדים ואחרי דיבור מהיר עם חנות נגרים הצלחתי ליצר דגם זהה בעשירית מחיר. אבל כיצד לשכנע את האישה המתוקה לעוד רעיון מטורף שלי. לספר את האמת?- תישמעי חמודה, נשמת חיי נכנסתי לאחד מאתרי הסקס וראיתי שם כיסא נדנדה את יודעת בשביל מה, ההההההאאאא כן יותר. טוב לא חשוב אז את יודעת שבחדר השינה אין מקום עם כל שאר הדברים שהתקנתי שם ה........ וה......... לא זה מתקפל, לא קיפלת? זה עדין בחוץ? עכשיו אני מבין למה הפושע שלנו יצא מחדר השינה שמח כל כך. רגע אני מיד חוזר....... כן זה מקופל, המגירה נעולה. לא, לא בדקתי עם הציוד שלך שם אם זה לא שם אני אבדוק שוב בחצר מה? אני אשם שהכלב של השכן חשב שזה עצם? לא משני אני מתחיל לקדוח בסלון, מול הטלוויזיה. מה? עם אני אעיז לקדוח החור הבא שהמקדחה תעשה יהיה הרחבת חור התחת שלי? את צוחקת? לא? אההההה אוץ לכן להטעות- מתוקה לא תאמיני מה ראיתי בחנות הצעצועים. פשוט לא תאמיני ובאיזה מחיר כלום. מזה? זה כיסה נדנדה לילדים. כן כזה שהם יוכלו להתנדנד מול הטלוויזיה, נכון חמוד? כן נשמה אני אחבר אותו טובה לתקרה כך שלא תהיה כל סכנה מנפילה. מה? באיזה גובה מהרצפה? תני לי לבדוק......רגע איפו המטר? רגע חושב בראש - המרחק מהזין העומד שלי עד לרצפה, מטר. פחות עובי הישבן של אישתי פחות עובי הכיסא והריפוד = שבעים ס"מ מתוקה נכון שזה נהדר? כן אני מיד מתחיל. אישתי הגיע לאחר חמש דקות לאשר את העבודה. כמובן שהדרדסים הקטנים התלהבו מאוד מהפטנט החדש. כיסא נדנדה מול הטלוויזיה. גדול, גם לאכול בו, גם להכין שעורים, גם להתנדנד ולהירדם בו. בלילה הראתי לאישתי את השימוש המיוחד של הכיסא. כאשר אישתי צופה בסרט בנות ארוטי למחצה בכיסה הנדנדה החדש. התחלתי פותח את רגליה לרווחה. הכיסא כמובן מותאם לשני ילדים או לאישתי בתנוחת פיסוק מלאה. הסרט אומנם היה מעניין אבל כאשר התחלתי מלקק את תחתוניה הבינה אישתי שהסוף העצוב של הסרת עומד לקבל תפנית חדשה, ארוטית וסוערת יותר. לקחתי את אחת מכריות הספה כריפוד לברכי, ראשי מוצב בתנוחה הנכונה ולשוני ללא מאמץ מלקקת את תחתון המשי של אישתי. יש יתרון משמעותי בנקודת מישען לסנטר בעבודה כזו וגם כמו שאני אוהב, האוכל תמיד טעים כאשר הוא מוגש ישר לפה. כאשר הבנתי שהרטיבות מספיקה הסטתי לצד את התחתון מתחיל ללקק בצורה איטית את שפתי הכוס. ל י ק ו ק לימין ואחר ל י ק ו ק איטי לשמאל, העברת לשון על המרכז וגירוי הדגדגן בתנועות סיבוביות. אווווווו אאאוווווווו שמעתי מאישתי תעזבי אותו, תעזבי אותו! מממההה? הפסקתי מנסה להרים את ראשי. לא אתה תחזור ללקק למטה אחזה אישתי בשערותיי לא נותנת לי לזוז. כן? אז הגיע הזמן לתרגיל הראשון, הנדנוד. החדרתי את לשוני לתוך תעלת הכוס, מגשש פנימה ובעוד אישתי מתרגלת לחומה של לשוני בתוכה התחלתי מנדנד אותה באיטיות קדימה ואחור. מהתנועה לשוני ביצעה חדירה איטית לתוכה ואחר שליפת ליקוק עם מגע בדגדגנה. הרטיבות עלתה וגברה, מזל שביקשתי בד עמיד למים וגם קל לניקוי חשבתי. אאאוווווו כןןן אאאווווו ככןןןן אני מישתגעת ככןןןןןןן המשכתי לנדנד, לחדור וללקק עד שהרגשתי כיצד אישתי מנסה לנדנד את הכיסא גם לצדדים. זה השלב שהיא אוהבת את הליקוקים הגדולים והמהירים על שפתי הכוס ידעתי, הגמירה של אישתי קרבה ובאה. ליקוק, ליקוק בקצב מהיר, הינה היא מקשיחה את הבטן, המבט המרוכז, כככככככככככככןןןןןןןןןןןן כן נשמה איך את מרגישה? רוצה עוד כי בתנוחה הזו אני יכול כל הלילה. לא חמוד שלי, אולי יותר מאוחר אני רואה שאתה כבר מוכן אז בו כנס. שערי אהבתה נפתחו לקראתי ואיברי חדר לתוכה בגלישה נעימה. אבל הפעם לא בעדינות של מיטה אלה בנדנוד פראי של כיסא הנדנדה הבאתי את אישתי לאורגזמות נוספות. דוחף את הכיסא ממני ובכך נשלף איברי כמעט לגמרי מתוכה ואחר מחזירו אלי במהירות וחובט לעומק תעלתה. נד נשלף נד חודר, נד נשלף נד חודר. או ללא מאמץ גופה של אישתי שרוע על הכיסא לפני, דוחף את שדיה ומושך אותם חזרה. אאאווו איזו הרגשה לבסוף בחדירה עמוקה אחרונה שחררתי את כל מטעני לתוכה. הלו, כן מתוקה איך היה עדין חושבת על אתמול? מה? הצפה בסלון? הנדנדה רטובה? מה? השכנה למעלה שטפה את הרצפה והכול חודר דרך החורים של הנדנדה? לעזאזל שום דבר טוב לא יכול להחזיק יותר מזיון אחד?