אז מה הדבר הכי

אמ.......

לא הייתי מהסס לסיים משכורות על נסיעה באוטובוס רק כדי לראות אותה וכדי להיות איתה !!!

מקשיב

New member
לא נהוג שהשואל גם עונה ?

ובכן הדבר הכי מטורף שהייתי עושה ...אמממ שאלה קשה. הייתי עושה כל מה שעושה אותה מאושרת וכל זה כמובן שיש נכונות גם מצידה. אם היא לא הייתה רוצה אז.... אין בעצם טעם לאהבה לא ?

Romantic Lady

New member
מה זה כל מה שיעשה אותה מאושרת?

ואם זה יהיה כרוך בלרוץ עירום כדי לקנות לה סיגריות? <סתם ממציאה ממוחי הקודח...> אני אענה בסוף...

מקשיב

New member
אמממ סיגריות ???? אבל

אני לא מעשן ומעדיף גם לא לנשק מאפרה. אז בלי סיגריות טוב ? והכוונה לעשות אותה מאושרת , להיות בשבילה שהיא צריכה (וגם לא צריכה ) לתת תשומת לב ולתת לה להרגיש את מה שאני מרגיש אליה שוב צריך ממש להיות בסיטואציה בכדי לענות תשובה אמיתית וכנה

Romantic Lady

New member
גמני ../images/Emo31.gif ../images/Emo120.gif

אבל פעם בעבר הרחוק <מאוד> כן עשנתי. ואיך אתה בדמיון? חלש

מקשיב

New member
מממ אז רוצה משהו דמיוני ?

אז אולי הייתי מנסה להחיות את הפורום שלה אם כמובן זה עושה לה טוב ואולי ...זה יותר מידיי

ראי הוזהרת../images/Emo6.gif

תעמיס גבר תעמיס דרינג הלו? מה קורא גבר? אהלן אחי מה נישמע? יש חדש? עזוב, אתה נופל ממה שקורה כאן עכשיו. ספר גבר אני כבר מחורמן מראש. רגע אתה יודע איפו אישתך? מה זה קשור? היא עם כמה חברות, מבלה למה? גבר אישתך עם החברות שלה כאן במועדון! מממההה. אצלך. בעיניים שלי גבר, היא כאן. שלח לי תמונה לפלפון אני לא מאמין רגע.......הינה, גם הכנסתי את אחת מהבחורות לתמונה חדשה אחת, טניה. מממממממ תגיד לי כמה זמן הן כבר שם? חצי שעה ובקושי שתו משהוא. הזמינו משהוא מיוחד? לא, רק יושבות עם עיני עגל. חשבתי שאישתך היא משהוא. מה לא ניראת נהדר, בקול מאיים. לא, חבר ממש שפה, כוסית כל מה שתומר. רק פחדנית קצת לא? אתה יודע שאתה יכול לסמוך עלי נכון? שאלתי. כן אחי מה אתה רוצה? תן עליה את "התרגיל הנורבגי" אתה רציני? הנורבגי? כן גבר אתה יודע שאני אשלם אז תתחיל ותעדכן אותי בתמונות. אישתך עומדת ליהנות הערב, חחחחחחההה. תתחיל אבל מעכשיו. אחרי חצי שעה דרינג מה קורה? גבר אישתך נהנית מאוד, אתה רוצה את התמונות. לא, לא כרגע תגיד לי כמה בחורות שמתה עליה? מממההה, אחת כל פעם מאז שדיברנו, אתה יודע ליפני חצי שעה. טוב אנו מתחילים בשלב –ב תעבור "לתרגיל היפני" אתה רציני? אני לא מאמין ליפני? כן, שתי בחורות בכל רגע עליה חזה חשוף של אישתי הכול. גבר אתה תותח, אני אומר אתה תתוותתתחחחח. הי, דבר אחרון. מה? את שתי הלסביות דנה ודינה. כן גבר? עליה צמוד עוד עשר דקות. אאאווווווו כן , וגבר עם הן מצליחות לגרור אותה לבמה יש לך אישית עוד אלף שקל. הי, איך אתה מתכוון לשלם על כל הערב הזה? יש לי את כרטיס ההפתעות מהמשרד למחר. אני כבר אסגור איתך את הכול רק תצלם ותשמור חשבון טוב? כן גבר התרגיל היפני מתחיל. אחרי שעה דרינג מה קורה עכשיו? גבר אישתך נהנתה כל כך שהיא רוצה להיכנס לריקוד פרטי עם הבנות. לחדרים הפרטיים? כן טוב תכניס אותה לחדר עם מצלמת הוידיאו ואתה יודע מה. מה גבר? תן לה "מסביב לכל העולם" אתה רציני! כן, גבר. תעמיס עליה עוד שתי בחורות. אתה בטוח? כן גבר תעמיס,תעמיס היא עומדת להיות מאושרת מאוד. רגע דבר אחרון מה תותח? תכניס גם כמה מכשירים, אתה יודע ציוד עזר. חחחחחההההההה, לביצוע מידי. אחרי חמש שעות בבית שלנו לא תאמין מה היה לי שם במועדון אישתי אומרת שמחה רגע, רגע מתוקה שלי, תלכי להתקלח ואני אמתין בינתיים במיטה. שם תספרי לי את הכול. ברגע ששמעתי את דלת המקלחון נסגרת והמים מתחילים לרדת על גופה האלוהי של אישתי. פתחתי את הארון שלה. מעניין איזו חזייה תתאים לי האדומה או השחורה חשבתי.

מנה שניה

כסא נדנדה אתה קודח לשכנים בתחת צועקת לי אישתי מממההההההה? בתחת! הפסקתי את הקדיחה בתקרה, מה אמרת מתוקה שלי? אתה לא צריך לקדוח לעומק של עשרים ס"מ, אתה תחדור להם דרך הבלטות. מתוקה אל תדאגי העובי בין קומה לקומה חייב להיות עשרים וחמישה ס"מ לפחות. ומאיפו אתה יודע את זה נהייתה מהנדס בניין בזמן האחרון? לא זה שבפרויוקט האחרון יש דרישה להקמת קומת משרדים נוספת ואני עברתי על התוכניות טוב תעשה מה שבא לך ,רק תזכור שהילדים עוד מעת חוזרים ואני רוצה שזה יהיה מוכן כבר נשמה אל תדאגי את יודעת שאני טוב בלקדוח עמוק. ושוב הפעלתי את מקדחת הבוש. לאחר שהחורים בקוטר עשר מילימטר השביעו את רצוני הכנסתי לתוכם את בורגי הג`מבו עם הווים. זה הזמן לבדיקה אחרונה הכנסתי את אצבעותיי לוווים ובדקתי את יכולתם לשאת את משקלי. בקלות, צינתי והתחלתי מרכיב את כיסא הנדנדה בסלון. למעשה ראיתי את הדגם באחד מהאתרים היותר מיוחדים ואחרי דיבור מהיר עם חנות נגרים הצלחתי ליצר דגם זהה בעשירית מחיר. אבל כיצד לשכנע את האישה המתוקה לעוד רעיון מטורף שלי. לספר את האמת?- תישמעי חמודה, נשמת חיי נכנסתי לאחד מאתרי הסקס וראיתי שם כיסא נדנדה את יודעת בשביל מה, ההההההאאאא כן יותר. טוב לא חשוב אז את יודעת שבחדר השינה אין מקום עם כל שאר הדברים שהתקנתי שם ה........ וה......... לא זה מתקפל, לא קיפלת? זה עדין בחוץ? עכשיו אני מבין למה הפושע שלנו יצא מחדר השינה שמח כל כך. רגע אני מיד חוזר....... כן זה מקופל, המגירה נעולה. לא, לא בדקתי עם הציוד שלך שם אם זה לא שם אני אבדוק שוב בחצר מה? אני אשם שהכלב של השכן חשב שזה עצם? לא משני אני מתחיל לקדוח בסלון, מול הטלוויזיה. מה? עם אני אעיז לקדוח החור הבא שהמקדחה תעשה יהיה הרחבת חור התחת שלי? את צוחקת? לא? אההההה אוץ לכן להטעות- מתוקה לא תאמיני מה ראיתי בחנות הצעצועים. פשוט לא תאמיני ובאיזה מחיר כלום. מזה? זה כיסה נדנדה לילדים. כן כזה שהם יוכלו להתנדנד מול הטלוויזיה, נכון חמוד? כן נשמה אני אחבר אותו טובה לתקרה כך שלא תהיה כל סכנה מנפילה. מה? באיזה גובה מהרצפה? תני לי לבדוק......רגע איפו המטר? רגע חושב בראש - המרחק מהזין העומד שלי עד לרצפה, מטר. פחות עובי הישבן של אישתי פחות עובי הכיסא והריפוד = שבעים ס"מ מתוקה נכון שזה נהדר? כן אני מיד מתחיל. אישתי הגיע לאחר חמש דקות לאשר את העבודה. כמובן שהדרדסים הקטנים התלהבו מאוד מהפטנט החדש. כיסא נדנדה מול הטלוויזיה. גדול, גם לאכול בו, גם להכין שעורים, גם להתנדנד ולהירדם בו. בלילה הראתי לאישתי את השימוש המיוחד של הכיסא. כאשר אישתי צופה בסרט בנות ארוטי למחצה בכיסה הנדנדה החדש. התחלתי פותח את רגליה לרווחה. הכיסא כמובן מותאם לשני ילדים או לאישתי בתנוחת פיסוק מלאה. הסרט אומנם היה מעניין אבל כאשר התחלתי מלקק את תחתוניה הבינה אישתי שהסוף העצוב של הסרת עומד לקבל תפנית חדשה, ארוטית וסוערת יותר. לקחתי את אחת מכריות הספה כריפוד לברכי, ראשי מוצב בתנוחה הנכונה ולשוני ללא מאמץ מלקקת את תחתון המשי של אישתי. יש יתרון משמעותי בנקודת מישען לסנטר בעבודה כזו וגם כמו שאני אוהב, האוכל תמיד טעים כאשר הוא מוגש ישר לפה. כאשר הבנתי שהרטיבות מספיקה הסטתי לצד את התחתון מתחיל ללקק בצורה איטית את שפתי הכוס. ל י ק ו ק לימין ואחר ל י ק ו ק איטי לשמאל, העברת לשון על המרכז וגירוי הדגדגן בתנועות סיבוביות. אווווווו אאאוווווווו שמעתי מאישתי תעזבי אותו, תעזבי אותו! מממההה? הפסקתי מנסה להרים את ראשי. לא אתה תחזור ללקק למטה אחזה אישתי בשערותיי לא נותנת לי לזוז. כן? אז הגיע הזמן לתרגיל הראשון, הנדנוד. החדרתי את לשוני לתוך תעלת הכוס, מגשש פנימה ובעוד אישתי מתרגלת לחומה של לשוני בתוכה התחלתי מנדנד אותה באיטיות קדימה ואחור. מהתנועה לשוני ביצעה חדירה איטית לתוכה ואחר שליפת ליקוק עם מגע בדגדגנה. הרטיבות עלתה וגברה, מזל שביקשתי בד עמיד למים וגם קל לניקוי חשבתי. אאאוווווו כןןן אאאווווו ככןןןן אני מישתגעת ככןןןןןןן המשכתי לנדנד, לחדור וללקק עד שהרגשתי כיצד אישתי מנסה לנדנד את הכיסא גם לצדדים. זה השלב שהיא אוהבת את הליקוקים הגדולים והמהירים על שפתי הכוס ידעתי, הגמירה של אישתי קרבה ובאה. ליקוק, ליקוק בקצב מהיר, הינה היא מקשיחה את הבטן, המבט המרוכז, כככככככככככככןןןןןןןןןןןן כן נשמה איך את מרגישה? רוצה עוד כי בתנוחה הזו אני יכול כל הלילה. לא חמוד שלי, אולי יותר מאוחר אני רואה שאתה כבר מוכן אז בו כנס. שערי אהבתה נפתחו לקראתי ואיברי חדר לתוכה בגלישה נעימה. אבל הפעם לא בעדינות של מיטה אלה בנדנוד פראי של כיסא הנדנדה הבאתי את אישתי לאורגזמות נוספות. דוחף את הכיסא ממני ובכך נשלף איברי כמעט לגמרי מתוכה ואחר מחזירו אלי במהירות וחובט לעומק תעלתה. נד נשלף נד חודר, נד נשלף נד חודר. או ללא מאמץ גופה של אישתי שרוע על הכיסא לפני, דוחף את שדיה ומושך אותם חזרה. אאאווו איזו הרגשה לבסוף בחדירה עמוקה אחרונה שחררתי את כל מטעני לתוכה. הלו, כן מתוקה איך היה עדין חושבת על אתמול? מה? הצפה בסלון? הנדנדה רטובה? מה? השכנה למעלה שטפה את הרצפה והכול חודר דרך החורים של הנדנדה? לעזאזל שום דבר טוב לא יכול להחזיק יותר מזיון אחד?

קינוח

ארוחה רומנטית החלטנו לצאת למקום מסוים, יחסית בודד. מסוג המקומות שאפשר להשיג בהם ארוחת ערב טובה ואוירה מיוחדת. המקום היה מרשים אבל השולחנות קצת נמוכים לטעמי. אותה הרגשה שאתה נאלץ לפסק את הרגליים בכדי להיכנס ולהיצמד לשולחן. כנראה שבעלי המקום לא חשבו על לקוחות בגובה מטר שמונים וחמש ומעלה. תחילת הערב הייתה לא מוצלחת. היה לי ויכוח קטן עם המלצרית על התפריט, במיוחד של המשקאות החריפים. מה זה אין לכם יגר דבש?, חברה להתעורר. צלצלתי במיוחד בכדי שיכינו לי את זה..... לאחר כחמש דקות שבהם הוצאתי את הצד הניהולי האסרטיבי שלי סוכם שמנהל המשמרת ישלח את אחד מהמלצרים לקנות לי את המשקה ואני אפצה אותם בטיפ נדיב. הזמנו את האוכל והיבטנו על נוף השקט שמסביב. באודינו ממתינים למנה הראשונה ראיתי את אותו מבט של שובבות מאישתי והכנתי את עצמי לבאות, משהוא עומד לבוא. היא לקחה את אחד מהמזלגות הראתה לי אותו בבהירות, מעבירה את אצבעותיה לאורכו. והחלה מורידה אותו מתחת לשולחן בין רגליה. מבט של ריכוז מילא את פניה ואחר חיוך. אלוהים איזה מזל למזלג. אישתי החלה מזיזה את ידיה לתנועות כל כך מוכרות. ראשה מעט לאחור עיניה נעצמות מידי פעם. לפתע עצרה, עשתה תנועת שליפה. והרימה לפני את המזלג כאשר חלקו האוחז רטוב לגמרי. אאווווווווווווו רציתי להגיד קיבלנו את המנה הראשונה. לקראת המנה השנייה קיבלנו סכינים לחיתוך בשר הפעם אישתי לקחה את הסכין והחלה לעטוף את הלהב במטפחת. אני כבר הייתי מוכן לבאות האיבר פועם, לעזאזל למה לקחתי את התחתונים ההדוקות היום. שוב בתנועה מופגנת הורידה את כלי הזין לעבר כוסה. ידית הסכין כפי שהבחנתי מיקודם הייתה יותר עבה וארוכה מהמזלג בר המזל. הפעם התנועות היו יותר עמוקות, האנחות על גבול המינימאלי של שליטתה. ניכנס יוצא, ניכנס יוצא. ידה השמאלית אוחזת במפת השולחן וציפורניה חורצות קוים בבד העדין. ניכנס יוצא, ניכנס יוצא. מבטה מצועף מביט עלי בריכוז מלא. שיניה המושלמות נושכות את שפתה התחתונה מחניקות אנקות של ריגוש. באנחה אחרונה ורעידה קלה היא גמרה לפני. עוצמת את עיניה, נהנית מהרגע. אני כבר הייתי מוכן לאנוס אותה שם. בראותי את הסכין עולה בחזרה אל השולחן בעדינות אישתי הסירה את המטלית וניגבה את חלק האחיזה של הסכין ממיציה הנפלאים. אפשר שנחליף סכינים? שאלתי. לא. ענתה בקול צוחק היה לי קצת קשה לאכול את הסטק שקיבלתי. בכל חיתוך של הבשר חשבתי על הסכין שאישתי כרגע משתמשת. אני אומנם לא מקבל תופעות של גנבה אבל אני מוכן לשלם אלפיים שקל על הסכין הזו. סליחה גם אלפיים על המזלג שמיקודם ביקר בתעלת האהבה של אישתי. היכן הוא נלחצתי. הא, לידה נרגעתי. המשקה שלך הגיע אדוני אמרה המלצרית. מה משקה? איזה משקה? המשקה המיוחד שהזמנתה? זה ששלחנו שליח לקנות הזכירה בעדינות. איך דבר שבתחילת הערב היה קריטי נהפך לכו שולי. הסברתי בצורה מהירה כיצד להכין את המשקה והזמנו מנות אחרונות. כן בעלי ומה ניראה ממך הערב שאלה בטון סקרני. מממההה? עד עכשיו אני עשיתי את הכול עכשיו תורך. תורי? כן עכשיו? כן, אני ממתינה. מה לעשות? חשבתי לא עולה שום דבר בראש. לפתע נזכרתי בבדיחה ישנה. בלונדינית רצתה ללמוד רפואה. ניגשה לבית החולים למחלקת אורטופדיה והחלה שואלת רופאים על גוף האדם מה זה? ומה זה? לאחר כחצי שעה של שאלות שאלה הבלונדינית היכן העצם האמצעית? לא הבינו את שאלתה והובילו אותה למיצג של שלד אדם. לאיזו עצם התכוונת? שאלו. העצם האמצעית זו שבין הרגליים של הגבר, עצם הזין. חיכו הרופאים זו לא עצם זו רק ריקמת ספוג אשר גדלה עם לחץ הדם הנכנס לתוכה נדהמת אמרה איך ההרגשה מתאה. אברי כבר היה נפוח וניצב לכל יכולתו מההצגה הקודמת. טוב , שניים יכולים לשחק באותו משחק פתחתי בעדינות את הרוכסן והוזזתי את התחתון איברי פרץ החוצה נהנה מאויר המקום השענתי אותו כך שהעתרת הייתה מתחת לשולחן הלוחץ הרגשתי כיצד איברי מנסה להתמודד עם משקל השולחן בתנועה מופגנת לקחתי את הדובדבן האחרון שנישאר מהקינוח והורדתי אותו לבין רגלי במבט מהיר הצבתי אותו על איברי המתוח כמו עלה קפיץ. ועכשיו להופעה. שלחתי את ידי לצדדים, נשענתי לאחור במעט והקשתי באצבעותיי. אברי השתחרר מהשולחן והניף את הדובדבן כלפי מעלה. התכנון המקורי היה לתפוש אותו עם אחת מהידיים אבל גובה הנסיקה אפשר תרגיל מחוכם יותר. פתחתי את פי והופ תפשתי אותו בירידה. אישתי מחאה לי ידיים ואז הדהימה אותי בשולפה כוס מים מבין רגליה. אני הייתי המום את מתכוונת שהמזלג וה........ כול הרטיבות הייתה מהכוס מים. כן למה? התנהגתה ממש חרה למלצרים, ורציתי לעשות לך קטע כמו בסרט שהרי פגש את סלי. הרגשתי מרומה. אבל אתה ממש קוסם, אני לא מבינה, איך עשייתה את התעלול האחרון, מה ישבתה על כפית? ממממממממממ היום בלילה אני אראה לך, אל תדאגי. הכנסתי את אברי למקומו.

למעלה