אז מה ההורים אומרים על דניאל?

S h A b i T

New member
אז מה ההורים אומרים על דניאל?

[עוד אחד מהניסיונות להחיות את הפורום... לכן אתם מחוייבים לענות
.] כמובן שלהורים תמיד יש מה להגיד על כל מה שאנחנו עושים, אפילו על המוזיקה שאנחנו שומעים יש להם תלונות לפעמים. אז... איך ההורים מקבלים את האהבה שלכם לדניאל? [אתם מוזמנים גם לפרט על שאר בני המשפחה/חברים/שכנים.
]

hilape

New member
הנה לפניכם השאלות לכל התשובות

אתחיל מהוריי התגובה המיידית הנלהבת של אימי הילה דניאל בערוץ 24 פעם זו היתה הקפצה בתדירות גבוהה ביותר מתוך שינה הילה קומי דניאל בטלויזיה יש להודות שאי אפשר לגלות כעס כאשר מעירים אותך מתוך שינה ועוד לאחר שמאזינים לשיר יפה ורומנטי כמו אהבה וכמובן חשוב להוסיף ולומר עוד בעניני אהבה כאשר יצא לדניאל הדיסק רבות הדרכים אבי הנפלא הפתיע אותי והלך הוא לקנות בעבורי את הדיסק אך להפתעתי הרבה הוא שב רק לאחר שעה כשהוא מזמזם את אהבה בשריקות תגובתה של האחות אלונה הוא מאוד חמוד ומוכשר אפילו יותר מאביב גפן גיא האח מנגן בפסנתר את בא מכאב ולאחר כמה רגעים מגיב אני מאוד אוהב אותו מלבד לכך מוסיף הילה דניאל ניראה אדם סובל השכן הערבי בבית ממול אולי תנמיך קצת ואני במוחי חושבת אילו היית מבין יותר עברית ואת המשמעות היפה שבמילים ובמנגינה של דניאל היית מדבר אחרת

טול2

New member
...

אני חושבת שדווקא על המוזיקה של דניאל אין להורים דברים רעים להגיד. זו מוזיקה שכל אחד יכול לאהוב, היא נעימה לשמיעה. הורים לא יעבירו ביקורת עליה כמו שהם למשל יכולים להעביר על אביב גפן או היהודים או משהו כזה. בקיצור, כולם אוהבים את דניאל.

S h A b i T

New member
אבל

לאור הפירסומות האחרונות דווקא לא מעט אנשים החליטו לבקר אותו.

BaRbiK

New member
אז ככה ../images/Emo3.gif

אני די מסכימה עם השתיים לפני, המוזיקה של דניאל היא נעימה, וכיף לשמוע אותה. אבא היה איתי בהופעה אחת, ושמעתי אותו אומר אח"כ שדניאל ממש ממש כישרוני וכאלה (הוא אפילו הסריט מהפלאפון באמצע ההופעה XD) ואני חושבת שהוא די נהנה. אמא מכירה רק את השירים ברדיו, והיא אומרת שדניאל צריך להתקלח XD (בצחוק, כן?) דוד שלי (שהיה איתי כבר בשתי הופעות! XD ) זה כבר סיפור אחר XD לפני ההופעה הראשונה הוא צחק עלי שנהיה רק אנחנו בהופעה ואף אחד לא יבוא כי אף אחד לא מכיר את דניאל בסוף היו 200 אנשים XD ואח"כ הוא ביקש שאני אצרוב לו את הדיסקים (מה שלא ממש קרה אבל לא משנה XD) ואח"כ הוא גםפ בא איתי להופעה אח"כ וגרר איזה מישהי שהוא מכיר XD וחברות גם אוהבות
אחת די שנאה את דניאל שנה שעברה, אבל זה השתנה
(_סליחה על החפירה הלא מעניינת
)

hodayoyo

New member
זה יהיה ארוך../images/Emo60.gif

יש לי הורים פולנים, אז דניאל בחברה טובה
המ אצל אבא זה שנוי במחלוקת: מצד אחד כל פעם שיש שיר של דניאל ברדיו הוא שואל אותי של מי השיר ואומר כמה השיר יפה, מצד שני הוא קורא לדניאל בכל מיני שמות של דגים (כתחליף לסלומון) ויורד עליו ועלי בכל הזדמנות (אבל הכל מאהבה
)
אמא לא ממש מראה סימני אכפתיות. אחותי וגיסי דווקא אוהבים את דניאל. למען האמת התחלתי לשמוע את דניאל דיי בגלל גיסי שאוהב את השירים ומנסה תמיד לנגן אותם (את חלקם אפילו די בהצלחה, אבל זה דיי מסובך לנסות לחקות את דניאל בקלידים בלי לדעת לקרוא אקורדים
) ואפילו יש להם את הדיסק הראשון של דניאל בבית (וזה נדיר אצלם). אח שלי סתם דוס, אז נתעלם ממנו
.

י yuval

New member
ממממ...

אז ככה... נתחיל באמא- אני חושבת שהיא ממש נהנת מהמוסיקה שלו... היא אפילו הייתה איתי בהופעה ואמרה שהיא מאוד נהנתה=) אבא.. זה לא הכי הקטע שלו האמת והוא קצת יורד עליו פה ושם והוא משתגע שאני הולכת להופעות כל הזמן אבל זה לא שהוא שונא אותו זה פשוט לא הסגנון.. אחותי ממש אוהבת אותו ובאה איתי להרבה הופעות שלו חברותי.. יש האוהבות ויש השונאות.. אבל כולן מקבלות אותו=) כמו שכבר הזכרתם כולם אוהבים את דניאל.. (חח..)

S h A b i T

New member
כולם אוהבים את דניאל ../images/Emo13.gif

האמת שהשאלה הזאת עלתה לי בעקבות האובססיה הקצת מלחיצה שאמא שלי פיתחה לדיסקים של דניאל. זה התחיל מזה שהיא החרימה לי את שני הדיסקים ולקחה אותם לאוטו שלה.. (זה הגיע למצב שרבותה דרכים כבר נשרט ונשחק לגמרי מרוב שהיא חרשה עליו.) כמובן שהיא גם נדחפה לכמה הופעות ולא הפסיקה לדבר עליהן אחר כך שבועות.. והורידה את כל הרינגטונים של דניאל לפלאפון שלה. פקאצה. :p אממ.. שבוע שעבר דודים שלי באו להופעה בלהבים (והם עדיין מחכים שדניאל יעלה להדרן
), ובערב חג הם התלוננו שלא היה להם זמן לקנות את הדיסק השבוע.. (מה שהביא את אמא שלי לשים את הדיסק וללחוץ על ריפיט - מיום חמישי בערב הדיסק מתנגן בסלון בלי הפסקה.. קרציה.) אבל אני חייבת לציין שהדבר הכי הזוי היה כשהמחנכת שלי באה איתי לכמה הופעות...

hilape

New member
:) סוף סוף משהו שיכול

לחנך את מערכת החינוך אולי כך באמצעות שירים של דניאל תלמד להיות מעודנת יותר

=]

אבא שלי בדיוק קנה לי את הדיסק הראשון שלו שבוע שעבר אחרי שכמה חודשים הייתי רק עם השני =] ההורים שלי אמרו שיש לו "קול נעים" חחח... זקנים...

למעלה