אז מה ההימור שלכם?

Red One

New member
אז מה ההימור שלכם?

במקום העבודה שלי יש הימור (לא על כסף אל דאגה) על מי הולך לעוף ראשון בשבט האדומים (סבאנה). בחרנו דווקא בשבט הזה כי שם יש פחות תככים ובריתות בשלב הזה יותר קשה לדעת מה יהיה שם. אז מה ההימור שלכם? נ.ב. אני הימרתי על המורה לערבית, שחר, שהיא לא חזקה במיוחד פיזית ולא מלהיבה (אותי לפחות..). תודה מראש

Volldemort

New member
גם אני מהמר על שחר

לכל אחד אפשר למצוא בני ברית שם בשבט (ליה-ורה, מולי-גיא-מושיק-עידן) ורק שחר בחוץ

idodo cohen

New member
יש עוד דרכים לנתח את זה.

ליה מאוד רוצה את מושיק כמנהיג בשבט, כחלק מאידאולוגיית הגברים שלה, ואין לי שום ספק שהיא לא תצביע נגדו, בטח לא לפני האיחוד. ליה גם בקשר טוב עם ורה. לעומת זאת. ורה מקושרת עם מולי וגיא. ליה לא, היא חושבת שהם ילדים קטנים. עידן מחובר למושיק, ויצר גם קשר חזק עם שחר. בגדול יש מושיק-עידן-שחר וממול מולי-גיא-ורה, לפחות ככה אני חושב. זה לא צץ מעל פני השטח כרגע כי עד עכשיו כל ההעפות שלהם היו קונצנזוס (שזה בגדול דבר מעולה בשבט. לפחות בהישרדות האמריקאי, המנחה היה רואה בשבט כזה שבט "טוב", כי הם מוציאים את החוליה החלשה באופן אחיד), אבל בסופו של דבר זה חייב לקרות. ליה היא דמות המפתח, לי לפחות, ממש לא ברור לאן היא תלך.

Red One

New member
שוב, השאלה היא לגבי ה"אדומים"

מסכים עם הטענה שזה "שבט טוב". ה"העפה" הבאה תהיה מפתיעה כי אף אחד שם לא מייצר סביבו אנטגוניזם של ממש. יש עוד מהמרים?

aok

New member
אני מהמר על מולי

פרצוף יפה שווה הרבה בטלויזיה, אבל לא שווה הרבה על אי שכולם רעבים ועייפים בו. הוא לא משחק מספיק טוב כדי שיחזיקו אותו. לדעתי מולי חוזר הביתה.

MrKashtan

New member
השאלה הגדולה היא מי מכל שבט ישרוד אחרון

אחרי המיזוג ולקראת הגמר (בהנחה שלגמר יגיעו מ-2 השבטים). לדעתי בסבאנה עידן+מושיק/ליה בג'יבארו - דן+נעמה זה הגמר אני חושב.

Red One

New member
לא עונים על השאלה ששאלתי...

מה, אתם לא קוראים את השרשור !? יש לנו הימור קטנטן על מי מ"סבאנה" עף בקרוב (אם תהיה שם הדחה)? זה הכל... תשובות תתקבלנה בברכה. ואגב, יש לי שאלה, מתי בהישרדות האמריקאית עושים את המיזוג? כלומר כמה אנשים נשארים במרוץ ברגע הזה? 8? 10?

MrKashtan

New member
אני לא יודע לגבי שאר חברי הפורום

אבל אני באופן אישי לא עובד אצלך.

לדעתי זה תלוי במשימות ובדינמיקה שעד ההדחה

וזה יכול להימשך במהלך יותר משניים-שלושה הפרקים הבאים. אז אם שחר תפשל במשימה שתוביל להדחה, סביר שהיא תודח. אם לא היא תהיה זאת שתגרום למועצת-הדחה, אז תלוי מי זה כן יהיה, וגם מאד חשוב מה יקרה בינתיים, אולי פתאום ליה תימאס עליהם, אולי הם יבינו שקפון לא ממש נחמד כמו שהוא היה רוצה שיחשבו (בל נשכח שגם דן נחשף בסוף כנחש השבט), אולי הפחד של כולם שמושיק חזק מדי יכול להוביל להדחה שלו... כמעט הכל אפשרי. אם צריך להמר על סמך מה שידוע עד עכשיו, אז אכן נדמה ששחר היא החוליה החלשה בסבאנה.

למעלה