אז מה הוא עושה במיאמי? גילויים חדשים על החיים של יאיר נתניהו בארה"ב

Cranio

Well-known member
הוא מיוצג על ידי עורך הדין שייצג גם את מלאניה טראמפ.
הוא מתגורר בפלורידה אבל פתח חברה להדרכות בקונטיקט, דרך סוכן צעיר שקשור גם למשפחת פאליק.
הוא מחובר לצמד אחים חבד"ניקים לשעבר שעוסקים בנדל"ן ושפגשו לאחרונה גם את הוריו, ראש הממשלה ורעייתו.

xyxy210

Well-known member
נשמע כמו משהו שמיועד לאותם משועממים שמתעניינים בדעתו של מלך קטאר :).
תגיד, אין לך טיפת בושה ?
אתה מדבר על משועממים כאשר אתה מחזיק בשיא של 63757 פוסטים , נכון לרגע זה.
מאחר ואתה בד"כ מגיב , אזי כל פוסט שלך כולל קריאה וכתיבה , נניח בממוצע צורך 5 דקות.
מדובר על השקעה של 221 יממות שלמות.רובן ככולם במהלך שלוש השנים האחרונות.
מתי אתה מחרבן ? אוכל ?
כבר שאלתי אותך, אין לך בית ? אישה ? ילדים ?
לא חראם ?

Harrington

Well-known member
מנהל
תגיד, אין לך טיפת בושה ?
מאחר ואתה בד"כ מגיב , אזי כל פוסט שלך כולל קריאה וכתיבה , נניח בממוצע צורך 5 דקות.
מתי אתה מחרבן ? אוכל ?
לא חראם ?
תודה על אישור דברי למעלה, כפי שעולה מעצם החלטתך להגיב לדברים :). אמנם לא טרחתי לקרוא את הגיגיך מעבר למשפט הראשון שכן איני צריך לעשות זאת במקרה לך כדי לדעת מה אקרא שם באופן שמספק אותי ברמת הדיוק הצפויה, אבל כאמור, בעצם תגובתך (חייכתי כשראיתי ב'התרעת פעמון' את שמך כמגיב-מצטט) אישרת את סברתי מלמעלה גם ללא כל תוספות :).

אמנם מיותר (ולא משנה תחת איזה ניק), אבל תודה לך על כך בכל זאת.

המשך ערב שקט ונעים.

xyxy210

Well-known member
תודה על אישור דברי למעלה, כפי שעולה מעצם החלטתך להגיב לדברים :). אמנם לא טרחתי לקרוא את הגיגיך מעבר למשפט הראשון שכן איני צריך לעשות זאת במקרה לך כדי לדעת מה אקרא שם באופן שמספק אותי ברמת הדיוק הצפויה, אבל כאמור, בעצם תגובתך (חייכתי כשראיתי ב'התרעת פעמון' את שמך כמגיב-מצטט) אישרת את סברתי מלמעלה גם ללא כל תוספות :).

אמנם מיותר (ולא משנה תחת איזה ניק), אבל תודה לך על כך בכל זאת.

המשך ערב שקט ונעים.
הרינג , כולם אוהבים אותך.....|חיבוק|

דורי 1981

Well-known member
תגיד, אין לך טיפת בושה ?
מתי אתה מחרבן ? אוכל ?
לא חראם ?
למה אתה מתעסק עם בוטים תומכי טרור וחסרי בינה?

eקא זו או

Well-known member
הוא מתגורר בפלורידה אבל פתח חברה להדרכות בקונטיקט, דרך סוכן צעיר שקשור גם למשפחת פאליק.
הוא מחובר לצמד אחים חבד"ניקים לשעבר שעוסקים בנדל"ן ושפגשו לאחרונה גם את הוריו, ראש הממשלה ורעייתו.

שיעשה, רק שיניח לנו לחיות בשקט בלי הטינופת שלו.

eקא זו או

Well-known member
אתה שם לב שאתה (השרשור הזה, לא אתה אישית) 'רודף' אחריו נכון? מאומה ממעשיו לא הפריע לך לחיות את חייך בשקט בדיוק כפי שאתה רוצה מבלי שתהיה לאיש כל מעורבות בכך.
איי, איי
שוב ושוב אתה מצליח לא לראות, לא לשמוע ולא לומר דבר חשוב.
לא קראת את ההערה למטה על "מאבטחיו" שאתה [אם אתה משלם מסים] ואני מממנים?

Harrington

Well-known member
מנהל
איי, איי
שוב ושוב אתה מצליח לא לראות, לא לשמוע ולא לומר דבר חשוב.
לא קראת את ההערה למטה על "מאבטחיו" שאתה [אם אתה משלם מסים] ואני מממנים?
כיצד זה משנה או סותר את דברי? אתה מממן את אבטחת ילדי ראש (ה)ממשלה בכל תנאי ומצב ובכל מקום בעולם, בכל קנציה ואצל כל ראש ממשלה מכל מפלגה או מקור פוליטי. יעני אין בזה שום חידוש ועובדה זו בוודאי שלא מהווה "רדיפה" של נתניהו הצעיר אותך המסכן אל תוך ביתך, באופן שמפריע לחייך השקטים והרגועים. אז כמובן שזה בסדר גמור אם חשוב לך לרדוף את נתניהו עד לארה"ב ולהתעמק בכל אפצ'י שהוא עושה שם בכל יממות השבוע. זכותך המלאה וכל אחד ורמת השעמום שלו בחיים. אבל אחרי זה לטעון שהוא רודף אותך לחייך השקטים? בחייך. יש לך את זה ביותר פתטי ומגוחך?

eקא זו או

Well-known member
כיצד זה משנה או סותר את דברי? אתה מממן את אבטחת ילדי ראש (ה)ממשלה בכל תנאי ומצב ובכל מקום בעולם, בכל קנציה ואצל כל ראש ממשלה מכל מפלגה או מקור פוליטי. יעני אין בזה שום חידוש ועובדה זו בוודאי שלא מהווה "רדיפה" של נתניהו הצעיר אותך המסכן אל תוך ביתך, באופן שמפריע לחייך השקטים והרגועים. אז כמובן שזה בסדר גמור אם חשוב לך לרדוף את נתניהו עד לארה"ב ולהתעמק בכל אפצ'י שהוא עושה שם בכל יממות השבוע. זכותך המלאה וכל אחד ורמת השעמום שלו בחיים. אבל אחרי זה לטעון שהוא רודף אותך לחייך השקטים? בחייך. יש לך את זה ביותר פתטי ומגוחך?
ספר לי על ילדי רה"מ נוסף שאובטחו בכל רחבי העולם? קדימה..
בהיותו אדם שחשוב לו לדעת איך הכספים האינסופיים שהוא משלם כמסים מנוצלים, אינני ישן, אינני נרגע והחזה כואב לי.
אבל כמו שאמרתי:
1741199989689.png
הקישור שאתן מאפשר לך להוריד את הציור ולבוע אותו עאוות נפשך. תהנה

Harrington

Well-known member
מנהל
אינני ישן, אינני נרגע והחזה כואב לי.
זה באמת עצוב. אבל זה עדיין לא אומר שמר נתניהו הצעיר רודף אחריך ידידי. זה רק אומר שיש לך בעיה רצינית עם עצמך (בלבד). אין לי אלא להציע שתפנה לגורם רפואי מקצועי על-מנת שיפנה אותך הלאה לגורם המוסמך שיכול לסייע לך.

פולגאר

Well-known member

יפה, זה סותר את טענתכם שהוא בטלן ולא עובד.

למעלה