אז מה הוויסקי שלכם בתור ברמנים?

אז מה הוויסקי שלכם בתור ברמנים?../images/Emo72.gif

היי אני אור ואני חדש כאן בפורום. סיימית לא מזמן קורס ברמנים ואני מתכוון לעסוק בתחום.. אז סתם מעניין אותי לדעת כמה מכותבי הפורום הם ברמנים ומה הוויסקי שלכם... הדירוג שלי.. 1- ג'ק דניאלס 2- בלק בוש (אירלנד) 3- בושמילס (אירלנד) 4- ג'ונני ווקר שחור (בלנדד סקוטלנד) 5- לפרויג (מאלט סקוטלנד)

obbb

New member
אז ככה...

אני בדיוק בתקופה שהתגברתי על הטעם לוואי הרע של הוויסקי... ואני מגבש לעצמי מותגים אהובים. אבל מצד שני לא טעמתי מספיק ומה שטעמתי, לא טעמתי מספיק ממנו בשביל להחליט. נכון לעכשיו הכי התלהבתי מהלאפרויג 10. יש לי בבית מקאלן 12 אלגנסיה שדווקא הוא די מתחבב עלי לאחר שפעם לא יכולתי לגעת בו. לגאבולין 16 אהבתי ששתיתי אבל אני בהחלט צריך עוד כוסית בשביל להחליט. ארדבג וטאליסקר (שניהם 10) - טעמתי והיו לי יחסית "קלילים" כי טעמתי ליד הלגאבולין והלאפרויג... אבל אני בטוח שבטעימה נוספת אני אבין שזה לא הם - כי אלו שני וויסקים מאוד לא קלילים וידידותיים... ג'ק אהבתי פעם, לא שתיתי כבר חודשיים לפחות.. נראה לי כבר ירד לי ממנו. בלק בוש וויסקי קליל וחביב שבא לי משהו בקטנה... ובלק לייבל אני זוכר מפעם שטעמתי - פשוט וויסקי טוב ופשוט. מתאים לכל מצברוח. לא זוכר עם מותגים שבאמת אהבתי... גלנליווט ממש לא אהבתי, כנ"ל בלוויני...

פש... אני קורא יפה תטעם שלך יפה... ככה...

אתה מאוד בקטע של וויסקי סקוטי מאלט לפי מה שציינת כאן (לפרויג,לגבולין) כי כל השאר ששתית אמרת שהוא קליל... לך אז בעיקר על המאלטים של סקוטלנד. בלוויני, אייל אוף ג'ורה, אבלור ועוד... אם במקרה אתה טועם את בלנדדים אז לך על שיבאס ריגל 12 או סוגי ג'וני ווקר השונים... אתה מוזמן לנסות את הקנדיים קרון רויאל ו-וי או.... תהנה!!

obbb

New member
ההמלצות שלך מוזרות

נתתי כיוון די ברור של מה אני אוהב ואתה פשוט זרקת לי שמות של מותגים ללא קשר...

המותגים שנתתי לך הם של סקוטי מאלט

נתת שמו של מותגים שהם וויסקי סקוטי מאלט שאתה אוהב וכל השאר שנתת אמרת שהם קלילים לך.... אז נתתי לך מותגים נוספים של וויסקי סקוטי מטלט.

ספיידי1

New member
גם אני לא כל כך הבנתי אותך...

הוא הראה שהוא מעדיף את הסינגלים המעושנים והכבולים(ארדברג, טאליסקר, להפרויג), ואז באת והצעת לו סינגל מאלטים(הגיוני עד פה), ואז קפצת פתאום לבלנדדים(דבר שונה לגמריי), ואז איכשהו מזה שהוא אוהב מעושנים וסינגלים, קפצת לקנדיים?!?!?!?! קראון רויאל? למישהו שאוהב סינגל מעושן? נראה לי מוזר... בכל מקרה, מה הטעם שלך? מעניין אותי... רק שלא תגיד לי :סינגל מאלטים ואיריים... או סינגלים וגריינים... או להפרויג וגלן מורנג'י :) בכל מקרה, מה טעמך?

חחחחח סה"כ המלצתי לו על עוד דברים...

אני מאוד אוהב בכלל את האיריים והאמריקאים (אוחחחח ג'ק!). אבל בקורס ברמנים טעמתי הכל וסתם חשבתי להמליץ. אני רק הצעתי לו סוגים נוספים של סינגל מאלטים וואלה אם הוא אולי לא טעם דברים נוספים הוא מוזמן לטעום אולי גם אותם הוא יאהב אני יודע שזה לא קשור למה שהוא אמר אבל זה רק בגדר המלצה ויש כל כך הרבהסוגי וויסקי שאולי הוא יאהב גם

Symbolic

New member
TOP 5

1. טאליסקר 10 2. מקאלן 12 אלגנסיה 3. לגבולין 16 4. אייל אוף ג'ורה 10 5.בואומור 12 יש עוד הרבה אהובים ללא ספק, אבל אם אני צריך לבחור 5 (והבחירה קשה) הייתי הולך על אלה..

טוב, הפייבוריטים שלי קצת לא קשורים אחד לשני

אבל אף פעם לא הייתי עקבית בכלום, אז אני בטח לא אתחיל כאן ועכשיו. מקום ראשון הנצחי שלי: ג'ק דניאלס (וג'נטלמן ג'ק וסילבר ג'ק.... בקיצור כל ג'ק אפשרי) 2.לפרויג. 3.גלנפידיך12-15. 4.לגוולין. 5.ג'וני בלק.

tal1g

New member
הסידרה שלי

1-טליסקר 2-רויאל לוכנגר 3-שיבס ריגל 18 4-פור רוזס (תוית צהובה) 5-ג'ק דניאלס.

הפייבוריטים שלי

1) טאליסקר 10 2) גלנמורנגי' 18 מדרה פיניש 3) לגבולין 16 4) לאפרויג 10 5) גלפידיך 15,12, 30 6) ג'ק דניאלס נכון לכרגע אני לא ברמן...

maxfain

New member
מממ..

קאול איילה 12 היילנד פארק 18 ג'וני שחור מייקרס מארק בלק בוש ג'ק (הרגיל בלבד) טוב יש פה שישה סוגים, אבל גם עליהם היה קשה להחליט כי יש עוד הרבה. אלו הכי נגישים אלי.

or83

New member
אני שמח שג'ק טעים לך

לך ולעוד מליונים רבים ברחבי העולם, אבל זה לא הופך אותו לויסקי טוב במדדים אבסולוטיים של ויסקי (משחק מילים קטן על התגובה של טמטפיישן411)

maxfain

New member
הנעלמת..

באמת שלום גם לך. איפה את נעלמת? אם ג'ק בעלך אז זה הופך אותך לאלמנה ממש זקנה?

למעלה