אז מה הוחלט, איזו עברית מתאימה יותר ל- 680

אז מה הוחלט, איזו עברית מתאימה יותר ל- 680

Eyron או penreader/PiLoc ? penreader ידוע שמחירה $59.95 (מין משחק ספרות כזה http://hebrew.palm.penreader.com/Hebrew_PiLoc_Piloc_Deluxe_treo_680.html), אבל כמה עולה Eyron? הכוונה היא לפונטים אך לא להחלפת ממשק המשתמש לעברית (כשנכנס SMS בעברית שלא יופיעו ?????????????). תודה למשיבים.

atzmony

New member
אופס...

לי עוד לא יצא להשתמש בעברית של אירון לפי הכתבה בPDACE היא נראית ממש מעניינת יש לה מספר יתרונות על פני הפיילוק 1. תמיכה בעברית בסים כלומר במידה והנתונים בסים כארד הם בעברית אני הבנתי שפיילוק אינה תומכת ולכן לא תראה את המידע (איני יכול לבדוק זאת כיוון שאין לי שמות בעברית )ואיירון אמורה לתמוך. 2.גרפיטי נורמלי - אישית אני לא חושב שזה יתרון כי איןם מצב שאני שולף חרט ולא משתמש המקלדת הנפלא. 3.ממשק מלא בעברית (לטעמי לא יתרון אבל להרבה אחרים כן) על היתרונות של פיילוק אני יכול יותר לפרט: 1. בדלקוס ישנה האופציה שינוי INPUT בין השפות ע"י לחיצה ארוכה על מקש אחד(בגירסה הקודמת נדרשה תוכנה נוספת על מנת לעשות את זה ) 2.אופציית בחירת שימוש אחרון באפליקציה לדוגמה : בחיפוש טלפון אני משתמש באנגלית כך שבכל פעם שאני נכנס לאפליקציית הטלפון ומתחיל להקליד שם השימוש באנגלית ולא בעברית לאומת זאת כשאני כותב SMS אני משתמש בעברית ולכן אם בפעם האחרונה כתבתי בעברית כך יהיה בפעם הבאה שאכנס לכתוב. יתרון ענק לדעתי ! 3. קיימת אופציה חשובה נוספת שעד עכשיו לא מצאתי לה שימוש אבל יתכן ויהיה לה: אני יכול להחליט שהעברית לא תעבוד באפליקציה מסוימת כלומר אם יש לי תוכנה שכנראה מתנגשת לי עם העברית אני יכול הגדיר שעברית לא תעבוד כשהאפליקציה בשימוש. 4. המילון של פאראגון - מילון מעולה הנותן לי שימוש הדומה לבבילון במחשב. 5. הנחה ניתנת כל כמה זמן ,עכשיו שוב יש הנחה של 50% לקוד H8JJP005 כך שכרגע העברית עולה 121 ש"ח שקשה לי להאמין שהראל יצליחו להתחרות במחיר הנ"ל . זהו מקווה שעזרתי שבת שלום

AYELET1

New member
תיקון אחד בלבד: המילון שניתן הוא לא המילון

של PENREADER למיטב ידיעתי, ואינו עם פופאפים קופצים הוא טוב מבחינת בסיס הנתונים שלו אבל אינו בשיטת בבילון

atzmony

New member
את התכוונת למילון שאירון ?

לכן כתבתי את זה כיתרון לעברית של פיילוק כיוון שהמילון של פאראגון לא יעבוד עם העברית של אירון

חן חן אך חרשתי את האתר ולא מצאתי אפילו תזכורת

להנחה או איך ניתן להנות ממנה (נדרש להכניס אולי כתובת מייל?), 2. זה מספיק בטוח להכניס שם את פרטי כרטיס האשראי? (במידה ויש הנחה), (חוץ מזה שמישהו סיפר לי שבמילון של פאראגון ניתן להוסיף ולערוך ערכים קיימים מה שלא בטוח יש במילון השני)

libal

New member
רשם לך את קוד ההנחה

H8JJP005 . את הקוד ההנחה מקבלים באי מייל לקוחות ותיקים של החברה.

atzmony

New member
כמו שנאמר לך

ברכישה לפני הכנסת הפרטים של הוויזה ישנו מקום להכניס PROMOTION CODE ואז RECALCULATE רק שים לב שאתה בוחר בדלוקס !

udifpalm

New member
ישנה אפליקציה נפרדת לצורך הזנת מילים למילון

למיטב זכרוני היא רצה על windows ונמכרת בנפרד. קניתי אותה באחת מהפעמים שהיתה הנחה של 80% (אח, איפה הימים!). היא עלתה לי דולרים בודדים לאחר ההנחה, אבל מעולם לא יצא לי להשתמש בה.

atzmony

New member
../images/Emo45.gifלאחר בדיקה גם היתרון הראשון של אירון ירד

הכנסתי סים עם שמות בעברית והצלחתי לראות אותם לכתוב ולערוך

atzmony

New member
השתמשתי בסים שהיה בנוקייה 6100

האם זה משנה ? כל חברה כותבת בקידוד שונה ?

yaniv79

New member
הרגע עשיתי ניסיון, זה לא עובד!

רשום גם באנשי קשר וגם באלפון SIM: Invalid Charset לקחתי מכשיר ריק רק עם עברית של פאראגון ושמתי בו SIM שהועברו לו אנשי קשר בעברית מנוקיה 6230i. הוא מציג את מס' הטלפון אבל לא את שם איש הקשר. עשיתי אותו ניסוי עם העברית של איירון וזה עובד בעברית. הכל מוצג בעברית. מניסיוני אם הזנת נתונים בעברית על הSIM בעזרת הTreo תוכל להציג אותם בכל מכשיר Treo עם עברית בצורה תקינה. אם תעביר לטלפון "רגיל" זה יוצג בג'יבריש. בכל מקרה את היתרון הכי משמעותי בעברית של איירון שכחת לציין - דואר אלקטרוני בעברית! שלחתי מייל עם העברית של פאראגון אלי למשרד, הנושא והתוכן הגיעו בג'יבריש. בעברית של איירון הכל מגיע בעברית. תודה יניב

atzmony

New member
אני לקחתי סים מחבר שאין ברשותו טראו

הכנסתי למכשיר נכסתי לספר של הסים וכל השמות הופיעו שם ! נכבסתי לאפליקציית טלפון שיניתי לעברית את שפת המקשים התחלתי להקליד והכל עבד ! זה מאוד מעניין שיש כזה הבדל האם אתה משתמש בעברית דלוקס ? משיחה עם אלכס מUD התברר לי שישנה עברית אחרת למכשיר שעושה גם בעיות ב.SMS

atzmony

New member
הרגע שלחתי לעצמי מייל בעברית

הנושא היה ללא בעיות התוכן הופיע בג'יבריש אך לאחר שינוי ב VIEW לHebrew(windows)s הכל קריא !!!

למעלה