אז, מה החלטנו?

s h o o s h a

New member
אז, מה החלטנו?

זה שקיבלתי מדים אדומים אינו נושא לדיון. היו ברכות, איחולים, חיבוקים ופרחים, היה כייף, נחמד ונעים אבל מכאן- לאן ממשיכים? והשאלה מופנית אל באי הפורום. כי כידוע, מי שעושה את הפורום, או לא, אינו מנהלו או עוזרו או כל בעל סמכות כזו או אחרת אלא אנחנו, הגולשים. וכרגע (לאחרונה) עושה רושם כי הפורום מראה סימני גסיסה. אז יש שתי אפשרויות, לדעתי- 1. לנסות ולהחיות את הפורום על ידי החזרת הפעילות בו. 2. קביעת מותו באופן סופי ורשמי והזדכות על כל הציוד. והכל נתון בידכם ולשיקול דעתכם.

עילג

New member
פורום זה, על שום מה?

כמו אריק איינשטיין, ישבתי על הגדר (אם כי לא רגל פה רגל שם - כי זה כואב) וניסיתי להבין את *מהות הפורום*. התברר לי שזה סוג של "גרושים גרושות" אבל בלי הכותרת. מאחר וחלק ניכר של "הגברים בעידן המודרני" הם גברים נשואים, נוצר "נתק" בין אוכלוסיית הפורום הקבועה, לרובו של קהל היעד. מכאן שאם הפורום תאב חיים, ראוי ורצוי היה שיהיו בו תכנים המדברים אל גברים מודרניים, ללא הבדל צבע, גזע, צורה ובעיקר "מעמד אישי". שאו ברכה,

jud1001

New member
והאם יתכן..שצורכי הגולשים..../images/Emo41.gif

הספצפיים שהגיעו לכאן השתנו? והכותרת של גרושים גרושות.. נשואים נשואות..שייך למקומות אחרים? נכון אני די חדשה פה.. ואפילו לא גבר בעידן המודרני.. אבל אני מוצאת שיש מקום לא להמית את הפורום.. יתכן שצריך לעשות משאל עם..לבקש דעות.. ראיתי את אשר כתבת שושה..כתבת נכון.. תנסי "משאל עם"+נימוקים..כלומר מה כל אחד ואחת היה רוצה לראות..

s h o o s h a

New member
צרכי הגולשים

אני האחרונה שמבקשת להמית את הפורום הזה! אני רוצה אותו חי, פורח ותוסס. ולכן, מסיבה זו בדיוק באה ההודעה שלי. כדי לשאול אתכם, חברי הפורום, כיצד אתם רואים את עתיד הפורום. דעתי אף הועברה למנהל הפורום באופן אישי ואני בהחלט מקבלת את דבריך ואת דבריו של העילג (
) בדבר עשיית הסדר בסלט. הפורום הוא בהחלט עבור כולנו, כמאמרו של העילג (שוב) [נו, לא מסתדר לי הכינוי עם התוכן. sue me], הוא מתאים לכל אחד, "כל דכפין יתא ויכתוב" כלומר כל מי שיש לו רעב יבוא ויכתוב. מוקירה את פועלו של מנהל הפורום, יודעת כמה הוא- הפורום, חשוב לי ומקווה שנוכל להשיב עטרה ליושנה.

שילה1

New member
גם לפורום,כמו לחיים,דינמיקה משלו.

אל נא נשכח,כי מאחרי כל ניק מסתתר אדם,על כל קשייו,ימיו הטובים ואחרים,ועיסוקיו. על כן-אל נא נקבור את הפורום בטרם עת. יתאושש לו..לאט ובטוח! ולך עילג-מספר מילים:ביקרותך ארסית היתה וגם ערס-ית לטעמי. בפורום יש מקום לכולם,לכולן(ויתקן אותיח מנהלנו אם טועה!),בתנאי שינהגו בהתאם לכללי הפורום. וגם..אם תצמחנה מכאן הכרויות,אהבות ו/או רומנטיקה-מה רע? שבת שלום חברים,ושוב תודה,ואתם בהחלט יודעים על מה!

למעלה