אז מה היא אמרה על ריאן? ועל בריאן?

creatvguy

New member
אז מה היא אמרה על ריאן? ועל בריאן?

שיחקו אותה אדלר חומסקי הילדה הזאת מדהימה אבל האם היא משקפת את פני המדינה? כי אם כן אז לחברה הצעירים שביננו אני אומר : אלוהים כמה רדוד!!!! בכל מקרה אפילו לי היה חשק להזמין קו נוסף!!

dino_din

New member
קלעו בול

אכן, הפעם הם פשוט קלעו בול. הפרסומת הזו נשמעת כל כך אמיתית שכמעט צעקתי על אחותי הקטנה לסגור את הטלפון. לפעמים יש להם את זה :) דינו_דין.

tuchi

New member
על מה לכל הרוחות אתם מדברים

זאת אחת מבין הפרסומות הגרועות שראיתי, הילדה שם כזאת שחקנית גרועה ושאני לא יתחיל לדבר על הטקסט "מה סיוון תהיה שם" (בקול מזלזל) חתיכת בולשיט איך ´קניתם´ את הזבל הזה???????????????????????

חיפושיט

New member
זה אמור להיות בולשיטי וחסר

יכולת משחק, זה כל הקטע להראות עד כמה שזה מגוחך, לא "קנו" אותנו, פשוט הפרסומת נחמדה ומציגה מצב הומוריסטי שכזה ולא! אנחנו <בני נוער> לא כאלה... יש לי מה לעשות בחיים חוץ מלרבוץ על הכורסא לעשות גירל טאקס ... חוצמיזה, אני חושבת שראיין הרבה יותר חמוד מבראיין!!! בדיחה בדיחה תרגעו!

dino_din

New member
אותנו לא קונים בזול

ובכן טאצ´י, אותנו לא קנו אבל כנראה שאותך כן. לדעתי הפרסומת פשוט מצויינת כי כך היא בדיוק אמורה להראות - זו לא אמורה להיות סדרה דקומנטרית על חיי הנוער בארץ. זה אמור להראות בצורה מוגזמת את המצב שאכן קורה פעמים רבות ברוב הבתים שהילדים הקטנים מדברים ותופסים את הקו שעות... ולדעתי זה מראה את הנקודה בצורה מצויינת. ומי זה לעזאזל ראיין (ובראיין ???) ?! בברה, דינו_דין.

חשיפה: בריאן הוא -

אחד מחברי להקת ווסטלייף האירית - להקת הבנית המובילה והמוצלחת. הקרדיט לאחרותי קארין בת ה- 15 שמנסכימה איתי שהפרסומת מ ש ק פ ת.

חיפושיט

New member
אני מסרבת להאמין!!!!

<אגכ, ידעתי על בראיין, אבל מי זה ראיין לעזעזל???> זה לא משקף! זה לא זה לא זה לא.!!! <צועקת ברחבי הפורום> אני מסרבת להאמין! מצד שני, אחוות בנות ושיחות טלפון מתמשכות למינהן אף פעם לא היו הקטע שלי... אז אולי משקפת, אבל לאאא את כ ו ל הנוער....

tuchi

New member
הרעיון נחמד

אבל היישום של הפרסומת יצא בצורה הדוחה ביותר שאשר לחלום עליה השחקנית הטקסט והסיום במיוחד

R K L

New member
בטח שהפרסומת הזו משקפת

את פני המדינה! או לפחות את פני החברה הצעירה, הדור שלי לפחות... אבא שלי אומר לי שזו הפרסומת שמזכירה לו אותי!
אני לא מבינה למה...
-קרן-

dino_din

New member
בעל הבית

אני חושב שהוא מנסה לרמוז לך שהוא משלם את חשבון הטלפון... ד_ד

למעלה