אז מה היה טוב השבוע

ריקי5

New member
אז מה היה טוב השבוע ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לא יודעת איך שוב הגיע יום חמישי כל כך מהר, אבל הוא פה יחד עם פינתנו הקבועה. אז בואו כולם, תאמצו את ראשכם, תחפשו ותמצאו את הרגעים הטובים של השבוע הזה.

הדסבתא

New member
בגדול, השבוע היהמאוד קשה../images/Emo184.gif

כולנו פה חולים, בתחילת השבוע אני עם הבקע (יש לי ניתוח ב 22.2) אחכ' רון, עם וירוס נוראי וחום גבוהה ביותר ובסוף השבוע, כשחזרתי לעבודה ביום ד' אחרי שעתיים חזרתי הביתה עם ברונכיט................. אבל בתוך כל זה, קיבלנו את התשובות של חמותי שאין סרטן והיא בריאה, רק צריכה להחלים מהניתוח.............. והייתי הרבה שעות עם רון ונהנתי מאוד.................

ריקי5

New member
השבוע שלי

ביקור של האחיינית שלי מארה"ב - רק השמחה של אמא שלי (ששלושה מ-6 הנכדים שלה גרים בחו,ל) עשה לי טוב.
הבן שלי (סימסטר ג' בטכניון) קיבל זימון לראיון עבודה במקום מאד נחשב , אחרי שאחד המרצים המליץ עליו. לא בטוח עדיין שהוא יקבל את העבודה (וגם לא בטוח שהוא כל כך רוצה לקבל אותה עקב לחץ הלימודים) , אבל עצם הזימון בימים קשים אלו נחשב למחמאה גדולה וכבוד גדול.
כל הזמן תכננתי לקפוץ לסוף שבוע בניו יורק (ביקור משפחתי חשוב) בזמן הביקור במונטריאל באפריל. אבל הכרטיסים היו יקרים ולא כל כך התחשק לי להוציא כל כךהרבה כסף. פתאום, ביום ששי, גיליתי 60% הוזלה - והופ, קניתי כרטיס. ביום שני זה חזר למחיר המקורי. אז ניו יורק אהובתי הגדולה - Here I come again
וכולם בריאים (ברוך השם), ואף אחד לא אכל פיצה של מעדנות
, ובעלי שימח אותי בכמה דברים קטנים שרק ביקשתי והופ- הגיעו, והיה מזג אויר טוב (וגם הבטיחו קצת גשם בסוף השבוע) - רק זה לבד יכול לעשות שבוע טוב. מאחלת לכולם סוף שבוע מקסים, רגוע ומהנה

spring9

New member
דבר טוב

לא קרה לי השבוע. איזה דיכאון. אנסה שוב בשבוע הבא.

שויי

New member
ספרינג, את ברצינות?

או שרצית
להמר בהומור עלי? ואם ברצינות, אז תביאי את המבט ההוא, את יודעת... שרואה.

ריקי5

New member
ספרינג, אין כזה דבר לא קרה לי דבר טוב.

גם ארוחה טובה, גם ספר טוב , גם סרט טוב, גם חיוך ממשהו - זה דבר טוב. אם תסתכלי שוב על השבוע - בטוח תמצאי.

שויי

New member
../images/Emo6.gif אוףףףףףף איתך ריקי

כל הזמן שומרת בסוד את כל הפרטים הכייפים עם ה- בעלי בהצלחה
לבנך בכל אשר יבחר. ועוד שאלה לי, למה את אוהבת את ניו יורק? צחקתי מהנאה עבורך, על ההזדמנות לכרטיסים מוזלים.

ריקי5

New member
השאלה על ניו יורק היא רטורית, נכון? ../images/Emo2.gif

אם לא אני רק יכולה להגיד לך - אין אין כמו העיר הזאת.לא דומה לשום מקום אחר בעולם . יש בה מכל כל. מוזיאונים מכל הסוגים, תרבות , אוכל מכל טעם וגוון. יכולה לשוטט שעות ברחובות (הכל שטוח ) להסתכל על האנשים ולספוג את האוירה הכל כך מיוחדת שלה. זה המקום היחידי שבקרתי בו (ותאמיני לי הייתי בהמון מקומות) שעושה לי טעם של עוד. לא שבעה מהעיר הזו אף פעם, למרות כמה וכמה ביקורים.

../images/Emo211.gifלנו היה שבוע עמוס וגדוש../images/Emo214.gif

התחיל בבוקר שבת שבו החלטנו על השינוי בנסיעה לארהב . החלטנו לטייל בקנדה ולהמשיך לארה"ב. ממש במקרה מצטרפים אלינו זוג חברים טובים וזה נפלא. מוצ"ש היינו בהצגה , נו מילא..... שבוע גדוש בעיסוקים ועייפות מצטברת.

שויי

New member
שודדת מפיקה עולמית

עייפות זו לא מחלה, העיקר שאת נהנית

שויי

New member
../images/Emo103.gif טוב... אז אני

כבר שלושה שבועות אני סוחבת משו שהייתי אמורה לעשות, משו שקשור ביצירה שלי. לא הצלחתי להגיע לזה, כל פעם משו אחר חשוב יותר, תפס את הזמן
וגם חששתי לעשות את'זה, בקיצור הייתי תקועה
השבוע משו טוב עשיתי זאת, הרגשתי סיפוק אדיר וגם זה יצא יפה נורא. כן ריקי
מה השאלה?

שויי

New member
הייי שודדת,

זה משו טוב שאת ערה בשעה הזאת? זה לא אומר שאת צריכה להגזים

dlia2004

New member
הדבר היחיד שיהיה טוב השבוע הוא שהוזמנו../images/Emo113.gif

לסוף שבוע בהרים עם חברים, אז יוצאים מחר בצהריים וחוזרים ביום ראשון בערב.
חוץ מזה המצב של אמא לא טוב, הנכדה היתה בבית חולים בגלל נפיחות בגרון ואי אפשרות לנשום,אחרי בדיקות החליטו שזה ויראלי, וכעת היא בבית באפיסת כוחות.
שולחת לה חיבוק חם ומצפה לחבק אותה בשבוע הבא.
סוף שבוע נעים לכולם.

שויי

New member
../images/Emo24.gif פייפייה אהובה

קשה להיות רחוקה מהקרובים אלייך, שולחת אלייך חיבוק לאזור כח וכמו שאני מכירה אותך, החיוך החום והאהבה שלך מגיעים ליעדם גם ממרחק
סוף שבוע בהרים נשמע כמו משו הכי טוב, שלג, אוויר צח, חברה וטבע, יחבקו אותך
איחולים להחלמה מהירה לנכדה והקלה לאמא.

א ר נ ה

New member
מותר לקטר../images/Emo35.gif לא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אז הנה: אתמול בערב חזרתי מעבודה (אחרי גיחה לכמה קניות) וראיתי מפל מים יורד לחצר. כבר היה חשוך, ולא הצלחתי לאתר את מקור תופעת הטבע המפתיעה הזאת. באמצע הלילה התעוררתי מרעש המים השוצפים, ואז פתאום נפל לי האסימון: אחד הדודים על הגג נוזל. בבוקר יצאתי לבדוק, ולהוותי התברר לי, כי הדוד הנוזל הוא שלי
סגרתי את הברז הראשי והזמנתי אינסטלטור לבדוק, אבל היום יום שישי, מתי יספיקו לתקן

למעלה