אז מה היה לי היום ../images/Emo4.gif
יום רגיל בהחלט,יום של עייפות אבל ללא שום ארוע מיוחד שיכול לגרום לי ליפול אז למהההההה
למה איך שהגעתי הבייתה מהעבודה פתחתי את הדלת של המקרר ולא סגרתי אותה עד שבילמסתי חצי ממנו ואני עדיין בהתקף. הכרחתי את עצמי להתנתק ממנו ולשבת מול המחשב. אני כ"כ נגעלת מעצמי. אני חייבת לספר את כל מה שאכלתי. דיווח יבש ואני פשוט מתביישת בעצמי. אני חייבת לכתוב את זה-לראות מול העיניים ולהתאפק לא למחוק את השורות. התחלתי את היום עם לבן וחצי לחמניה (לא קלה ולא לחם מלא) עם גבינה בולגרית וירקות-מביאים לנו בעבודה. אח"כ אני וחברה שלי הכנו לצהריים סלט ענק עם טונה-בערך 3 קערות לכל אחת, קוט´ג 5% 4-5 כפות כל אחת ו-5 צנימים ואז הגעתי הבייתה....בלי לחשוב,בלי להבין מה ולמה ישר אכלתי פרוסה עם חומוס ונקניק ואח"כ עוד אחת עם גבנ"צ. ועדיין לא שבעתי עמדתי מול המקרר והתחלתי לנשנש זייתים-ככה סתם. תפסתי את עצמי שאני אוכלת כמו מטורפת אז אירגנתי לי צלחת (כאילו אם זה יהיה מסודר אז הנזק פחות נורא) עם עוף עגבניה,זייתים ודלורית (מתה על הירק המוזר הזה). ועדיין אני יכולה לאכול עוד ועוד. שתיתי היום גם 2 כוסות קפה (בנוסף להמון המון מים-לפחות משהו טוב ). והיום עוד לא נגמר. אני כ"כ נגעלת מעצמי. זו תחושה פיזית של איכסה ממני.
מצטערת שאני כ"כ מעיקה אבל אני כבר לא יודעת מה לעשות. מנסה לחשוב מה הוביל לזה, למה טרפתי בלי לחשוב בלי להרגע ואז להכין לעצמי ארוחה נורמאלית ואין תשובה. איך אני יכולה להבין מי נגד מי אצלי בראש ובגוף. כמובן אני גם מעשנת כמו קטר ועוד יותר נגעלת רציתי להפסיק גם אם זה...הצחקתי את עצמי
אין לי סיכוי מצטערת שאני כ"כ מעיקה. אם אני לא אוהבת אותי אז גם אחרים לא.
אני צריכה עזרה. מיכל
יום רגיל בהחלט,יום של עייפות אבל ללא שום ארוע מיוחד שיכול לגרום לי ליפול אז למהההההה