אז מה היה לכם חיובים בשבוע שעבר?

שרון123

New member
אז מה היה לכם חיובים בשבוע שעבר?

אני חושבת שהדבר הכי חיובי שקרה לי הוא שפיטרו אותי סופסוף. אחרי תקופה ארוכה של חשש, גועל, והשפעה רעה מאד על כל תחומי החיים שלי. והשבוע הקרוב... אני מקווה שכולו יהיה טוב... קיבלנו לשבוע הזה יחידת קלאב הוטל מאמא שלי
תיכננו ליסוע רק בשלישי בערב, אחרי יום עבודה ולימודים של הילדים. אבל מכיוון שאני מובטלת, החלטתי ליסוע כבר היום, והגברים שלי ייצטרפו אלי בהמשך השבוע. היום תבוא איתי חברה עד יום שלישי. ה
יוצא בצהריים

שרוני איזה יופי כל הכבוד

תהנו הרבה. השילוב של חצי שבוע עם החברה וחצי עם המשפחה נשמע לי פשוט מושלם!

אני מנסה לחשוב ממש ממש חזק.......

היה לי שבוע מאד קשה עם שפעת קשה שהפילה אותי כמו שלא נפלתי שנים. חום גבוה והזיות וחוסר אפשרות לתפקד. מהיום אני מנסה להתאושש למרות שהאזכרה של רותם תהיה ביום שישי הקרוב, וזה כשלעצמו, בניגוד לשנה שעברה, מפיל אותי טוטאלית. נראה לי שהדבר החיובי שהיה לי הוא, שלא הצלחתי לישון בשני הלילות האחרונים, ממש ישבתי עם עיניים מרוטות מול המחשב בשלוש לפנות בוקר מרוב דיכאון שאני לא מצליחה להרדם. אז פתאום נזכרתי שיש לי בבית איזה כדור הרגעה אחד קטן ואחרון שנשאר לי מפעם. בשמחה רבה הפכתי את כל ארון התרופות בחיפושים ואכן נמצא המושיע!!! לקחתי כדור ואחרי 40 דקות (בארבע לפנות בוקר...), הצלחתי להרדם....

eaz1514

New member
../images/Emo140.gif שרוני תהני, מגיעה לך

השבוע לא היה משהו חיובי, הייתי חולה, עדיין עם אנטיביוטיקה, מותשת וחלשה, לא במיטבי פיזית אבל בסדר נפשית. וזה משהו
נקווה לשבוע יותר מוצלח. אילנה, אמא של רונן

דליה ח

New member
מומלץ ביותר

אני כל כך מבינה אותך, אני כבר לא בעבודה כבר כמה חודשים,{ההבדל הוא שאני כמעט בגיל הפנסיה} ויש לי פתאום אוויר , ובשבוע שעבר גם אנחנו יצאנו לשלושה ימים עם חברים, היה מאוד מהנה, ההתנתקות מכל המחוייבויות , לעשות רק מה שבא לנו, עם חברים שמאוד בראש שלנו. מומלץ מידי פעם לכל אחד מאיתנו, מקווה שתמצאי עבודה מתאימה ומהנה.

תהני שרוני מהחופשה

גמני חושבת שהשילוב- חברה ואח"כ משפחה הוא נהדר. ומקווה שבהמשך תמצאי עבודה נחמדה יותר.

השבוע שעבר-

הדבר הטוב שבו- שהוא עבר! ביום שני הפשוש עבר ניתוח פוליפים- שעבר בשלום
. זה היה בדיעוק ביום השנה לגלי שלנו. ואז עלינו אליה לקבר, אחד אחד כי תמיד מישהו היה צריך להישאר עם הפשוש. שונאת את טו בשבט!

חיה אש

New member
שרון מקווה שהכל בסדר איתכן

לפי הפרסומים היתה תקלה במלון וחלק מהאורחים נפגעו משאיפת החומרים.

למעלה