אז מה היה לנו? אה כן בוקר טוב

אז מה היה לנו? אה כן בוקר טוב../images/Emo42.gif

יום הולדת אחד לרונה היפה, בוקר טוב לטלוששש(של כולם) בוקר טוב לקווינקי(של מוזס) בוקר טוב למוזס,שחיפי,סופגי,נייסי,פוטי,ולכל החברים... ולא לשכוח..עירקי זה לא עדה ..זה אופי וגם יופי... טפווו חמסה... מוזס יא הומו.פוב..תביא בוסה. תהיה יפה ושתוק.. קפיש??

אני חש שאנשים שכחו לומר בוקר טוב...

אז לפני שאני מתחיל לתעצבן תפלטו החוצה בוקר טוב מיידית אה ?? קפיש??

חופפי עניתי לך בוקר טוב

ואתה מקלל אותי? מה פתאום עירקית השתגעת?????? ראשית אני בת שנית לא מזדהה שלישית עזוב שטויות בוא נשחק באגוזים זוג או פרד?

הלו הלו אגוזי..תרגיעי..לא נותן לגעת

באגוזים שלי... רק לשקסית בלונדינית נטולת השכלה ועקרונות... קפיש<?

putimakansi

New member
בוקר טוב לכולם !!! ../images/Emo24.gif

לחופף הכי יפה במיספרה של משה, למשה, לרונה לטלוש ומישהו ראה את סופגניה ? אולי בגלל שפסח IN חנוכה OUT אז היא נעלמה ? סופגי אוהבים אותך בכל החגים !!! אז שבוע טוב לכולם - וקצר...

putimakansi

New member
אני פה !!! נגמרה העמבה אח שלי

אין בעייה - אמנם אני פולני אבל שותה עמבה איך שאני קם בבוקר !!! אתה צריך עמבה - יש לי מתקן של מי עדן עם מיכלי עמבה (19 ליטר) להביא לך אחד <? אני מביא לך ואתה מביא לי אורז עם שעעועית + עאג'ה !!!!!

שו שותה אני מתקלח עם עמבה כל בוקר..

בחייך תביא 2 מיכלים להיום...נראה איך נסתדר. אתה רוצה טביט..או סמבוסק עם חומוס? מוזס באו אורחים תכין צ'איי עם הרבה סוכר. ומוזס..אתה ג'יחרי... קפיש?

חופפיייייייייייי

בוקר טוב שבוע טוב תגיד למוזס שאני באה ביום שלישי לעשות פאן אממ אתה חופף נכון תגיד כמה נהוג להשאיר טיפ חיחי

putimakansi

New member
סמבוסק עם חומוס - מסוכן....

תגיד אם אני יברך מישהו לחג שמח בעיראקית - "טפנא לא ווצ'אק" זה בסדר ? או ב "פיקסאת עיינאק " ? איזה ברכה עדיפה ?

למעלה