אנטיפסטי
1 חציל בינוני חתוך לעיגולים 1 בטטה בינונית חתוכה לעיגולים 1 כרובים קטנה מופרדת לפרחים קטנים 2 בצלים אדומים קטנים פרוסים לעיגולים 2 זוקיני - חתוכים לאורך 1 פלפל אדום - חתוך לרצועות דקות לאורך 1 פלפל ירוק בהיר - -"- 1 פלפל צהוב - -"- 1. להלהיט מחבת פסים, ללא שמן, לחרוך הירקות משני הצדדים. 2. להניח בשורות, בסידור רעפים, בתבנית. 3. לפזר שמן זית ע"ג הירקות. 4. לפזר מלח בישול ופלפל שחור. 5. לאפות בתנור שחומם מראש (220 מעלות) במשך כ- 50 דקות. הגשה בטמפרטורת החדר