אז מה היה לנו בסוף השבוע?

clcl

New member
לביבות תפו"א - שליוו את כל הארוחה

ולא הוגש שום בצק אחר היינו, לא הוגש לחם 8 איש לביבות תפו"א 8 תפו"א אדומים 2 בצלים בינוניים 3 ביצים קמח רגיל 1 שקית אבקת אפיה (גורם ללביבה להיות תפוחה) מלח, פלפל שחור שמן לטיגון לרסק דק את תפו"א + הבצל, להוסיף ידנית תוך בחישה את שאר המרכיבים. לחמם שמן במחבת ובאמצעות כף ליצוק הלביבות. להניח על נייר סופג.

clcl

New member
אנטיפסטי

1 חציל בינוני חתוך לעיגולים 1 בטטה בינונית חתוכה לעיגולים 1 כרובים קטנה מופרדת לפרחים קטנים 2 בצלים אדומים קטנים פרוסים לעיגולים 2 זוקיני - חתוכים לאורך 1 פלפל אדום - חתוך לרצועות דקות לאורך 1 פלפל ירוק בהיר - -"- 1 פלפל צהוב - -"- 1. להלהיט מחבת פסים, ללא שמן, לחרוך הירקות משני הצדדים. 2. להניח בשורות, בסידור רעפים, בתבנית. 3. לפזר שמן זית ע"ג הירקות. 4. לפזר מלח בישול ופלפל שחור. 5. לאפות בתנור שחומם מראש (220 מעלות) במשך כ- 50 דקות. הגשה בטמפרטורת החדר

clcl

New member
סלט ירוק

1 חסה ערבית - חתוכה לרצועות דקות 1 סלסלת פטריות שמפניון טריות פרוסות לאורכן חופן עגבניות שרי - חתוכות לרבעים שמן זית מיץ לימון מלח גבישי, פלפל שחור, שום גבישי

clcl

New member
פרוסות גבינה צהובה מעושנת "אופרה"

מומלצת ביותר . . . מי שלא טעם גבינה זו לא טעם את הטעם האלוהי . . . שווה כל ביס וכל ש"ח

clcl

New member
צלחת עם ביצים קשות וגבינות שמנת

על צלחת הגשה רחבה הנחתי ביצים קשות חצויות כאשר על הצלחת הנחתי 2 גבעות של גבינת שמנת ובמרכז בריכת קוויאר אדום על הכל פוזרה עירית קצוצה

clcl

New member
עוגה מהירה עם תותים, קרם וג'לי תות

1 חבילה פתי בר בטעם וניל - מרוסקים במעבד מזון 1 חבילת חמאה מומסת 1 סלסת תותים - פרוסים לרוחב 2 אינסטנט פודינג וניל 2 שמנת מתוקה 2 כוסות חלב 1 ג'לי בזק בטעם תות. 1. מערבבים את הביסקוויטים המרוסקים עם החמאה המומסת ומשטחים בתבנית פיירקס. 2. מכינים קרם מאינסטנט פודינג + שמנת מתוקה + חלב. משטחים ע"ג בסיס הביקוויטים. 3. מניחים את התותים על גבי הקרם. 4. מכינים את הג'לי בהתאם להוראות ההכנה - ובאמצעות כף לפזר ע"ג התותים. וזהו . . . למקרר כאשר התבנית מכוסה בניילון נצמד.

clcl

New member
ההסבה היתה סביב השולחן בפינת ההסבה

בסלון . . . בליווי של שתיה קלה ובסוף שתיה חמה ופיצוחים. הגיעו ב- 20:30 עזבו ב- 02:30 ואנחנו הלכנו לישון ב- 04:00. היה מאוד מאוד כייף. ככה, בלי הרבה טרחה היה ערב מהנה מבלי להוציא את הנשמה.

קישלורן

New member
בכמה אנשים מדובר ?

נשמע שהיתה יופי של ארוחה. לא מעיקה על המארח ולא על האורח.

למעלה