אז מה היה לנו בסיבוב הזה?

מוצארט

New member
אז מה היה לנו בסיבוב הזה?

נכנסתי לניהול (ותודו שאתם מרוצים אחרת אני חוסם
), הרבה חבר'ה ישנים וחדשים הגיעו לפורום והפורום רץ יפה, אלי זינו לא רואה אף-אחד ממטר, אלי גוטמן תלך, אלי גוטמן תישאר, ניסיון לחרם צרכנים על השידורים בתשלום, אסי רחמים נזרק, סונארה בשער, הפסד 4:3 לסכנין בחוץ במחזור הפתיחה, סונארה הביתה, ניר רחמין מצטרף, תיקו 3 עם נצרת עילית בחוץ, בונפלד חותם במכבי ת"א, הפיגוע באוטובוסים בב"ש לא פוסח על המקורבים לקבוצה, חרם המנויים הגדול, התפקדות חברים בפורום ובינתיים חצי כבר נעלמו, מזרחי מתגעגע לשכונה, חילוקי דעות בקהל האוהדים לגבי החרם, מעמדו של גוטמן מתנדנד, אולי 450 אוהדים מגיעים למשחק הבית נגד הפועל חיפה שנגמר בתוצאה 2:1 לטובתינו, מועדון האוהדים רואה את המשחק הנ"ל במועדון הזיגי, קריאות לעבר זינו לנטוש את הקבוצה, שנה חדשה הגיעה! תיקו 1 בחוץ מול מכבי ת"א, ואלעד בונפלד משחק לראשונה נגד קבוצת נעוריו, יניב אברג'יל מאריך את החוזה בקבוצה, בעוד אדון מזרחי חותם בשכונה, מסמך הבנות בין מועדון האוהדים להנהלת הקבוצה נחתם , תיקו 1 ביתי מול הפועל פ"ת, שרון לוי מוצא באכזריות אחרי 7 דק' על המגרש באדיבות גוטמן, מבצע מנויים חינם לאוהדים עד גיל 13, ניטה (או ניצה?)מצטרף לקבוצה, במחווה יפה הפועל משחקת נגד אסירים מכלא ב"ש, מחלוקת בין האוהדים לזינו ועדיין אין אוהדים במשחקי הבית, הפועל מובסת בטדי 4:1 מול בית"ר י-ם עם שער מדהים של אבירם ברוכיאן מחצי מגרש, תודה לך אלוהים יקר! גוטמן הלך!!, כן לופא, לא לופא, שמעון ביטון מאמן זמני, נגמר חרם האוהדים סופסוף, הפסד ביתי לאשדוד 2:0,מאמן חדש (ושלישי במספר העונה) - אלי כהן, הריח של הדשא מרגש את הנ"ל, ושוב תבוסה והפעם למכבי חיפה 4:1 כשאליניב ברדה כמובן מבקיע מולנו, קרבאליו הבעייתי הולך הביתה, מפגש שחקנים-אוהדים כשלא יותר מ-50 אוהדים (וביניהם אני) טרחו להגיע, הייתה אווירה טובה וכל הצדדים התרצו, ניצחון 1:0 קטן על הפועל ת"א ממש בדק' האחרונות של המשחק, שער 6 נהפך לשער אוהדי היריבה, אלי כהן מביא לנו את תומר תייר ואלון אברמוביץ' (שאם תשאלו אותי, אין לי מושג אם השניים אכן הגיעו לקבוצה), תיקו 0 בחוץ מול מכבי פ"ת, ניר רחמין מתגעגע לקבוצת נעוריו הלא היא הפועל ת"א, אופיר חיים? רק הכסף מדבר, טוב, גם זינו מדבר, תיקו 0 ביתי מול בני-יהודה. טלנובלה בדיונית, אה? אללי, כמה אירועים לסיבוב אחד... כמה נתונים כללים (נלקח מפורום כדורגל): מלך השערים: ז'וזה דוארטה (9 שערים) מלך הבישולים: יניב קטן (7 בישולים) מלך הצהובים: עבאס סואן (8 צהובים) ההתקפה הטובה בליגה: מכבי חיפה (2.73 שערים למשחק בממוצע) ההתקפה הגרועה בליגה: הפועל פ"ת (0.73 שערים למשחק בממוצע) ההגנה הטובה בליגה: מ.ס. אשדוד (0.45 שערים למשחק בממוצע) ההגנה הגרועה בליגה: בני סכנין, הפועל ב"ש, נצרת עילית, בית"ר ירושלים (1.82 שערים למשחק בממוצע) הקבוצה האגרסיבית בליגה: בני סכנין (4.18 כרטיסים צהובים למשחק בממוצע) ועכשיו, לבחירה שלכם בקבוצה!
שחקן הסיבוב:
אכזבת הסיבוב:
תגלית הסיבוב:
טעות הסיבוב:
הפתעת הסיבוב:
נקודת החושך:
נקודת האור: משפט סיכום שלכם(טוב, אם אתם מתעקשים, אז כמה משפטים שתרצו
):

RED OR DEAD BS

New member
אחלה סיכומון../images/Emo70.gif כל הכבוד ../images/Emo86.gif

שחקן הסיבוב: ללא ספק זו'זה דוארטה מלך שערי ליגת העל לבנתיים, עם 9 שערים, הקביע יותר מכל שערי מכבי ת"א. אכזבת הסיבוב: קבוצה? אם ככה זה הפעל ת"א, שנראית אבודה (לא שאנחנו לא..) ואם מאמן כמו חנין הם ימשיכו בצורה הזאת. תגלית הסיבוב: קבוצה או שחקן? נלך שחקן.. לירן כהן ממכבי ת"א אחלה שחקן. טעות הסיבוב: לא מובן.. אבל הטעות שלנו הייתה עם השוערים שהיה יותר פשוט לשלם עוד 10 אלף דולר ולהשאיר את השוער המצטיין של הסיבוב. הפתעת הסיבוב: אשדוד, שמראה שעם שחקנים צעירים וכמה זרים איכותיים אפשר להגיע רחוק נקודת החושך: הפועל ב"ש. נקודת האור: לא יודע, ניצה? סיכום: ביזיון של סיבוב נקווה ליותר טוב סיבוב הבא.

מוצארט

New member
ידעתי שהייתי צריך להדגיש

"...לבחירה שלכם בקבוצה" זה שאלון קצרצר על הישגי הפועל ב"ש בסיבוב הראשון. מצטער על הטירחה...

אנחנו הקבוצה הכי מגעילה בליגה

איכסססססססס איזה מגעילים אנחנו . נשבע לכם מה אנחנו לא מנצחים את הזו**ת האלה?! חיבים חיזוק דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אלי זינו הביתההההההההההההההההה

zilber z

New member
שלי...

שחקן הסיבוב: אביתר אילוז אכזבת הסיבוב: רמי אליהו תגלית הסיבוב: אביתר אילוז טעות הסיבוב: סנורא הפתעת הסיבוב: אין הפתעות הכל היה חרא נקודת החושך: סתיו אלימלך שלא יודע כדורגל ואורן סגרון שהפרלמנט כבר גמר אותו נקודת האור: יניב אלול שמתחיל לחזור לעצמו משפט סיכום שלכם אלי גוטמן הרעל של הכדורגל הישראלי !

מוצארט

New member
אז עכשיו אני לא מתפלא

שתמיד נגמר לו האוויר אחרי חצי שעה. במקרה הטוב...

מוצארט

New member
הופה הופה, באר שבע באירופה...

שחקן הסיבוב: אביתר אילוז אכזבת הסיבוב: סתיו אלימלך תגלית הסיבוב: אביתר אילוז טעות הסיבוב: סונארה וגוטמן הפתעת הסיבוב: אלי כהן נקודת החושך: הטעויות של אלי את אלי1, חרם האוהדים נקודת האור: הליגה ממש גרועה השנה, יש מצב שלא נרד ליגה משפט סיכום שלכם- תמיד הייתי אופטימי, ולכן אשאר ככה. יהיה יותר טוב!!

למעלה