אז מה היה לנו היום לכבוד שבת

וככה אחרי האפיה .לצערי לא הספקתי לצלם את החלה

שלמה כי כבר אכלו ממנה אבל קבלו אותה חצי
 

nrya

New member
קרנושי החצילים שלך מאוד מגרים אפשר מתכון בבקש

בבקשה
 
ק ר נ ו ש י../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif../images/Emo63.gif../images/Emo92.gif

 
בבקשה מתכון לחצילים ../images/Emo13.gif

לוקחים חציל ושוטפים טוב טוב מורידים לחציל את "הראש" וחוצים את החציל לחצי אבל שימו לב לא עד הסוף,להשאיר קצת בשביל שלא יחתך לגמרי ומוציאים לחציל קצת מהבשר שלו כדאי ליצור "בור" בשביל המילוי למילו: 4\1 קילו בשר טחון מעורבב עם צרור פטרוזליה שיני שום{כמה שרוצים} בצל סגול קצוץ מלח פלפל שחור פלפל אדום מערבבים הכל יחד וממלאים את החציל סוגרים אותו ומכניסים לתנור בהצלחה
 

דור בר

New member
ראשית תודה על המתכון

הכנתי אותו ויצא טעים מאד. במקום בשר הכנתי עם אורז וירקות. מחכה לעוד מתכונים.
 
למעלה