אז מה היה לנו היום<??????

אז מה היה לנו היום<??????

קודם כל תודה לאורנית על ההצעה להעברת חומרים, גם אני מלמדת בג' אז באמת אפשר להחליף רשמים. אני מחליפה מורה שיוצאת ללידה אוטוטו ובינתים, יש שביתה בבית הספר שאני מלמדת בו, בלאגן אחד שלם כך שהגיעו היום 12 תלמידים במקום 32 אז אני לא צריכה לספר לכם איזה כיף זה!!!! זהו, עבר היום הראשון יחסית ברוגע איך היה אצלכם??????????? אפילו הקטנים שהתחילו גן מוזמנים, אצלנו היה בסדר, תמיר לא בכה בכלל, אבל אני לא מאמינה שזה יישאר ככה, אולי אני פסימית מידי, נקווה!!!!!!

טאניוש

New member
אחותי מלמדת מתמטיקה ביסודי

אין לי מושג מה הכיתות שלה השנה,אבדוק. אז תוכלו לצרף גם אותה להעברת חומרים...

בשמחה

אני לימדתי גם כתות ד' וכתות ה'. רק אל תבקשו ממני במתמטיקה. אני שייכת לאותם תלמידים מסכנים שישבו בכתה ולא הבינו כלום.בקיצור - עציץ בשיעורי מתמטיקה. זו טראומה שלא עוברת. היום, אני לא מסכימה ללמד את המקצוע הזה.

אוף דווקא חשבתי לבקש ממך ../images/Emo3.gif

גם אני על הפנים במתמטיקה. אני נסערת, כרגע קראתי כתבה על התנאים של המורים והזלזול שיש לאנשים במדינה הזו כלפיהם, וממש התחממתי, רציתי להגיב, וכמובן שנמחקה לי ההודעה. אז.... אני לא רוצה לפתוח שרשור התווכחות על הנושא, אבל בתור מורה עם תואר שלמדה 4 שנים, מגיע לי להרוויח 2500 ש"ח בקירוב<? סליחה על ההתפרצות אורית

מסכימה עם כל מילה שלך

תחשבי על כמה שנים את צריכה לעבוד לפחות כדי שתכסי את ההוצאות על לימודים. בערך כל שנה 11000 + נסיעות + צילומים...

tgdr

New member
הבעייה הרבה יותר עמוקה...

אני זוכר (ממרום גילי (50+) שלימדו אותי(בעממי) מורים כמו: להתעמלות-מרים סידרנסקי (מתעמלת מצטיינת, אצנית אם אני זוכר נכון), לציור-לוריא 0סופר וצייר), למתמתיקה- אחד בשם רוזנפלד עם MA במתמתיקה, למוסיקה - אחד הנגנים של הפילהרמונית. היום לא יצא לי לשמוע שמלמדים מורים מהליגה הזו. מעמד המורים הולך ופוחת ובכוונה תחילה!!! הכל מכוון מלמעלה (לא מה') אלא מהממשלות השונות. מאותה סיבה שהן מרחיבות את הפערים בין המעמדות השונים, כמו שהן מפריטות כל מה שזז, כמו שהן מחריבות כל מה שיש בו סימן לסיוע ממשלתי (כגון מערכת הבריאות, הסעד והרווחה) כך הן מחריבות בכוונה תחילה את מערך הלימוד הממלכתי ציבורי!! והכל על מנת לשמר את מעמד הגבוה והמשכיל מועט ככל האפשר ומה שיותר חותבי עצים ושואבי מים על מנת שיהיה כח אדם זול ובור לטובת העשירים שבינינו. ואל נשכח שככל שנהיה יותר בורים כך יהיה לשלטון יותר קל ויותר נוח לשלוט בנו!!!!! שיהיה יום טוב לכולנו!!!

למעלה