אז מה היה לנו הערב...

חנהפ

Active member
אז מה היה לנו הערב...

הכנתי מרק כתומים מבצל ושום מטוגנים, גבעולי סלרי,גזר, בטטה,פלפל הכל קצוץ בפרוגרסיב החדש שלי לקוביות קטנות וגם עדשים כתומים מתובל בשום מלח ופלפל שחור, ובסוף גם חופן אטריות דקיקות, יאמי וגם תפו"א אפויים בתערובת מיונז, שמן זית פפריקה מעושנת (חבל"ז התבלין הזה הוא מדהים) מלח ופלפל פשטידת פסטה וגבינה ודגים מטוגנים.
 

חנהפ

Active member
בעצם רק של הפשטידה

וכאן בישלתי שקית פסטה גלילים דקים הכנתי בסיר בשמל מ-4 כפות קמח 3-4 כוסות חלב,2 כפות אבקת מרק בטעם עוף מלח ופלפל כשהרוטב הסמיך עירבבתי לתוכו כוס גבינ"צ פרמזן (אפשר טל העמק או קצ'קבל) עירבבתי את הכל עם הפסטה ולתנור, כ-45 דקות בחום 200 מעלות
 
למעלה