אז מה היה לנו? הפרויקיטים של שרית..

Music4Life

New member
אז מה היה לנו? הפרויקיטים של שרית..

טוב, קודם כל, תנו לי לסכם: היה מדליק! כמה חיכיתי שהיא תבוא לרדיו, כל יום פתחתי את 103 (אני לא שומעת אותו בכלל) ורק חיכיתי לשרית... כששרית התארחה היה מזה כיף! באמת חגיגה, רק צחוקים כל הזמן... אז מה היה לנו בעצם? מה היא אומרת? יש לה ככה... דבר ראשון, היה מאד מעניין לשמוע מה היה לה ברומניה, איך היא צילמה הכל, ושימו לב
היא עשתה את כל הפעלולים לבד, ללא כפילה שזה יפה! אני כבר מתה לראות אותה מפוצצת דברים, יורדת בחבל, יורה עם נשק אמיתי! (לטענתה, זה היה מאד מפחיד בשבילה) והאמת? אני יודעת על מה היא מדברת.. בצבא, יריתי בנשק אמיתי בטירונות, וגם אני מתתי מפחד...זה נורא מלחיץ!!! היא נהנתה מאד...שמחתי לשמוע את זה. הלאה, יש לה כמובן מחזמר-הצגה בקרוב בחודש ה12. עדיין די רחוק..אבל יגיע ב"הבימה" שבתל אביב. על מה ההצגה את זה עוד לא ממש תפסתי, אבל כאמור, היא תהיה השחקנית הראשית! רציתי להתייחס לומר, שמאד מעניין אותי איך היא תתפקד בתור שחקנית. לדעתי היא לא תהיה רעה בכלל...אבל נראה העתיד. חלום שלה הוא להגיע לHOLLYWOOD
שמעתם אותה? הוליווד...סחתן עליה.. כבוד
ויש לי הרגשה שאם היא אומרת את זה בכזה בטחון, היא עוד תשיג את זה בקלות. ואוו. היא תופיעה עם סבלימיניל... בקיצור, המון הפתעות בדרך...ממה רק אפשר לצפות למלא דברים מפתיעים! ודידי השווה אותה למדונה. מושיק לא מזמן השווה...ועכשיו כשאני חושבת על זה, אתה צודק אח שלי!!!! המדונה הישראלית
אני יפסיק לקשקש ואתן לכן לומר את דבריכם, אם יש לכם מחשבות מסוימות, או הערות על התארחות שרית אצל דידי, מה שבא לכם. תגובות רבותיי!! שרית, את משהו...

שושיתה 1

New member
תודה וגם אני שמעתי את כל זה בדידי!!

שרית היתה מהממת כמה היא צחקה מתוקה חיים שלי. ואיי ואיי כמה הפתעות היו לנו משרית כפרה עליה. שרית פשוט אין לי מילים!!! והאהבה שלי עליך חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!! אני מיתגעגע ...!!! ~~~ שי גרשון~~~

מושיק20

New member
כל הכבוד על הסיכום../images/Emo70.gif אהבתי../images/Emo13.gif

שיחקת אותה ניבה
האמת שלא יצא לי לשמוע את כל הראיון ברדיו. סיכום מדוייק וענייני אחותי

ניבה תגידי

לא נימאס לך לכתוב כל כך הרבה? חחחחח אני שונאת לקרוא את יודעת אני רואה סיפור כזה יוצאת מההודעה סתם חחחח אבל לא לכתוב כל כך הרבה סיפורים ניבה מיטל ומי שכותב חחח סתם תכתבו חופשי אבל אני שונאת לקרואא

אין לי כוח

אני שונאת לקרוא וגם עם אני קוראת לא תמיד אני מבינה מה אני קוראת בכלל עזבי חחחח בעיקר עם זה ארוך...אז לא אוהבת לקרוא... גם לכתוב אני לא אוהבת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Music4Life

New member
עינב ../images/Emo26.gif

מזה לא נמאס לי לכתוב כל כך הרבה? את רוצה מכות?
צוחקת איתך... תשמעי עינב, את עוד לא מכירה אותי הא? אני בנאדם שאוהב לכתוב (להדפיס) וכשזה קשור בשרית חדד המתוקה שלי, אני מאד אוהבת לכתוב, לעשות סיכומים כאלה ולהביע את דעתי וגם את אהבתי כלפיה. זה גורם לי להרגשה טובה. ואני לא כותבת שטויות סתם, אני כותבת את הדברים שהיא בעצמה אמרה וזה פיקנטי, זה מעניין אנשים שקוראים פה. גם אני נמנעת מלקרא לפעמים דברים ארוכים, מודה, אבל לכתוב - בכיף. מיטל ואני באמת אוהבות לכתוב..
סחתן עלינו. אני משקיעה בשביל הפורום, לא רואים???
אם את לא אוהבת לקרא..אז אף אחד לא מכריח אותך עינב, אל תקראי אבל חבל.

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחחח ניבה,

גם הפעם כתבת הרבה, היא בטח לא קוראת את זה!
חחח אבל אני אוהבת לכתוב הרבההההההה! וגם את!
לא נורא, יש לי רעיון! אפשר לחלק את זה לכמה הודעות! הא?!
חחחחחח סתם....

Music4Life

New member
לא נראה לי שעינב כזאת עצלנית

וכן, גם התגובה שלי אליה היתה די ארוכה..נו מה לעשות....להקליד זה כיף! ואני אוהבת את הכתב הזה שיש פה בהודעות האלה, ככה שזה יותר עוד כיף!
מעניין אם שרית כזאת כמוני הא?

חן חמי

New member
חחחחחחחחחחחח

לוקח לבחורה זמן למצוא את האותיות היא לא כמונו :)

Music4Life

New member
חחחחחחחחח עלק

הכל עניין של תרגול אם מדברים על הדפסה איטית...

כן כן רעיון טוב

לחלק לכמה דפים יהיה יותר קל ומיטל דווקא כן קראתי את מה שהיא כתבה חחח כי היא כתבה לעינב חחח סתם אבל קראתי

לכתוב זה בסדר אבל

לקרוא????? בעעעעמה אתן אוהבות בכתב?? חחחחחחחח יו אתן קורעות אותי לפעמים חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחלה סיכום ניבה וחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם מצחיקים אותי

למעלה