אז מה היה לנו השבוע

ש ק ד ב ת

New member
אז מה היה לנו השבוע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

או איך שמכנים זאת-סיכום שבוע. אז..
קיימנו דיון בנושא "אישה שהולכת לגור עם גבר שהוא גרוש ואב לילדים". ייעצנו לה מה עדיף לעשות,איך להתייחס לילדים, מה כן לעשות
ומה לא
, וכולנו הסכמנו כי צביעות וחביבות יתר זה מחוץ לעסק
ריבים?! זה קורה רק לי?! אני היחיד שמתעמת עם הההורים כל-כך?! ואולי זה בגלל שהורים שלי גרושים?!
הפרחנו את המחשבה כי זה משהו אישי,ובעקבות דוגמאות של כל אחד מאיתנו-ראינו שזה משהו שקורה לכולם.
מה עושים כשאמא לא דואגת,לא אכפת לה,לא יוזמת קשר.האם צריכים לנקוט בצעדים מסוימים או לתת לדברים להסתדר מעצמם או לחכות שאמא תעשה משהו?!
לפי ממצאי הסקר,הוחלט על ידי רובנו כי הם אינם מרגישים שהגירושים נגרמומ ע"יהם. ובעצם,הוא בא להוכיח שלנו אין חלק במריבות בינהם ולפרידה בינהם.
אז היה לנו שירים מזרחית
,שיחות ליליות
,קיטורים,אך גם רגעים יפים.
שיהיה לנו שבוע נפלא,שופע רגעים יפים,הנאות,ומלא חיוכים.
שקד

NaDaV18

New member
רק אני או שזה דבר חדש

שאת מפתיעה אותנו? בכל אופן,היה ממש כייף להזכר בכל מה שהלך השבוע היה לנו שבוע עמוס פעילויות ... שבוע טוב, נדב

Silviya Bamper

New member
שבוע נפלא לכולנו ../images/Emo24.gif

הלוואי שהוא יהיה כמו סופהשבוע שלי כי ממש נהנתי ביומיים האחרונים...
רק שקצת התאכזבתי, נראה לי שזו אכזבה... קצת נעלבתי אפילו, מאבא שלא התקשר ושאל מתי אני באה אליו ובמצב כזה אולי הייתם אומרים לי שאני אתקשר ושזה די קטנוני וילדותי אבל למרות שזה ישמע מוזר, לא רציתי לבוא אליו או משהו כזה (אחרי הכל זה לא "תורו" השבוע, כמה שזה נשמע גרוע...) פשוט רציתי שהוא יתקשר אלי. סתם ככה, לראות על צג ה
"אבא". אבל אני כבר רגילה, ככה זה כל שבוע. מקווה שהבנתם, לא חייבים להסכים איתי... רק להבין... לימור.
.

למעלה