אז מה היה לנו כאן...

E l i a n

New member
אליאן מאשרת נוכחות ומתפקדת!

אליאן מאוד רוצה מפגש, ומקווה שזה יהיה בפסח, בתאריך שנוח גם לה, והיא יכולה לבוא בו אל גיתית ו/או אל רחובות בכלל.. אליאן מוכנה לארגן את המפגש ולקחת פיקוד, היא יכולה להיות נודניקית לפעמים. היא קרציה. גיתית, איך את כותבת בתור אורחת? .. (שואבת השראה מפתיחה לדפיוצרים ב"במה חדשה") אליאן.

Synthetic mE

New member
אז מה היה לנו כאן...

היענות מפתיעה להודעת ההכרות הקטנה שלנו.. בוקר טוב.. סוף סוף התעוררתם! :) הםם מישהו כאן ראה את הפרק שבו דריה עובדת בחנות בוטנים עם קווין? לדעתי זה היה כל כך.. לא משו יחסית לסדרה..

bleeding rose

New member
דווקא פרק חמוד

אהבתי את הסוף, ואת הקטע שהיא צריכה לעבוד עם קאווין....וגם שקווין פוסטמה שלא טובה עם חיות...וזהו בעצם. מה לגבי מפגש פורום, אניוואן?

Synthetic mE

New member
שאלה טובה

well זה לא כל ךכך זז בינתיים בעיקר בגלל שהחברים בפורום דיי ארעיים ואין כאן כל כך אפשרות להקים מפגש של יותר מ-10 אנשים.. תרימו קולכם כבר ואז אני אוכל להתחיל לעבוד על זה ברצינות :)

Synthetic mE

New member
בהחלט משהו

רוצים? אין לי בעיה :) אם נהיה כזה מיעוט לא אכפת לי אפילו לארח אתכם בביתי שלי..

הולכים לבקש רשות מההורים

שבמלא לא יסכימו כי אסור להיפגש עם אנשים שפוגשים באינטרנט

Synthetic mE

New member
בהחלט.. אני בעד פסח..

קדימה.. מי עוד? דרך אגב, אם יש בעיה עם הורים שלא מסכימים וכאלו אז אני מוכנה לדבר איתם אישית טלפונית ולהסביר להם (אולי אחת ולתמיד) מה הולך פה :)

bleeding rose

New member
מתי פסח?

נקבע אז. אני אוכל להביא חברים, נכון??? נ.ב גיתית, איפה את גרה?

ailag

New member
אממ

בתור אחת שהתנסתה עם זה מספיק פעמים, בפעם הראשונה תמיד נפגשים במקום ציבורי. אתם באמת לא יכולים לדעת אם אנשים מהפורום הם באמת מי שהם (ודאי שמעתם מה קרה בפורום וידויים עם טאירון).

ailag

New member
מה קרה

טאירון היה מנהל בן כעשרים של הפורום הנ"ל, במקרה קרה שהוא לא היה מהמנהלים שהלכו לראיון בתפוז (מנהלים עוברים ראיון אישי בתפוז.) הוא היה ידיד ממש טוב של כולם שם, וכשנתקל בקשיים כלכליים כמה בנות מהפורום הלוו לו כסף. טאירון הוא אישה בת 40, שניצלה תום (וטפשות) של אנשים כדי להשיג כסף מהם. אז אנשים אחרים יכולים להיות רמאים, אם תבואו לבית של מישהו יכולים לחטוף או לאנוס אתכם (ודברים כאלו קרו. לא שגיתית היא אנס, אבל מי יודע?) . הרבה אנשים, אגב, מתחזים. וזה בסדר. לפני כמה שבועות ידיד טוב מאיארסי סיפר לי שהוא בעצם ידידה טובה מאיארסי. אנשים עושים את זה וזה דוקא דבר יפה לפעמים (במקרה שלה, היא רוצה להיות בן ויכולה להיות בן ב100% רק באינטרנט) אבל לא כשנפגשים והבנאדם השני לא מי שציפינו. כלומר, אם הייתי פוגשת אותו ורואה שהוא בעצם היא, זה היה מדליק איזו שהיא נורת אזהרה :)

למעלה