אז מה היה לנו ? - מרתון בת ים

gin11

New member
אז מה היה לנו ? - מרתון בת ים

מרתון אחד של שעה ורבע ... 3 מדריכים מקצועיים , אנרגטיים ואהובים ( יאיר , יהודה וזיו) שנתנו את המיטב . ומשכו אחריהם בהתלהבות - קהל אוהד שאוהב את הדיווש. מוסיקה משובחת סאונד לא כל כך ... משבי רוח מן הים סככה לצל מצננים מפזרי מיים לא מעט דיילות חיכניות של נביעות שחילקו -מיים קרים ודיילות אחרות נתנו רד בול - לעייפים חברת ספינגו - שעשתה עבודה מעולה פגישה עם פרצופים מוכרים , קולגות ויחד עימם לראות את המתאמנים החדשים שמתמכרים דנה אינטרנשיונל אחת ... שהמוטו שלה נשמע בשיר הראשון : " אני ניצחתי ..." בקיצ- בהחלט כיף של אווירה . עם הרבה אהבה אל מול הים במקום הרבה יותר טוב מהשנה שעברה וכאחת , שהיתה גם בשנה שעברה .... וסבלה .. יכולה לומר ... הלקחים הופקו . אז שתהיה לכם שבת נפלאה ...

מרתון קיץ חוף בת-ים

אני לא אתפלפל ב"היה מדהים","היה ענק" וכיוב'. יותר חשוב היא תחושת המתאמנים והמדריכים שהגיעו להנות יחד ואיתנו בשעה וחצי של ספינינג,חצי שעה של הופעה מקפיצה של דנה וחצי שעה של באדי קומבאט מול הגלים... את יכולה לכתוב (יפה כמו תמיד) ואני אגיב לך, ואת לי, ואני לך. ובואי בעצם נחליף את החוויות בטלפון, כי זה לא ממש מעניין את החבר'ה בפורום הזה. היו זמנים שהיינו מתקשרים, מתחברים, ונוסעים בהמונינו לאירועים ומרתונים, אבל לא עוד. רשימות התפוצה לאירועים שלנו נרכז כבר בפייסבוק, ופה נמשיך בלדבר על ספינינג. לפחות זה....

../images/Emo31.gif תגובה מאכזבת ביותר ../images/Emo4.gif

יש לי תחושה שחוץ מלהעלות כמה זוגות אופניים על גג עזריאלי, יש עוד כמה דברים שעלו יותר מדי גבוה וחבל.... קצת צורמת לי תגובתך, לא זוכרת אותך ככה
שתהיה שבת מופלאה

רציתי לאמר לכן

שאני בהחלט בהחלט מעביר שיעורים גם בהתנחלויות..... ועוד לא הבנתי במה לא דייקתי....

Tami661

New member
אתה קורא את הקיר שלי??? אבל הוא פתוח רק

לחברים...
עם הפייסבוק הזה

gin11

New member
בוא אגיד לך משהו ....

אני אמשיך לכתוב חוויות ... נהנית מהכתיבה ורואה כאן במה ... ולא ממש אכפת לי .אם יקראו אם לאו .. . פעם הייתי נפגעת .. היום מרגישה מספיק טוב לומר את שעל ליבי . . .. ואמשיך לפרגן ( כשמגיע)ותמיד אשתדל עד כמה שאפשר לשקף מציאות ולהיות אובייקטיבית ... .. ואמשיך לאהוב את הספינינג ... ואמשיך להדביק עוד מתאמנים בחיידק זה ...ואמשיך לחטט רגליי למרתונים , שיש בהם מבחינתי , מפגש עם אנשים מוכרים , ואני אמשיך להשכיל ולראות ... ואני אמשיך - להיות הטרמפיסטית שלך ., ותמיד בנסיעות האלה זה הפאן הגדול .הצחוקים המיוחדים , השיחות המרתקות .. .. והכיף ללכת ולצאת קצת אל מקומות אחרים , ולראות עוד ספינרים ממועדונים אחרים ... ולראות אנשים מוזרים ... רק דבר אחד תזכור - .. ואם עוד פעם תיעלם לי - ולא תחפש אייה עקבותיי .... אתה ב3רות!!!!

Tami661

New member
../images/Emo31.gifאני חושבת שקראתי אותך נכון...

וזה בסדר... נראה לי שגם אתה התחלת סוף סוף לקרוא את החברים כאן נכון... אגב, אם כבר מדברים על קריאה והבנה בערך "הדדיות" במילון אבן שושן... ביקרת כבר?

אני עדיין ב-א'....

הגעתי ל"אגו"...
אני מגיע מדי פעם לאירועים ומרתונים שמזמינים אותי. אני מודה שרשימת המדריכים שמעבירים היא סף שאיני מוותר עליו. קצתי בליצנים ומדריכים חסרי מושג והערבות שאני דורש הוא לדעת מי מעביר.

אוסי18

New member
ווואאאאאאאאאאווו! האומנם???

מה, באמת היו שם שמשיות? סיככו את המקום? איי- אם-אימפרסט! באותה פעם בבת-ים, שגרמה לנו להישבע לא להשתתף במרתונים ה"מבשלים" בשלהי הקיץ, זה היה ממש מתחת לשמש הצולבת. אני ממש מפרגנת, לפחות ממה שרואים בתמונה, על הלקח הזה שנלקח בחשבון......

למעלה