אז מה הי'ה לנו? סיכום רכיבת קריטריום!!

חניתס

New member
אז מה הי'ה לנו? סיכום רכיבת קריטריום!!

בס"ד 7:00 בערב ואנוכי עם כל נוכחותי נוחתת בקריטריום נתני'ה מוכנה ומזומנה "לתת בראש" מביטה לימין ולאחר מכן לשמאל גורנישט!!! לא רואה אף רוכבת שמוכרת לי, למעט אחת חובבנית שמקיפה את המסלול ועוד כמה רוכבים חזקים טוב, אולי התחילו את ההקפה בלעדי? מתחילה בחימום........ הקפה ועוד הקפה החימום כבר הופך לאימון אינטנסיבי ועדין לא נתקלת באף אחת, חלפה לי מחשבה בראש אולי יש שינוי בתוכניות? כל היום לא יצא להכנס לפורום! ואז דגנית ממתינה לי בתחילת המסלול עם החיוך האדיב והמדהים שלה. ויאלה......רובוטה...... מעלים קצב...מעלים מהירות....מעלים דופק... ואביבה שנקלעה ל"פקק" תנועה בדרך, מגיעה עם נוכחות מדהימה..... ואז העבודה רק ממשיכה ביתר שאת ויתר עוז!!! אני יושבת לאביבה "על הגלגל"במהירות ודופק קבוע ודגנית מקיפה את המסלול כדי להדביק אותנו ועושה את זה כמו גדולה!!! מחליפים אני יושבת לדגנית "על הגלגל" ואביבה מקיפה את המסלול כדי להדביק אותנו... ואז דגנית ואני עושים לאביבה "תרגיל" ונותנות ספרינט של 38 קמ"ש ויותר ואביבה לא מבינה איך היא לא מצליחה לעקוף אותנו??????....... חחחחחח מה אני אגיד לכם חברות (ים)? אימון של 30 ק"מ איכותיים עם חברה איכותית מעכשיו זה כבר יהי'ה מסורת!!! מינימינום פעם בשבוע באופן קבוע!!!אני מקווה שסוף סוף מצאתי את האוכף האידיאל שלי כשעה לפני הרכיבה הלכתי למיגל שהחליף לי שוב את האוכף ל Sella Italia Lady אבל עם הג'ל שהוא רך באופן משמעותי ולאורך כל הרכיבה וגם עכשיו לא כאבו לי "הענינים" אז דגנית ואביבה תודה ענקית לכן

avivar

New member
אכן כן היה כיף

תשמעו בנות, חני היא אישה מיוחדת. אבל ממש מיוחדת. רמז מותר חני .. "אשת חיל".!! אז הכרנו את קריטריום נתניה, שהוא מקום מ ד ה י ם לרוכבי אופניים, לתרגולות טכניקה וכיוצא בזה. גם האויר וגם האוירה, ממש נעים לרכב בינות לעצי האקליפטוס. המסלול נקי ממכשולים, יש תאורה נעימה, מתקן מים קרים, שרותים בקרבת מקום (בתחנת הדלק) חניה בשפע. הכל יש שם. פגשנו רוכב "פרש בודד" שחרך את המסלול, וניראה בעליל שהוא נהנה, בשיחה עימו מסתבר שרק דגל אחת שלו פעילה השניה סבילה, ועדיין הוא רוכב כאילו אין מחר... דגנית החביבה השתדלה לא לקרוע אותנו..ובכל זאת "השחילו" לי תרגיל כמו שחני כתבה. אך, היה כיף. תודה בנות ניתראה. אביבה

dganitm

New member
חני ואביבה ../images/Emo24.gif נהנתי מאוד!

אומנם באיחור קל (פיספסתי אפילו את האימון של אחי הבכור
) אבל הגעתי! קריטריום נתניה בשעות הערב הוא מקום נעים מאוד, רוח מהים, שקט של אחרי יום עבודה... בקיצור, תענוג! מי שטרם הספיק להיפגש עם חני (חניתס) הפסיד
, חני מלאה כרימון בסיפורים וחוויות וכמו שאביבה אמרה "אשת חיל"! ראשית אומר כי חני התקדמה בצורה משמעותית ביותר! רק לפני כחודש רכבה עעם נעלי שטח (אחרי תקופה ארוכה שרכבה עם נעלי ספורט), אני הייתי נוכחת לאימון כביש הראשון שלה עם נעלי כביש אמיתיות! ובעזרתו המדהימה של אלון רחבי, הצליחה לאט לאט ללמוד להתנתק ולהתחבר (זה לא פשוט בכלל, בעיקר לא בהתחלה!). במהלך הרכיבה חני סיפרה לי שהיא לא מנתק ידיים מהכידון, כי זה מפחיד (אפשר להבין...) ולאט לאט, ככל שהזמן עובר והיא עסוקה בסיפורים, פתאום תפסנו אותה על חם! היא הורידה יד מהכידון!!!
ככה סתם, כאילו כלום! חני, השבוע נתנו לך להתפנק, משבוע הבא מתחילים לעבוד
אביבה, בפעם הבאה תביאי את בנות שוהם, נוכל לעשות שם עבודת פלטון נחמדה, קצת טכניקה, יהיה כייף
אז מתי בשבוע הבא? אולי רביעי? ככה נספיק בחמישי לאימון של קרן אקשטיין

חניתס

New member
../images/Emo9.gifדגנית ואביבה../images/Emo9.gif וואהו איזה פירגונים....

בס"ד איזה כיף
בקצב הזה אני עושה "רוכב ישראל" באוקטובר.... אתן לעצמי מתנת יום הולדת!! אז רביעי נפגשים???

טליטר

New member
גם אני רוצה גם אני רוצה - חני ספרי בדיוק איך

אני מתה להתחבר עם הנעליים אך גם מתה מפחד- בפעם ראשונה שעליתי על האופניים ישר התחברתי - נפלתי - אפסנתי הנעליים - ומאז נשארו לי למזכרת רק הפדלים
היום הייתי בספינינג(אחרי הרבה מאד זמן שלא עשיתי ספורט INDOOR - שכבר שכחתי כמה כיף מזגן מוסיקה וכו') אבל הייתי עם הנעליים וזה כל כך הרבה יותר כיף ונוח ונכון אבל (ואביבה עדה) אני פחדנית גדולה- אז חני איך זה היה איך התחברת? ספרי לגבי הרכיבה בקריטריום בנתניה נשמע כיף גדול- אבל יום רביעי זה יום הריצה שלי יש סיכוי שתרכבו גם ביום שלישי בערב? לילה טוב מיטל

avivar

New member
בטיול עם המשפוחס

מצטערת בנות, הגיע זמן משפוחה.. גם להם מגיע.. אהייה בצפון, ראפטינג, טום קאר (תוםקאר?), סוסים, בריכה, סטאאלבטט ספר, יין, משפחה+חברים טובים, תגידו מה עוד צריך בחיים? אה כן , אולי נשכור אופנים.. אז תבלו בלעדי הפעם. אביבה

חניתס

New member
הי מיטל

בס"ד תקשיבי אני הבנאדם האחרון שחשב להתחבר לאופניים עצם המחשבה של איך לשחרר את הקליטים גרמה לי לחלחלה אבל אז יום אחד אני מרגישה שאני חייבת כיוון אופניים כי התחלתילהגדיל זמן אוכף וביצועים וזהלא ילך ככה, בשיחה עם המאמן שלי יובל גולן (שכשהוא טס לחול החליף אותו אלון רחבי)החלטנו על כיוון אופניים אצל אפרת וידמן וכמובן אי אפשר לכווןללא חיבור החלטנו קודם כל שאנחנו מתחברים באופני כביש עם קליטים ונעליים של אופני שטח וכך הלכתי לכיוון מה אני אומר לך ברגע שעליתי על האופניים אמרתי לעצמי "טיפשה" ממה פחדת עד עכשיו? איזה ליגה, זה משהו אחר לגמרי גם אני נפלתי כמה וכמה פעמים והגוף שלי התקשט בסימנים כחולים אבל לא ויתרתי והצמדתי לי מאמן אישי במשך כל זמן ההסתגלות ולא לקח יותר מחודש ימים עד שהחלפתי את הקליטים המתאימים לאופני ונעלי כביש היום אני נהנית מאוד מהרכיבה בצורה מחוברת ההנאה מהרכיבה בצורה מחוברת היא שונה ואיכותית והיום אין לי בכלל את הפחד, יש בעי'ה אחרת שמתעוררת מידי פעם והיא ההרדמות בידיים וברגליים ואני מנסה למצוא לזה פיתרון בהצלחה!! ואשמח לרכוב איתך יחד בקריטריום תראי ש"השד" לא נורא בכלל!!!

חניתס

New member
../images/Emo124.gifדגנית, אביבה.....

בס"ד באיזה יום נפגשים השבוע בקריטריום?? מה מחליטים?? רביעי טוב לי!!!! שלישי וחמישי יש לי אירוע......

susieada

New member
קריטאיום, קליטים ואוכף!

שלום לכולן! איזה כייף לקרוא על החוויות שלכן מרכיבת הבכורה בנתניה!
חני - תיאורייך הצבעוניים מעלים תמונה דינמית של האימון! קודם כל - אני שמחה שמצאת פתרון לאוכף! ושני- התהליך להסתגלות לקליטים מקסים. בנוסף, ניתן להעמיד את האופניים ליד קיר ולתרגל חיבור וניתוק הרגליים. אז אפשר להתקדם לרכיבה של 100מ' בערך שכל המטרה היא לתרגל את הכניסה ויציאה מהקליטים. למי שיש טריינא (או יכולה להשאיל), ניתן פשוט לשבת ולדווש להתנתק ולהתחבר פעם אחר פעם. אני בטוחה שלדגנית תהיו עוד הצעות מניסיונה הרב! בקשר לרוכב ישראל - עשיתי את זה עם בעלי, בני וכלתי ב2003. כייף לא נורמלי! זו דרך מיוחדת לחוות, לראות ולחגוג את המדינה שלנוץ Go for it! סוזי

למעלה