אז מה היה לנו עד עכשיו?

Tami me

New member
אז מה היה לנו עד עכשיו?

מספרים לי כי יש שתי נשים בפוליטיקה העירונית האחת מנהלת את העיר נתניה והשניה את הרצליה הראשונה, ככה מספרים, נוחלת הצלחות , השניה אומרים איננה יודעת לנהל ורודפת אחר האירועים. דובריה מספרים לנו כל הזמן למה כל כך טוב לנו איתה הנה מה שכתבה גרמן באחד הפרוספקטים שלה: מי שמאמין כי בכספו ניתן לקנות את הרצליה, יגלה כי החושר והצדק אינם למכירה יעל גרמן מקיימת חוק וסדר בהרצליה הכסף להשחית לא ישבור אותה אני ממש לא מאמינה שהיא כתבה זאת. ריכזתי מספר קטעים שהוצגו בפורום נכבד זה בזמן האחרון תוכלו להתרשם מהחוק והסדר שמנהלת הגברת בהרצליה. זה כנראה רק קצהו של הבלגן בהרצליה. אני בטוחה כי בחודש שעד לבחירות נשמע על עוד לא מעט סיפורים פיקנטים מעירנו המוצלחת. פקח דרוזי מודעת עמוד של עיריית הרצליה, פרסום התקציב הגרעוני של עיריית הרצליה, חתום ע"י גזבר העירייה מר אריה רהט, זה אשר יד ביד עם מר שמואל לוי (יועץ מובטל ויקרן) ביטל את הערבות וגרם בכך נזק ענק לתושבי הרצליה . על אף שהשניים היו צריכים לעוף מכאן בבושת פנים לאחר מחדל כזה (ועוד הרבה לפני כן עקב מחדלים קודמים), שניהם נשארים וממשיכם לחגוג. ומדוע? הביטו בתחתית המודעה, מר רהט הנכבד, עובד העירייה, משמש כשופר תעמולת בחירות לראש העירייה כביש מושחת גרונימו השבוע שמענו על סלילת דרך רכבים פרטית בתוך גינה ציבורית על חשבון העיריה. כפי שדווח בתחילה נסלל כביש רחוב ובגלל התנגדויות הסבה אותו העיריה לשביל רחב. הלכתי היום בצהריים לראות ונדהמתי - דרך מרוצפת בפאר רב מובילה מרח' שלוה (ליד פינת מרקוס) עד לפתח יציאה אחורית של בית פנימי. לפני הפתח נסללה רחבה נאה. ראינו פעם סרט שנקרא "ריקוד מושחת". עכשיו יש לנו גם "דרך מושחתת". יש לעיריה הזו מבקר פנימי? אני מצפה לקבל בדו"ח הקרוב שלו פירוט כמה זה עלה לנו משלמי הארנונה. למה לי לא מגיע מתנות כאלו? איפה חברי המועצה? מתחרים אחרים לראשות העיר? בואו תתרשמו גם אתם. שתבוא גברת גרמן ותסביר למה היא מחפה על מעשה כזה? על ניהול עובדים: כלל יסודי בניהול זה להפעיל צוות עובדים מקצועי וטוב בעלות מינימלית עד כמה ששמעתי בהרצליה 84,000 תשובים ו 1,300 עובדי עיריה נשמע לכם פרופורציה הגיונית? גרמן קיבלה 1,000 עובדים והוסיפה עוד 300 בטח חלק לא קטן מהם מנהלים ויועצים למיניהם עם שכר כבד ביותר בקיצור מערכת בזבזנית שמפרנסת בעיקר את עצמה בטח תגידו - הם נותנים לנו שירותים! בחלומות! אלו שאתם רואים מוציאים את הזבל בבוקר, מנקים את הרחובות הם פועלי קבלן אלו שבונים את הגינות ומתחזקים אותם הם פועלים שמגיעים מנצרת אז איפה עובדי העיריה? יושבים בלשכותיהם הממוזגות ומחלקים הוראות בטלפון לפועלים. את הארנונה היקרה ביותר בישראל משלמים תושבי הרצליה כמובן כשיש עיריה יקרה ובזבזנית אהרון קיר - פניה לעיתונות בחודשים האחרונים קיבל כל אחד מכם מכתבים החתומים ע"י משרד עו"ד לוינבוק או מי מטעמו. במכתבים דרש מכם העורך דין הנכבד, בשם עיריית הרצליה, שלא לפרסם חומר אשר עמדתם לפרסם, או דרש מכם לפרסם חומר שעירייה הרצליה רצתה שתפרסמו. חשוב להבין שלא מדובר במכתב אחד אלא בכמות רבה של מכתבים אשר נשלחו לכל העיתונים, ולא רק מכתבים נשלחו, מרגע שהשלטון העירוני הבחין כי השיטה עובדת, כל זב ומצורע במנגנון הדוברות העירונית השתמש בכלים האלה על מנת להשפיע על תכני העיתונים שלכם. ברור שחלק מהפרנסה שלכם תלויה בעירייה, ברור שאחת לחמש שנים גם אתם רוצים נתח בתעמולת הבחירות, ברור הפחד מתביעות אישיות - אך לא ייתכן שאתם תתקפלו גרונימו ב"אלף בית" - עיתון החדשות של הרצליה פיתוח יש סיפור מעניין תושבים בסימטת חזקיהו המלך בהרצליה פיתוח גילו שדייר בסימטה בנה בית הגובל בשביל ציבורי וסיפח אותו! העיריה הזיזה את עמודי הבטון הקבועים מקדמת דנא בכניסה לשביל והציבה תמרור הקובע כי הכניסה לשביל מותרת רק לביתו וכי רכב זר יגרר. בנוסף שתל בשטח ערוגות עצי פיקוס

EmperorMollari

New member
איזה יופי. ריכוז השקרים בהודעה אחת

עכשיו כבר לא צריך להתאמץ כדי למצוא שקרים, חצאי אמיתות והשמצות ברחבי הפורום נגד יעל גרמן. Tami me ריכזה לנו אותן בהודעה אחת. יש אנשים שלא נותנים לעובדות לבלבל אותם. גרמן לא יודעת לנהל? אבקש גם ממך התייחסות למכתב המצורף משר הפנים בממשלת ישראל שמודיע כי להרצליה יש עירייה עם מאפיינים חיוביים של ניהול כספי ראוי, איתנות כלכלית ומנהל תקין. מוזמנת להגיב. והפעם במילותייך שלך.

Tami me

New member
מה הקשר בין הניסוי לקילקולים

בתיפקוד העירוני? יש לכם קיבעון עם אוסף סיסמאות ו"הוכחות", אינכם קוראים מה שכותבים ואינכם מסוגלים להגיב עניינית. בהודעה שלי יש אסופה של תלונות של משתתפים שונים כאן ומטרתה להראות כי העסק העירוני צולע. מה אומר הצילום שלך - שהעסק לא צולע? אין כלום בינו לדברים שנאמרו בהודעה. השעה מאוחרת. לך לישון. מחר בית ספר

eopeace

New member
ניהול כלכלי תקין ויציב

הקשר הוא שהרצליה מנוהלת בצורה תקינה. העובדה כי מספר "משתתפים" - המביעים תעמולת בחירות (אני יודע, גם אני מביע כאן תעמולת בחירות - אני לא אומר שזה רע או אסור) - מתלוננים בצורה קבועה לא הופכת את תלונותיהם לעובדות. לעומת זאת, מוצג בפניכם מכתב משרד הפנים המציין כי עיריית הרצליה תשתתף בניסוי יחד עם 14 רשויות אחרות בלבד בשל חוסנה הכלכלי וניהולה התקין - זה הוכחה - עובדה - ראיה למנהל תקין. אגב, את חותמת "למען הרצליה שלי" - והשאלה היא, מהי הרצליה שלך? האם היא שונה מזו של שאר התושבים?

תרשה לי להגיב

מקווה, מקווה, מקווה ומקווה. אני אץ רץ לראות את הסרט - וכבר חוזר אל תלך

COPY PASTE

11 דקות ו - 6 שניות, פעמיים מקווה ואף לא מכתב אחד עם איומים על העיתונות. מה אתם כאלה חד-צדדיים?, ואני כבר הייתי בטוח שהמכתבים בכיס שלי ומחר הם בתיבות הדואר -ומסתבר שאתם מסתירים אותם. אגב, את הכותרת "שיתוף בין חילונים לדתיים" הייתם צריכים לשים גם על הקניון שיולי עופר בנה ביוזמת גרמן, וגם על חטיבת הביניים והתיכון הדתי בעיר (איפה הם?) ועל מנת לשמור על קצת איזון, מסתבר מהסרט שלא כל ביליוני השקלים בוזבזו ב 5 השנים האחרונות על מנגנון מנופח וניהול כושל, אלא הוסיפו בעיר מספר כיכרות, שניים שלושה רמזורים, וגינון גם. וכאן אהפוך דיסקט לרגע קט. ברכות לראש העירייה על צמצום תאונות הדרכים - נתון שלא פורסם הוא כמות הנפגעים האם גם הוא קטן ובכמה - בכל מקרה ודאי שהככרות ופסי ההאטה הורידו את מהירות המכוניות בתוך העיר - סביר מאד שהקטינו גם את כמות התאונות וגם את קטלניותן - ועל כך זר פרחים לראש העירייה גרמן - ולסגנה יונתן יסעור (טיפל בנושאי תחבורה) כל המציל נפש אחת- כאילו הציל עולם מלא.

קצת חומר מ YNET

.... ככל שמתקרב מועד הבחירות המוניציפליות, מתרבים גם ההסכמים וההבנות, המוזרים לעתים, בין המפלגות השונות. כך למשל בהרצליה, שם נראה כי מרצ וש"ס, היריבות הגדולות משכבר הימים, צפויות להגיע להבנה בדבר תמיכת ש"ס ביעל גרמן - ראש העיר המכהנת מטעם מרצ. גורמים בכירים בש"ס אמרו ל-ynet כי המפלגה צפויה לתמוך בגרמן וכי יו"ר המפלגה, ח"כ אלי ישי, שוחח איתה באחרונה בעניין זה. הגורמים במפלגה החרדית מסרו עוד כי "התמיכה לא תהיה פומבית, על מנת לא לפגוע בסיכויה של גרמן בקרב התושבים החילונים". כעת ממתינים בש"ס לאישורו של הרב עובדיה יוסף. מטה גרמן: ידידות עמוקה עם ש"ס ============================= "הרומן" בין גרמן ובין ש"ס אינו חדש. אלי ישי, בהיותו שר פנים, חנך כמה וכמה פעמים מקוואות שנבנו בזמן כהונתה של גרמן בעיר.....

eopeace

New member
שימו לב למספרים

עיריית הרצליה תקצבה מוסדות תורניים בכ 600,000 ש"ח בשנה. נשמע הרבה? תקציב עיריית הרצליה כחצי מיליארד ש"ח (500,000,000 ש"ח). מדובר בקצת יותר מעשירית אחוז (0.1%) מהתקציב העירוני שמגיע למטרה זו. אם בודקים יותר לעומק לפי נתוני הכתבה, מסתבר כי כל תלמיד בישיבות אלו מקבל הקצבה הזהה להקצבה הממוצעת של העירייה בתלמיד "רגיל" בעיר. יעל גרמן אולי הגיעה ממרצ - אבל אין זה עושה אותה ישר "אנטי דתית" (ולראיה, הרצליה היא העיר היחידה בה יש סבסוד לתלמידים דתיים הלומדים מחוץ לעיר, כמו גם המאבק לפתיחת חטיבה עליונה ממלכתית דתית אזורית בהרצליה בתמיכת גורמים דתיים בעיר). למעשה, בהרצליה נוצר שיתוף פעולה בין חילונים לדתיים מתוך כבוד הדדי והבנת האחר. בהרצליה קניונים הפתוחים בשבת ומנגד טיפול באוכלוסיה הדתית לפי צרכיה. אין כפיה דתית בהרצליה ואין "גזילת" כספית מהחילוניים - כל תושב מקבל את התקציבים הראויים בלי קשר לאמונתו, כפי שראוי במדינה דמוקרטית. תחשבו איך הארץ היתה נראית לו כך היתה נוהגת הממשלה על פלגיה.

אני המום מהבורות

אתה מבלבל בין חינוך חובה ובין מימון אברכים. אכן, הודות לפעילות מסיבית של ועד ההורים, באמצעות נציגיו הדתיים אך בתמיכה וגיבוי של כל הועד - תוך עקיפת העסקונה המקומית, ועל מנת למלא פשוטו כמשמעו את רוחו של חוק לימוד חובה - החלה עיריית הרצליה לממן חלקית את לימודיהם של תלמידים אשר העיר לא מספקת להם מוסדות חינוך (אין חטיבה ותיכון דתיים בהרצליה). זה היה מאד קשה - אבל יש אור בקצה המנהרה. מנגנוני העסקונה העדיפו לטפח דווקא את האולפנא לעשירים, במקום לתת פתרון מערכתי לכל סוגי האוכלוסיה - וועד ההורים פעל, הפעיל - ויש תוצאות. עד כאן חינוך חובה או ליתר דיוק חינוך ממלכתי. לעומת זאת אברכים הם אנשים בוגרים, הבאים??? לכוללים בשעות הערב על מנת ללמוד - והעירייה ממנת את הכוללים האלה - לכאורה לפי "ראש" - אך אין כל בקרה - סתם זורקים 600,000 ש"ח כל שנה - שהם סכום ענק, ואם מדובר אפילו בסכום "קטן" אז למה לא יתנו גם לי? אני מספתק אפילו בסכום יותר קטן אפילו 300,000 הייתי לוקח, מחצית הפרומיל של התקציב העירוני, איך אמרו רבותינו - זה נהנה וזה לא חסר - אני מוכן אפילו לתשלומים.

eopeace

New member
עוד פעם

השוואת התנאים לתלמידי החינוך הממלכתי והממלכתי דתי נעשתה על ידי יעל גרמן - אני הייתי נוכח ועד בעצמי לבסיס הדברים. עדיין לא הוכחת לי שדמיינתי את זה. בכל מקרה, אני מבין מדבריך כי כל פעילות תורנית הינה אסורה. אני אדם חילוני (חבר מרצ כידוע) ואיני קרוב לדת. אבל בחברה הישראלית נושבת רוח של קיצוניות נגד כל דבר שקשור לדת. אני תומך בכך שכל אדם יקיים את אמונותיו ויהיה חופשי לעשות כן. במדינת ישראל הוחלט כי מימון הדת הוא באמצעות המדינה - בהתאם לזאת, זה צריך להיות מימון שוויוני וצודק - בהרצליה זה עובד בדיוק כך.

אתה לא מקשיב

החלטות בעיר מתקבלות ע"י ראש העירייה. כל דבר טוב או רע שנעשה בעיר - הוא באחריות ראש העירייה. על החינוך הדתי אחראית ראש העירייה, על החילוני, ראש העירייה, ועל ההצלחות ראש העירייה, ועל הכשלונות ראש העירייה. השאלה היא לא מי מאשר, או מי אומר בסוף כן, השאלה היא מי יוזם, מי מגלגל את התהליכים, ומי מביא את הבירוקרטיה היחצנית של עיריית הרצליה לכיוונים הנכונים. אז בהרבה תחומים יש ואקום - ואילו בחינוך יש את ועד ההורים העירוני. ולגבי החינוך הדתי. ועד ההורים העירוני הוא דוגמא ומופת לשיתוף פעולה חריג ובלתי מקובל של חילוניים ודתיים. ועד ההורים העירוני שם עוד בשנת 1996 את נושא החינוך העל יסודי הדתי במקום טוב בצמרת מטרותיו. לאורך שנים נושא ועד ההורים והראל אישית את דגל השיתוף וצו הפיוס עם הציבור המסורתי והדתי, ואין טוב ממנו לגשר של גשר של הפריה הדדית ולא של הפרעה הדדית. בעניין החינוך העל יסודי הדתי מאמצי ועד ההורים התנפצו אל מול אינטרסים צרים של בכירי המפד"ל אשר התאימו מאד למנגנון גרמן - ולכן הייתה אצל גרמן סחבת ארוכה. לאחר סיום נושא המזגנים והנושא התקציבי - העלה ועד ההורים את הנושא למוקד השולחן, נציגי ועד ההורים התגברו קודם כל על הפוליטיקאים מהמפד"ל - שהיו השכפ"ץ של גרמן בנושא זה, ואז נפלו החומות - תוקן עיוות ענק שליווה את הרצליה, עיוות אשר הפך את הציבור הדתי בעיר למנודים מהזכויות המוקנות מחוק לימוד חובה. ולעניין הכוללים - את הקורסי הערב שלי העירייה לא ממנת גם לא ב 3,000 שקל, אך גם אם לימוד תורה נחשב כערך אשר החברה אמורה לשמרו ע"י מימון, הרי שמסתבר שעיריית הרצליה שופכת את הכס, סתם כך, מבלי לבקר שהוא הולך למטרות הנכונות. כשאין בקרה, 600 אלף ש"ח יכולים ללכת לבית יפה של מישהו, או לכמה מכוניות, קצת טיולים בחו"ל. ואגב - מה עם המכתבים?, אני מתחיל להתייאש ממך.

חשפתם את עצמכם!

חברי הפורום! מטה גרמן חשף עצמו! במכתב חתום אלי ישי, לשעבר שר הפנים ויו"ר ש"ס בהווה שאכן יש קשרים בין גרמן לש"ס! בסוף המכתב, כתוב:"בברכה (מודפס) ובידידות (לא מודפס!!!)" -זה מוכיח שאכן יש מגעים בין רה"ע מטעם מרצ ובין מפלגת ש"ס-מה עכשיו, הצטרפות ש"ס לקואליציה, סגירת הקניונים ומקומות בילוי בעיר, פתיחת אגף תורני, הגדלת תקציב המועצה הדתית?, בני-ברק תצמח לנו בעיר! יש להגיד תודה גדולה לדובר בן 18 של גרמן, שחשף את הקשר המיוחד הזה. אסור להצביע לגרמן, אסור שש"ס תשב בקואליציה! חייבים "שינוי" (תרתעי משמעה) בעיר!

לא להיסחף

עד שהחלפנו את מרץ נביא את שינוי? שדי למפלגות, רותים כוחות מקומיים!!!

eopeace

New member
חמש שנים

חמש שנים ש"ס יושבת בקואליציה ונשארת בקואליציה תחת ראש העיר יעל גרמן שפתחה את קניון שבעת הכוכבים בשבת. ש"ס המשיכה לשבת בקואליציה שהקציבה כספים ללימודי דמוקרטיה בבתי הספר. ש"ס בקואליציה בהרצליה זה לא כפיה אלא שיתוף פעולה. יש בעיר מיעוט דתי אל מול רוב חילוני גדול. כאחד מהחילוניים (שנלחם בכפיה דתית), אני שמח שהנציגים המעטים של הציבור הדתי מעדיפים בהרצליה שיתוף פעולה ויחסים טובים על פני שנאת חינם.

בורות!

ידידי היקר, בשביל אדם המתיימר להיות מעודכן בנושאים המוניציפליים בהרצליה, אתה בור גדול. 1. לעדכונך, ש"ס כבר בקואליציה במועצה. היא הצטרפה כמו כל הסיעות מלבד זו של אוריאלי שכוללת אותו ואת ורדה מור לפני חמש שנים. אגב, גם הסיעה שאורית רשפי חברה בה בקדנציה הנוכחית, הצטרפה באותו מעמד לקואליציה. 2. חתימתו של אלי ישי - תגיד אתה עושה צחוק?? אתה ממש חוקר פרטי מהולל. אתה טוען שאלי ישי שר הפנים חתם אישית על המכתבים ל15 רשויות מקומיות בעלות מנהל תקין, מתוקף תפקידו כשר הפנים (הנבחר לכנסת על-ידי אזרחי ישראל, למרות שאני אישית לא הצבעתי בעד מפלגתו), ושזו הראיה שיש מגעים בין יעל גרמן לש"ס? המגעים היחידים שיש בינהם הם מגעים לגיטימיים בין חברי מועצת עיר וראש עיר. אתה באמת חושב שזה שאלי ישי היה נחמד ונתן חתימתו ל15 מכתבים, שזה מראה על שחיתות כלשהי? אתה כנראה באמת כבר נואש וכנראה כבר באמת אזלו לך ההשמצות. אגב, מאז פורז משינוי הוא שר הפנים וגם איתו יעל גרמן מקיימת "מגעים" ודו-שיח בנושא זה. כן, גם עם שר הפנים מש"ס וגם משר הפנים משינוי. העיקר הוא שר הפנים, לא שיוכו המפלגתי. פורז ממשיך עם הפיילוט הזה ומוציא אותו לפועל. ואני משערת שגם הוא היה חותם ליעל "בידידות" אם זה הסגנון שלו. 3. אתה מעז להאשים את מי שנלחמה ושמרה על פתיחתם של מקומות בילוי בשבת, בדבר ההפוך? סליחה? עוד מעט תגיד לי שהקניון קיים מאז המאה החמישית לפני הספירה וכבר אז, מי שהקים אותו החליט לפתוח אותו בשבת, בכלל לפני שיעל גרמן נולדה. מה קורה לכם? הקניון נפתח בספטמבר 2000 אם אני לא טועה (ובטוח שלא לפני כן), ועל ההתחלה היה פתוח בשבת, בגלל יעל גרמן. הטענה שלכם שהיא זו שתנסה לסגור אותו כל כך חסרת בסיס וכל כך מטופשת, שנותר לי רק להשתעשע מזה. 4. כל הנ"ל ועוד מוכיח שבלי קשר לייצוג המפלגות ברמה הארצית בכנסת, בהרצליה, שינוי מיותרת. המפלגה הזו בחרה להניף דגל אחד - יחסי חילונים -דתיים, ועעכשיו היא תשלם על כך במספר הבוחרים. אין לה מה להציע מעבר לנושא הזה, אשר כמובן, מטופל ממילא. אחרון חביב, נא להפסיק להטפל ל"בן 18". אני מאמינה לכם שהוא אכן בן 18 (כלומר שאתם מרגישים מאומים מספיק ועושים מחקר על כל אחד פה), אבל תפסיקו להעליב אותו ולקרוא לו "הדובר". הוא לא הדובר.

את כותבת המון וזה מעייף-אך בכל זאת

ידידתי, בקיצור ולעניין 1. הקואליציה הורכבה מסיעות מרצ, הליכוד, המפד"ל ופלד-העבודה וכן ש"ס. לפני יותר מחצי שנה, פרשה סייעת העבודה מהקואליציה (אך 2 חבריה, חיים פלד ואלי כחלון סירבו לוותר על תפקידים בקואליציה, והיו נאמנים לכסף ולאו למפלגה). גם הליכוד פרש. 2. בקשר לקניון, הידעת שגרמן הצביעה לסגור את הקניון. 3. שר הפנים, כתב במכתבו במודפס "בברכה" והוסיף בכתב ידו את המילה "בידידות", מדוע עשה זאת? במיוחד שרה"ע שלנו היא ממר"צ, מפלגה שלא חברה של ש"ס... נורא משונה לי הדבר שהוסיף זאת-ואם תביאי לי את שאר המכתבים ובכולם יהיה רשום "בידידות" בכתב ידו, אני אתנצל! 4. נראה האם גרמן תבחר בשנית, אם הרניון יהיה פתוח בשבת-גם ארנה... שבת שלום, חג שמח ושנה טובה ומתוקה,

eopeace

New member
זה כבר עובר כל גבול

בישיבת מועצת העיר שבה הליכוד, אחרי שפרש מהקואליציה כשהתחלפו חבריו, ביקש להעלות הצעה לסגירת הקניון בשבת יעל גרמן נלחמה בכך והצעתה הנגדית של השארת הקניון פתוח בשבת היא זו שעברה. לא רק זאת אלא שאורית רשפי, שבטוב ליבה הצביעה חד פעמית הצבעה עניינית ניסתה לקחת את הקרדיט. הפעם אבל אף אחד לא קנה את זה. יעל גרמן היא זו שדאגה לפתיחת קניון שבעת הכוכבים בשבת (זה היה כזכור בסביבות קיץ 2000) והיא זו ששמרה עליו פתוח בשבת. עד לפתיחת קניון ארנה זה היה הקניון היחיד בעיר בישראל שפתוח בשבת. לאורית רשפי אין בכך חלק. גם בקדנציה הבאה של יעל גרמן הקניון יהיה פתוח בשבת - מי שניסה לעצור זאת זה המועמדים האחרים. לעניין הקואליציה. מדוע החליטה העבודה על פרישה מהקואליציה? אילו סיבות היו לכך? אורית רשפי שנכנסה למועצה וחברה הנאמן טנר שמעדיף את האינטרסים שלה על פני אלו של מפלגתו, פרשו מהקואליציה כשנכנסו למועצה. מפלגת העבודה שיתפה פעולה בגלל שהיא חשבה שהיא תרוויח יותר מלהיות באופוזיציה לפני הבחירות. זה תרגיל כל כך זול שזה פשוט לא הולך לעזור לה. כשעזבו את הקולאיציה לא העלו החברים היקרים סיבות ענייניות לעזיבת הקואליציה. העיקר, לעשות דווקא. אין לי מושג למה שר הפנים הוסיף את המילה בידידות. אני מניח עם זאת, שזה מראה על יחסי עבודה טובים בינו לבין ראש העירייה. דווקא בגלל שיעל גרמן חברת מרצ, זה מראה על יחסים קורקטיים ועבודה עניינית שאינה צבועה בצבעים פוליטיים כל הזמן.

eopeace

New member
"פקידות" בעיר

בשעה שכזו להתייחס לכל הטקסט לעיל זה קצת יותר מדי והרי התייחסתי אליו לא מעט כבר בעבר. לנושא אחד עדיין לא התייחסתי מאז שבדקתי אותו - העלייה במספר עובדי העירייה. ובכן, קוראים יקרים, תשמחו לגלות כי אכן היתה עלייה שכזו - ו 85% מהעובדים החדשים שנקלטו בעיר הם מורים. אכן כן, עשרות ומאות מורים נוספים בעיר. אני אשמח עכשיו לשמוע שמישהו רוצה לפטרם כדי לקצץ את הפקידות...

בנזין 95

New member
ומה עם המכתבים ששאלו אותך

אתה יודע - מכתבי האיום לעיתונות. ובקשר למורים - איך זה שמקצצים שעות ומגדילים את כמות המורים?

למעלה