אז מה היה לנו שם?

sorek2

New member
אז מה היה לנו שם?

יאללה, חברה, תתחילו לזרוק שמות שהומצאו ע"י גששינו... דוגמא לפתיחה - שניים מהמועדפים עלי: בן-ציון מיוחס יצחק בן נסים חלפון. חלק גדול מהשמות האלו, כשנעצרים, וחושבים עליהם, הם מאוד מצחיקים... קבלו עוד אחד שיש לי אליו קשר אישי: פופוביצק, הפקיד מדיסקונט (הקריח)

D o r o t h y

New member
היה לנו - פלגים פלטינות פילטר שמן,

שמן ברקס ואת האלמנט לא נכניס לך, האלמנט עלינו און דה האוס. בקיצור - זו הרי המומחיות של הכותבים- לדעתי הגאוניים ביותר הם - אברהם חטף-פתח גרשון גרושובסקי רפי לירי אני אחשוב על עוד.

danistar

New member
מר זבולון זיסקינד ( זבובי )

ויש את מר אברהם פודרה המומחה וגרשון גרושובסקי ויש את סלים ואראזה ואת עמי פז גול ואת השוטרת נצחיה ואת ד"ר חמרה ואת ד"ר ליכטיק בר זוהר ( ליכטנשטיין ) ואת עצמאותה ואת קלרשו הקבלן ואת סמי , עזוב הכל סגור איתו חשבון וכמובן את יוסף מהעיריה ואת רפי לירי והסוהר אהרון ואת פסח וינואר הטבחים ואברהם קצ'קבל מהסופר ואת סמ"ר רפאל מוקד ואת סרג'ו קונסטנצה וויקטור חסון מגבעת חלפון ויש עוד כל כך הרבה שאני חושב שאני אנוח קצת ...

sorek2

New member
ואבא שלו, פייביש זיסקינד,

שמו עכשיו פייר זיסקו

האגס 1

New member
עמי פז-גול זו לא בדיוק המצאה

זו וריאציה על שמו של שדרן הספורט עמי פז-טל (וכך גם זוהיר אלול מעכו, באותו מערכון...)

רענן111

New member
עוד שמות

אדון יורגנסון (האווז מ"מכבד אווז"), מוחקה, ד"ר שסק פולאק, יהויכין פנדלוביץ, שמעון כסאח, זוהייר אלול, עמי פז-גול, מרדכי (המכונה מורדוך) מזרחי (כותב הבקשות) ועוד ועוד.

giba70

New member
מה עם השמות של חנוך לוין?

למשל יאקיש ופופצ'ה

אנחנו לא מכירים אנשים עם שם כזה!

אבל עמית יורגנסון מפורום מוזיקה עברית יודע לספר שד"ר יורגנסון זה, למעשה, אבא שלו (על באמת).

Yuvalenko

New member
אבא שלי? ודאי שלך... ../images/Emo26.gif

אבא שלי ברח מהבית לפני שנולדתי.. מה אתה אומר!..

NadavG

New member
קופלביץ' מחיפה?

מכיר את הסמג"ד שלנו קבלנוביץ'? - הוא מעכו. - נו זה על יד.

למעלה