אז מה היה לנו ?!

אז מה היה לנו ?!

ניידות ושוטרים כמו זבובים סמוך לעמיעד קפה מצויין בצומת גמא. יחס מצויין של אנשי הרכבל מוסיקה בקרוניות תמונה קבוצתית על הקצה למעלה 17 רוכבות ורוכבים תמונה מיוחדת עם שלט.. נוף ציורי הרבה עליות..כן כן..הרבה. כוורות דבורים..איזה פחד..בררררר תה לא רע.. מנגל לא היה.. מסעדה ברמה בינונית מינוס אוירה מצויינת !! ליטפנו את האריה השואג בתל-חי ליטפנו אותו עד שנרגע והפסיק לשאוג קיבלנו סיפור מדליק מג'ודי על כלב דואר.. מתקופת הפלמ"ח נהנינו מכל רגע עם שחר שטייף שהוא בלבד שווה ערך לטיול משובח.. היה לנו גם מהנדס צעיר סיים את הטכניון והתפנק עם רכישת אופניים.. כמובן שהיו לנו גם גרי פישר עם שרשרת תקועה..איך לא?? היו לנו גם מכשירי קשר ששמענו את כל הסביבה רק לא אותנו.. היה יופי של טיול במזג אויר פנטסטי. שווה באבו אבוהה. יורם

steiff

New member
ובסוף

מבקרים אצל אריה - תמונה לפני הירידה האחרונה.

akivab

New member
../images/Emo66.gifשחר אחלה טיול !!!!

חבל שלא יכולתי להצטרף. פעם הבאה מקווה

viczan1

New member
../images/Emo41.gif EZ, בשפיץ של מנרה- תמונות../images/Emo41.gif

הרכיבה התחילה בתיפוס כסח לצוק מנרה על הגבי הרכבל,לאחר מכן צלילה מהצוק עעעעעעעעד הלוע של האריה השואג. כל זה, בהובלתו של שחר שטייף,בתלבושת החדשה והמדהימה.(יש צילום ) טעות לחשוב שכל הרכיבה הייתה במדרון. מהתחנה האמצעית של הרכבל, תיפסנו ,(הפעם על גבי האופניים) על שביל ישראל שהוביל אותנו עד המחצבות של כפר גילעדי ותל חי. החזרה לצוק מנרה דרך קירית שמונה. באלבום התמונות, תאור הטיול היוצא דופן והממחיש ויזואלית מה שעברנו אתמול . לטל ודן,העדרותכם מהטיול הורגשה (פיספסתם אחלה טיול) כמובן גם ג'ון טניה ועקיבא . בהזדמנות זו אני רוצה לאחל למשה פוטוק(רוכב EZ קבוע)החלמה מהירה,ד"ש מכל החברה.

viczan1

New member
../images/Emo41.gif וכמובן,ה GRANDE FINALE../images/Emo26.gif

EZ בארוחה משותפת בסיום הרכיבה

steiff

New member
על זה בדיוק נאמר "עיזי ריידר"

חכה, יש עוד. בביקור האחרון ב Performance הצטיידתי בגרדרובה שלמה.

viczan1

New member
אז בשביל להספיק לראות את......

כל הגרדרובה,צריך לטייל כל יום אם לא זה עלול ליהיות OUTLET

tal bs

New member
../images/Emo24.gif ויקטור וכול שאר ה-EZים

הלואי שבכול השבועות תטריד את מנוחתנו התלבטות כמו זו שנתקלנו בה השבוע : מה עושים בשבת ? מנרה עם ה-EZים בהובלתו המעולה תמיד של שחר או הדואל בבארי ושלפניו טיול עם דן קטן הגדול. באמת צרות של עשירים. ההתלבטות הייתה קשה בסוף נפל הפור... הצטרפנו לדן קטן בטיול מ-ע-ו-ל-ה! קטן הבטיח טיול XC רגוע, XC אולי רגוע בטוח לא. הלב שלי צנח אי שם בתחילת המסלול ולא התרומם עד סופו..היה מדהים ירידות מעולות, עליות מטורפות, אימון דרופים קצר ...ולקינוח סיבוב ב"בור". וזה המקום להודות לדן קטן, על ההזמנה ועל הסבלנות לחכות לי שנגמר לי האוויר בריאות
אח"כ ראינו את אלונה ה-
לוקחת אליפות את שרון מבצע מופע טריאל מדהים פגשנו מספר ידידים שנטיפים בקיצור עשינו כיף חיים, רק דבר אחד פגם בהנאה... שנורא רצינו להיות גם במנרה
... טוב נו אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה נפגש שבוע הבא

moshep10

New member
תודה עבור אחולי ההחלמה !!!!

אני שמח שאתם נהנים, תמשיכו כך,אני אחזור במהרה.(לא תפתרו ממני כל כך מהר). משה

נכון, אבל אחר כך הוא גוייס לפל"מח

לא? איך קראו לו?? נו..הכלב הזה..
יודית, מי מספר אותו את או אני?

erlich01

New member
מהנדס "צעיר"

אילו ידעתם כמה אני צעיר... לא רק שבקבוצה אני צעיר - גם בעבודה מתיחסים אלי בהתאם... היה כיף לא נורמלי ואשמח בהחלט להצטרף גם בעתיד

Nadav Fix

New member
משפחת EZ

אני לא יכול לומר שבכל הטיולים שרכבתי עם EZ לא נהניתי מכל רגע. אבל בכל טיול שאינני משתתף נראה לי לפי התגובות והתמונות שהפסדתי את הטיול הכי שווה. טוב ככה זה שיש משפחה עם ילדים שמחכים לשבת להיות עם אבא. אבל מה שרציתי לומר הוא שרכיבת אופניים בקבוצה, וכזו כמו EZ שווה בשבילי כמעט כמו להיות עם המשפחה. ובמילים אחרות קבוצת EZ היא כמו משפחה, שנעים להיות חלק ממנה...

למעלה