אז מה היה לנו...

אז מה היה לנו...

ספרו קצת על החוויות מיום העצמאות, מה עשיתם עם הילדים, ובלעדיהם?, ממה נהנתםף ממה קצת פחות ועוד דברים פיקנטיים, וכמובן, שתמונות יתקבלו ב ש מ ח ה... אנחנו כמו עם ישראל ואישתו,עשינו על האש, והיה נחמד, חזרנו עייפים ועוד 2 קילו כ"א. שיהיה המשך שבוע מקסים אורית

אנחנו למרות זאת...

אנחנו למרות זאת ניצלנו את החגים למטרות חשובות. אני, בעלי והורים שלי נסענו לירכא (בערך שעה, שעה וחצי נסיעה) והזמנו את כל הציוד לתינוק. קנינו הכל, אבל הכל (מיטה, שידה, עגלה של פג ונציה, שמפו, לבוש וכו' וכו') ושילמנו בסה"כ 3000 ש"ח, כאשר לפי הצעות מחיר שבאזור שלנו היה הרבה יותר יקר. לאחר מכן, במצב רוח טוב אכלנו ארוחת צהריים משפחתית במסעדה. כאשר חזרנו הביתה, הגיעו אלינו חברים שלנו וישבנו על כוס קפה. היה נורה נחמד. *** רותי, תודה על ההצעה לקנות את העגלה, אבל בהחלטה משותפת החלטנו שלילד ראשון (ולנכד ראשון) צריך לקנות הכל חדש.

אנחנו היינו בערב החג אצל חברים

עם הילדים, בראש העין. יש להם בית עם גינה נפלאה וכמובן חגגנו שם ואכלנו כדת וכדין... חזרנו מאוחר לא לפני שעברנו עם עמית וטל בבמות כי הם לא הסכימו לוותר גם על זה. למחרת קפצנו להוריי כי הם התגעגעו ואחר כך אירחנו בבית לארוחת צהריים שני זוגות חברים וילדיהם. הארוחה כמובן נגמרה מאוחר מאוד והיה נפלא. עכשיו צריך לשנס מותניים ולעשות פעילות גופנית מאומצת כדי להוריד את האוכל הזה שדחפנו לעצמנו יומיים תמימים... היה כיף והעיקר שהילדים נהנו.

איזה כיף!

שיהיה בשעה טובה, מתי אם לא יש לנו זמן פנוי אם לא בחגים ובימי שישי????? סליחה על השאלה, מתי התל"מ שלך? אורית

גם אנחנו מינגלנו

בחצר עם המשפחה והיה כיף. ואילנה-אפשר להבין...

shaharhakmon

New member
../images/Emo116.gifוכמובן שגם אנחנו לא מאכזבים

אירחנו 20 חברים בדירתנו השכורה בערב יום העצמאות. עשינו על אש במרפסת,טחנו כמויות אדירות של בשר,(אני והחברים כמובן,תמר צמחונית). היה פצצה, איזה כיף החג הזה,

למעלה