אז....מה הייתם רוצים שיהיה הסינגל

טיפקסית

New member
אז....מה הייתם רוצים שיהיה הסינגל

הבא שייצא [גל וקובי שימו לב ותקשיבו לנו,בדרך כלל אנחנו צודקים במה שאנחנו אומרים] שכל אחד יגיד את ההעדפות שלו,וגם ינסה לדמיין את הקליפ שהיה רוצה לראות לאותו שיר 1.שיר הסטודנט! , שיר חזק ליריקה מצוינת ומחאתית במקצב מגניב,נראה לי שצריך להיות לו קליפ שרואים את טיפקס בתוך אוניברסיטה עם ספרי לימוד אוניברסיטאיים כאלה באיזה הרצאה או משו [אורי יכול לשחק את המרצה],עד שבאמצע הקליפ לערך הם מסתכלים על שאר הסטודנטים שיושבים שם, ואז כולם ביחד מעיפים את הספרים לתקרה,ואז הרקע מתחלף להודו ככה ורואים אותם יושבים באיזה זולה ככה ומתפרקים 2.שדוד עלייך מחץ-הסלנג החדש לביטוי "אני אוהב אותך",נראה לי שזה יהיה קליפ אנימטורי של שתי דמויות של גבר ואישה והגבר רודף אחרי האישה מנסה להשיג את תשומת הלב שלה, להגיד לה שהוא מאוהב בה והיא כל הזמן בורחת ממנו בהתחלה ויתברר שהם שניהם בתוך מבוך ענק כזה בלתי נראה,ובסוף הם נפגשים באמצע המבוך ומתאהבים בסופו של דבר,כשחושבים על זה השיר הזה הוא שיר שמתכתב לדעתי האישית עם "אני אוהב אותך" מ"ירון זהבי בשביל קליפות הגרעינים"

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif הבחירות שלי

המסקנות שלי מהסינגלים עד עכשיו זה שהסינגלים המצליחים מהאלבום אלה לאו דווקא אלה שנשמעים קליטים וגלגל"ציים ("כלוב של זהב") אלא כאלה שיש בהם ניצוץ מסוים, רעיון כלשהוא או שפשוט שירי הראפ באלבום הם אלה שתופסים את הרדיו. בכל מקרה אלה שתי הבחירות שלי: 1. שיר הסטודנט- אחד השירים המגניבים באלבום. יש בו כנות שקל מאוד להזדהות איתה והוא עדיין קצבי וכיפי. יכול להיות ה-להיט של האלבום. גם לכל מיני אנשים שהשמעתי את האלבום שהם לא בהכרח אוהבי טיפקס השיר הזה מאוד קסם. בקשר לקליפ- בשמת הרעיון שלך לקליפ מעולה ואני לא יכול להתעלות עליו! 2. הורה נדל"נים- הפעם מדובר בהעדפה אישית שלי. אני פשוט אוהב את השיר הזה ואם הוא יצא כסינגל ויצליח זה יהיה אדיר. זה שיר שגם עושה שליחות ולכן הוא צריך לצאת לרדיו ולתפוס כמה שיותר אוזניים. לדעתי הקליפ שלו יכול להיות קליפ שהוא יהיה מחווה ללגו. כלומר הלהקה וכל הדברים בקליפ יהיו עשויים מלגו ואז יבואו אנשים, יהרסו ויבנו דברים במקומם. רעיון ההורה ורעיון הלגו דיד דומים כי הם מציינים בניה ותקומה כל שהיא. בתור להקה שאוהבת מחוות לכל מיני דברים נוסטלגיים טיפקס ולגו יכול להיות שילוב אדיר.

urir77

New member
אכן אחלה שיר

איזה מילים! איזה לחן! פשוט שיר מעולה :)

טיפקסית

New member
היי אתה!

היה נחמד לפגושת'ך בזאפה,אתה בנאדם מגניב לאללה. כבוד בנאדם! אז...........מה חדש בגזרת הסטודנט בימינו אלה? מה עם הבחינות?

urir77

New member
הכל טוב...

כן. היה נחמד גם לפגוש את חברי הפורום. אתם אחלה אנשים. (חלקתי מונית עם מנהל הפורום בכבודו ובעצמו בדרך הביתה...) אני כבר בקושי סטודנט, עובד פול-טיים, ומנסה לגמור את התואר שלי איכשהו. כל סימסטר עושה עוד טיפה, בדרך לתואר המיוחל. בכל מקרה, תודה על כל הפירגון, ואני שמח שאתם אוהבים את השיר שלי. אתם מוזמנים לשמוע עוד שירים שהקלטתי בעמוד הבא: www.stage.co.il/authors/urirosenberg (כתבתי הרבה יותר, אבל רק חלק מהשירים הקלטתי כסקיצות)

טיפקסית

New member
מגניב אתה

יאללה פוש אחרון אתה אוטוטו מסיים את התואר,רק עוד צעד אחרון וזה ייגמר,אל תתייאש,אנחנו איתך. עוד מעט אני אכנס לדפיוצר שלך בבמה חדשה. אמממ מה עוד? אנחנו מקווים שהשיר שלך יזכה להיות הסינגל הבא של טיפקס,אין ספק שהוא ראוי לכך זה מה שנקרא המנון לסטודנט

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifאווו יש לך דף יוצר!

באמת איך לא חשבתי לחפש אותך בבמה... עוד כמה רגעים אכנס. הנה שלי, דל בשירים, מחוסר הקלטות אבל יש לי תכניות גדולות לגביו: http://stage.co.il/Authors/43447

אני חושב ש

לא צריך עוד סינגל!!! ארבעה זה די והותר ואפילו יותר מדי. כולם שמעו והתרשמו

למעלה