אז מה הכגנו לחג עם הילדים?

מיכלוש10

New member
אז מה הכגנו לחג עם הילדים?

עוגיות ריבה שהבת החיילת שלי אוהבת... לערבב הכל בבלנדר ליצור צורות שאוהבים... מסתבר שבכל גיל זה מהנה... שתי הבנות שלי מש השתעשעו

מיכלוש10

New member
העוגיות מוכנות-לא נתתי את המתכון כי...

אמנם העוגיות יצאו פריכות וטעימות מאוד, אבל הבצק לא נוח לעבודה היה מאוד דביק ומעצבן להתעסק איתו, לא זוכרת מאין לקחתי כך שהחלטתי לא להכין אותו שוב.

מיכלוש10

New member
הכנו גם בראוניז של רות סירקיס

מהמטבח באהבה, עוגה שהבת שלי בת ה-12 הכינה לבד, ממש קלי קלות וטעים יאמי יאמי!!! המתכון: להמיס על סיר קטן 100 גר' שוקולד ו=150 גר חמאה. כשהכל נמס וחלק להסיר מהאש ובאותו סיר להוסיף כוס וחצי סוכר לערבב עם מיקסר ולאט לאט להוסיף 3 ביצים 1 כוס קמח, 1 כפית תמצית וניל, במתכון לא כתוב אבל אני מוסיפה גם 1 אבקת אפיה. ומי שאוהב אגוזים קצוצים אני עושה בלי. להכניס לתבנית חד פעמית בינונית וזה מוכן תוך 25 דקות על חום בינוני 170 בערך. עוגה מהירה וקלה להכנה שאורחים מודיעים בהפתעה שהם בדרך.

מיכלוש10

New member
והייתי צריכה עוגת פרווה אז...קרנושי המקסימה

הפנתה אותי לשירשור העוגות הבחושות בפורום קינוחים ומנות אחרונות בהנהלתה ומצאתי אתת העוגה של פירגה - תודה קרנושי יצאה אחלה עוגה ותודה כמובן לפירגה על מגוון העוגות. תאמיני היא נטרפה יותר מהעוגת מוס שכבות שגיסתי הביאה, כמה פשוטה כמה טעימה עם התה של אחרי ארוחת ערב.

למעלה