אז מה הכנתם היום?

יוכי68

New member
אז מה הכנתם היום?

עכשיו אנחנו "אוכלים" מרק כופתאות טעיםםםםםםםםםםם........המרק הוא רק תירוץ כמו שאומרים
 

יוכי68

New member
שום דבר לא שיגרתי, את יודעת שאני לא

הכנתי אף לא פעם אחת?.............אני דורשת תמונה ומתכון.
 

מאיוש י

New member
תמונה אי אפשר כי כבר התחסל

אפילו הקטנה אכלה 2 צלחות קטנות אומנם ,אבל רצתה עוד.... בפעם הבאה אצלם לך... מתכון אני מטגנת בצל קצוץ מאוד שהילדים לא יבחינו בו כשמשחים מוסיפה שן שום כתושה ובשר בקר בערך 250 גרם טחון כמובן מטגנת היטב עד שהבשר מוכן מוסיפה כוס וחצי מים ומתבלת בבזיליקום אורגנו מלח ופלפל שחור מוסיפה 2 כפות רסק ומביאה לרתיחה כשרותח מכבה גז. בסיר אחר מכינה ספגטי איזה שרוצים לפי הוראות היצרן וכשהיא מוכנה לסנן ולהעביר לסיר עם רוטב הבשר. בתאבון מומלץ מאוד אוהבים אצלי
 

חנהפ

Active member
ספגטי בולונז- אני מכינה כך:

פשוט וקל: צריך אחד מכל הירקות הבאים: בצל, שורש פטרוזיליה, שורש סלרי, גזר- לטחון גס במעבד מזון (עד קבלת חתיכות בגודל של 1/2 זית) 1/2 ק``ג בשר טחון טרי (מאיכות טובה) 3 שיני שום כתושות 4 עגבניות חתוכות או קופסת עגבניות מרוסקות 1 חב` בזיליקום 1 כוס יין אדום אפשר גם בלי, אבל מוסיף המון, במקום זה כוס מרק מלח, פלפל שחור טרי 1 קופסא קטנה של רסק עגבניות אופן ההכנה: בסיר רחב לחמם 1/2 כוס שמן זית, לטגן את הירוקות עד הזהבה. להוסיף בשר טחון, ולטגן תוך ערבוב, עד אשר הוא משנה את צבעו ומתפורר. להוסיף עגבניות קצוצות ויין אדום, לתבל במלח ופלפל ולהרתיח. להנמיך את הלהבה, לכסות ולבשל כך שעתיים. לבדןק מידי פעם שלא חסרים נוזלים, במידה וכן, הוסיפי מים. לאחר שעתיים, להוסיף בזיליקום קצוץ, שום כתוש ורסק עגבניות, לבשל עוד 15 דקות- ויש לך בולונז מעולה. אני מכינה מהודו אדום (לא אוהבת בקר) לרוב כמה ק"ג יחד ומקפיאה מנות לשימוש עתידי.
 

מאיוש י

New member
והנה חטיפי "אנרגיה"

שהכנתי עכשיו חלק מפצפוצי אורז וחלק מקורנפלקס
 

מאיוש י

New member
מתכון חטיפי אנרגיה

למתכון של פצפוצי האורז. ממיסה בסיר 100 גרם חמאה חצי כוס סוכר חום חצי כוס דבש 150 גרם חלבה ורבע כוס מים כשהכל נמס שופכת את הכל לקערה שיש בה 3 כוסות פצפוצי אורז,חצי כוס שומשום קלוי. אגוזים קצוצים וגרנולה שכברקליתי מבעוד מועד. לערבב היטב שכל התערובת תתאחד וכל הפצפוצים יכוסו לשטח בתבנית אלומיניום בינונית מרופדת בנייר אפיה ולמעוך את זה היטב ממש להדק טוב טוב לקרר שעה ואז לפרוס לקוביות. המתכון ניתן לשינו יותר מתוק או פחות אפשר לשחק עם הכמויות אפשר להוסיף גם שוקולד מומס למתכון קורנפלקס אני משתמשת בקורנפלקס הרגיל הפשוט לא ממותק ומכינה כמו בפצפוצי האורז רק שכאן ללא אגוזים ואני מוסיפה לתערובת החמאה גם כף גדושה חמאת בוטנים.....זה טעים מאוד...והשאר כמו במתכון הקודם.
 

יוכי68

New member
ויש לי מתכון די דומה

פצפוצי אורז וחלבה / מתכון שקיבלתי מחברה/יוכי בסיר - על להבה בינונית: חצי חב' מרגרינה/חמאה 100 גר' חצי כוס סוכר 2 כפות דבש 100 גר' חלבה לערבב עד להמסת המרגרינה - להוסיף כף גדושה נס קפה ולערבב. להסיר מהאש. להוסיף אגוזים/בוטנים גרוסים ושומשום עפ"י טעמכם – להוסיף: 5 כוסות גדושות של פצפוצי אורז לערבב הכל היטב ולשטח את התערובת בשני מגשים - להשתדל באופן אחיד. להכניס למקפיא למס' דקות , להוציא ולחתוך. לשמור במקרר - פשוט וטעים מאוד..
 

יוכי68

New member
מנסה לצרף מצגת של סלטים משהווווווווווווווו

קיבלתי במייל ואני מעבירה לכם
 

יוכי68

New member
משום מה לא הצליח לי...שלחו במסר את המייל שלכם

ואחזיר לכם מייל עם המצגת מלאת התמונות והמתכונים של הסלטים.
 
למעלה