אתם באמת יכולים לענות על כך
אני לא.. אמממ.. גם כי אני לא חופר על הדיסק מלא פעמים ביום..(פעם אחת מושלמת) וגם כי האלבום הוא אלבום בשבילי ושאני מריץ אותו אני לא מחכה לשיר מסויים.. אני נהנה מכל שיר ושיר ולפחות כרגע (ושוב אולי בגלל שאני באמת לא שומע יותר מפעם ביום) אין לי העדפה לשיר מסוים.. כמובן שבכל פעם שזה מגיע ל,עד שזה יעבור' אני נחנק יותר ויותר מדמעות. אבל באמת שאין לי כרגע העדפות לשירים אני חופר לכם בפורום ומרוב חוצפתי לא הצגתי את עצמי. אני גל.. מי שלא יודע אני בפורום של אביב..ולא כותב המון שאין צורך. אני בן 20, אני חייל(צעצוע, אבל חייל) אני משרת בלהקת חיל האויר (אם זה מענין) ואני מרמת גן. אני חייב להגיד שאני לא חסיד היהודים (בטח לא כמוכם).. הייתי בהופעה אחת שלהם בעיר והיה ממש טוב ואני בטח אלך לאיזו הופעה בטור של פורטה. אממ זהו נראה לי מעולם לא התלהבתי ככה מדיסק שיצא כמו שאני תתלהב מ'פורטה' בכל הרצה והרצה שלו אני מרגיש כמו בהתחלה שהייתי מוריד שירים של אביב גפן שלא היו לי..(עוד לפני שהייתי הולך לכל הופעה שלו ושקניתי את כל הדיסקים בכפולות) ממש הרגשה של 8 שנים אחורה.. http://www.myspace.com\aliceinkland זה המייס שלי אם בא לכם. להתראות.