אז מה הם חמשת הגדולים שלכם בפורטה?

1Just Me1

New member
אז מה הם חמשת הגדולים שלכם בפורטה?

לאחר שמיעות חוזרות והרבה רפיטים, התגבשה לה דעה קצת יותר מוצקה, שבטח גם היא עוד תשתנה. אבל נכון לעכשיו אילו חמשת הגדולים שלי בפורטה (כש-1 הוא הטוב ביותר): 1. דונט לייק 2. להיות 3. ניו יורק סיטי 4. גם כשלא בוכה 4. לא יכול אחרת ושלכם?

YAACOVM6

New member
5 הגדולים שלי!!

1דונט לייק -2ככה אני 3גם כשלא בוכה -4סומבדי אלס -5להיות זהו אבל הדיסק פצצה סאונד מטורף גיטרות הכל מושלם פשוט גדולים מהחיים מת עליהם אין עליהם!!!!

או-הא.

1.עד שזה יעבור 2. לא יכול אחרת
3. somebody else 4. להיות 5. חופשי. פשוט דיסק...

Tom 7

New member
5 הגדולים!

1- don't like 2- what about you 3- לא יכול אחרת 4- גם כשלא בוכה 5- להיות

Z A M i

New member
ממ..קשה..

להיות לא יכול אחרת לעולם מצידי עד שזה יעבור ניו יורק סיטי
זה קשה מדי..o_O וזה בטח ישתנה עוד כלכך הרבה פעמים.

ליאןןן

New member
וואי..קשה.

בינתיים..(בינתיים! כי זה בטח ישתנה עוד מיליון פעם) לא יכול אחרת SE להיות עד שזה יעבור חופשי (וניו יורק סיטי
)

invAsion

New member
יאללה..

1. עד שזה יעבור 2. learning 3. Don't like 4. ככה אני (מצטער שלכלתי עליו!) 5. SE

AvtipuS

New member
לעולם מצידו

מצידי דווקא לא
1.דונט לייק 2.חופשי 3.לא יכול אחרת 4.הנה זה בא 5.לא יכול אחרת זה היה קשה.

AvtipuS

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אנלא יכול אחרת
טוב מקום 5-ככה אני

הולצ

New member
חמשת הגודלים..

זה אחרי שהדיסק מתנגן לי נוןסטופ במערכת כל היום.. אני על סף היזרקות מהבית
don't like somebody else ככה אני גם כשלא בוכה לא יכול אחרת

V O L T A

New member
גמני =]

זה באמת היה קשה...כראיה שני שירים חולקים את המקום החמישי...לא הצלחתי לוותר don't like גם כשלא בוכה לא יכול אחרת לירנינג לעולם מצידי/ככה אני

grace00

New member
שלי../images/Emo23.gif

1. לא יכול אחרת 2. גם כשלא בוכה 3. ככה אני 4. don't like 5. SE

moriboy666

New member
אתם באמת יכולים לענות על כך

אני לא.. אמממ.. גם כי אני לא חופר על הדיסק מלא פעמים ביום..(פעם אחת מושלמת) וגם כי האלבום הוא אלבום בשבילי ושאני מריץ אותו אני לא מחכה לשיר מסויים.. אני נהנה מכל שיר ושיר ולפחות כרגע (ושוב אולי בגלל שאני באמת לא שומע יותר מפעם ביום) אין לי העדפה לשיר מסוים.. כמובן שבכל פעם שזה מגיע ל,עד שזה יעבור' אני נחנק יותר ויותר מדמעות. אבל באמת שאין לי כרגע העדפות לשירים אני חופר לכם בפורום ומרוב חוצפתי לא הצגתי את עצמי. אני גל.. מי שלא יודע אני בפורום של אביב..ולא כותב המון שאין צורך. אני בן 20, אני חייל(צעצוע, אבל חייל) אני משרת בלהקת חיל האויר (אם זה מענין) ואני מרמת גן. אני חייב להגיד שאני לא חסיד היהודים (בטח לא כמוכם).. הייתי בהופעה אחת שלהם בעיר והיה ממש טוב ואני בטח אלך לאיזו הופעה בטור של פורטה. אממ זהו נראה לי מעולם לא התלהבתי ככה מדיסק שיצא כמו שאני תתלהב מ'פורטה' בכל הרצה והרצה שלו אני מרגיש כמו בהתחלה שהייתי מוריד שירים של אביב גפן שלא היו לי..(עוד לפני שהייתי הולך לכל הופעה שלו ושקניתי את כל הדיסקים בכפולות) ממש הרגשה של 8 שנים אחורה.. http://www.myspace.com\aliceinkland זה המייס שלי אם בא לכם. להתראות.

yotem 17

New member
אממ שלי../images/Emo83.gif

נכון לעכשיו כמובן, אחרי שמיעות ספורות... Don't Like להיות Somebody Else ויש עוד שני מקומות פתוחים
שלושת אלה זה ההתאהבויות המיידיות...

למעלה