אז מה הן עשו השנה?

אז מה הן עשו השנה?

טוקרה - מנחה תוכנית בשם "קח עוגה"
שעשועון אמריקאי. אמנדה (עונה 3) - עסוקה בכתיבת ספר לילדים מרסדס - השתתפה בפרסומת למסעדה בשם "צי'לי" השנה יה יה - עוסקת בעיקר במשחק מאשר דוגמנות ניקול - צעדה בשתי תצוגות אופנה גדולות השנה, כדוגמנית עצמאית לכל דבר. דניאל - ממשיכה לדגמן בעיקר למגזין, על תקן פליטת ANTM, ואף הגיעה להתארח בעונה ה- 9 פעמיים, לאחר שקיבלה הזמנה אישית מטיירה. ג'ייד - תאמינו או לא, הבחורה עובדת קשה - והספיקה לעשות כמה וכמה צילומים למגזינים ותצוגות אופנה השנה. ג'ואני - גם היא עשתה תצוגת אופנה השנה, כדוגמנית עצמאית. על הדרך היא מטפחת אתר משל עצמה. www.joaniedodds.com

../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif דניאאאאאאאאאאאאאללללל

כ=פ=ר=ע=ל=י=ה... זה כזה שקוף... אין כשאני אומר מש'ו אני יודע זה כזה שקוף שהיא ממשיכה לכבוש ולדגמן והתארחה פעממיייםם?? יאו אני חייב לראות את עונה 9 :((( ברור שהזמנה אידשית מטיירה היא כבר רמה מעל טיירה LOL וגם ניקול... פשוט 2 הטופ מודלז הכי מוצלחות אברררררררררררר אין דה היסטורי אוף דא קומפוטישן. **שלמותתתתתתתתתתתת**

../images/Emo58.gifמתמודדות עונות 7-8

קארי די - הפכה לדוברת של אגודה חברתית שעוסקת במחלות ובריאות, עשתה קמפיין עם דניאל לקאוור גירל עבור משקפי שמש, התארחה אצל טיירה, השתתפה בתוכנית "Scarred Live" ועשתה תפקיד אורח בסדרה "גוסיפ גירל". מלרוז - לעומת קארי די שהמעיטה בפעילות, מלרוז עובדת קשה. היא זכתה בכמה וכמה הפקות אופנה השנה, הוחתמה בסוכנות אחת המצליחות בארה"ב, L.A. Models שבעיקר מחתימה כוכבות על כמו סידני קרופורד... הצטלמה בין השאר לקטלוגים של מעצבי אופנה וצעדה בכמות נאה של תצוגות אופנה. וורקינג מודל. סמנתה מעונה 8 - הוחתמה בסוכנות עלית. רנה - הוחתמה בסוכנות פורד, לאחר שיצרה איתם קשר, לדבריה, דרך המייספייס שלה. השתתפה בפרק בסדרה של CBS. ג'זלין - עוד בחורה שעובדת קשה היא זוכת העונה ה-8. שימו לב: לא מזמן עלתה הסדרה שלה "חיי כנערת קאוור גירל" לאתר CW שמשודרת גם בערוץ, הופיעה על פני 4 מגזינים, והשתתפה בתוכניות אירוח רבות. הנחתה תוכנית לייף סטייל כחלק מהיותה קאוור גירל, היא עתידה להצטלם לסרט, להופיע על פני עוד כמה מגזינים, התמודדה על תואר "דמות הריאלטי" של טקס הנוער האמריקאי, וצעדה הרבה על המסלולים הנחשקים. עסוקה מאוד!

למעלה