אז מה הנשים עשו השנה - סיכום.

אז מה הנשים עשו השנה - סיכום.

אחרי שנרגעה הסערה סביב השאלה הזאת בואו נראה מה הן שוות :
מדונה - אוי אוי כמה בעיות היו לנו עם הבחירה בה, בתחילת השנה ממש הוציאה את don´t tell me שהיה הצלחה היסטרית וכמעט שגרם לקאמבק מטורף של שבע כלות לשבעה אחים
אח"כ היא החליטה שבעלה יביים אותה - התוצאה ידועה what it feels like for a girl, באמת שלא כדאי שאדבר עליו, השיר עצמו גם לא משהו, בגרסת רמיקס מסוימת הוא נשמע סביר ותו לא...בימים אלו הוציאה את האוסף המעולה שלה.
קיילי מינוג - יש כבוד ללא ספק, הרקידה אותנו בחורף שעבר עם please stay שאמנם לא זכה להצלחה גדולה אבל הראה לנו (שוב) מה היא יודעת לעשות עם עמודים גדולים ועגולים, ואז..ואז...הגיע ה-שיר can´t get you out of my head כל מילה מיותרת...הסינגל הבא יהיה גדול באותה מידה לפחות (אין סיכוי שלא).
נלי פורטדו - נו יופי,הביאה אותה לגלגלצ בהפוכה עם I´m like a bird, כל פעם שראיתי אותה נופלת מהעץ קיוויתי וציפיתי אבל התבדיתי כל פעם (ובלי עין רעה היו מספיק פעמים) - מישהו תמיד תפס אותה ! המשיכה בקיץ עם השיר המעצבן turn off the light, בהתחלה הוא לא היה מעצבן, אח"כ הוא כבר נמאס...אולי לא תוציא עוד סינגל ?
דידו - למרות ואני חוזר למרות השנאה היוקדת מצד חלק מהמשתתפים כאן, אין מה לעשות הבחרוה שיחקה אותה, בהתחלה עם here with me המהמם, אח"כ עם הגירסה המלאה לסימפול מ"סטאן" thank you, פתחה לנו את השנה העברית עם hunter, בעל הקליפ המטריד וממש ממש אבל ממש עכשיו היא מוציאה את all you want שהוא שיא מעולה, בכלל כל הדיסק שלה מעולה במיוחד רצועה מס´ 12 אבל היי די עם הפרסום ה(לא)סמוי. מי אחראי לרצח בטלויזיה ? אממ..שאלה לא נכונה..
מי תהיה זמרת השנה ?

מה קורה כשהתחת גדול מדי ? ../images/Emo2.gif

וכמובן ששכחתי את ג´ניפר לופז שעלתה אף היא לשלב הגמר...מה היא עשתה השנה ? הוציאה בהתחלה את הקליפ המעניין my love don´t cost a thing ושם כולנו ראינו כי בעצם לא אכפת לה מכסף (ברור, אחרי שעשתה מיליונים מאיתנו), play סתם טירטר לנו בראש אבל היה להיט ענק, החזרה למקורות לא איחרה להגיע בain´t it funny מוזר, אבל בכל פעם שראיתי את הקליפ, חשבתי לעצמי - האם זה מצחיק ? מיד סטרתי לעצמי בחוזקה והתאוששתי...ובחזרה לעניננו אממ...אה כן, היא הוציאה (עוד) סינגל נוסף I´m real מה הקטע ? בגרסה הרגילה הוא נורא ! זוועתי ! אין גרוע ממנו ! בגרסה עם הקללות ועם JaRule הוא עוד איכשהו שמיע, הקליפ ? לא טוב. נקודה.

ביג דיל.

New member
וזמרת השנה היא:

מקום חמישי - ג´ניפר לופז. עושה לי ת´תלתל!!! מעצבנת עם הלטינו שיק המסריח שלה. מקום רביעי - נלי פורטדו. דיסק טוב, שני להיטי ענק (והשלישי בדרך), אבל יש טובות ממנה. מקום שלישי - מדונה. למרות שהייתי בהופעה שלה בלונדון, ולמרות היותה מדונה האחת והיחידה, היא לא עשתה מספיק כדי להצדיק את התואר. מקום שני - דיידו. דיסק בכורה מעולה, אבל אחותי, רק הגעת. חכי שנה שנתיים, תוכיחי לנו שאת באמת זמרת טובה (ולא כפי ההופעה בטקס mtv). מקום ראשון - קיילי. כל מילה מיותרת!!!

**Blue-Lagoon**

New member
Who´s that bitch?

ME ME nelly nelly nelly fortado all in ur stereo שכחת שהיא גם הוציאה רמיקס מדהים לGET UR FREAK ON עם מיסי אליוט

דעה אישית

טוב, אני לא מסוגלת להקשיב לנלי פורטדו יותר משתי שניות רצוף כי אני ישר חוטפת עצבים, דיידו למרות שהשירים שלה היו נחמדים בהתחלה כבר יוצאת לי מכל החורים, ג´ניפר לופז היא (אני מקווה) משהו שיחלוף במהרה מהעולם, מדונה צריכה לקחת שנה חופש כדי להתרענן קצת ואילו קיילי עשתה קאמבק גדול ואין בכלל מה להוסיף. ה
הולך לקיילי

למעלה