אז מה הרינגבוט טיפש, עדיין אתה סבור שלא צריך לגייס חרדים?

Harrington

Well-known member
מנהל

אז מה הרינגבוט טיפש, עדיין אתה סבור שלא צריך לגייס חרדים?​

מניח שהתכוונת אלי וניסית לצאת חכם או מצחיק או משהו בסגנון (יבוא יום ותבין שזה לא ממש הולך לך ושאתה חייב להשתפר?). ככל שאכן זה המצב, אענה לך בשמחה אבל רגע לפני שאעשה זאת, אזמין אותך למצוא בכל הפוסטים שלי בתפוז פוסט אחד בו אני טוען ש"לא צריך לגייס חרדים".

מבטיח לך מראש בוט (אמיתי דווקא) בזוי, רדוד, שקרן ולא חכם במיוחד שכמותך, שגם אם תעמול כעת 24 שעות ברצף עם כל חבריך, לא תצליח למצוא אחד כזה :). אבל אמתין בסבלנות, גם בגלל שאין לי כל דרך לדעת מצורת ההתנסחות שלך שבאמת התכוונת אלי ולא ארצה לפרוץ לדיון לא לי, וגם סתם ככה בשביל הקטע, כדי שאולי תלמד פעם מה אתה (לא) שווה בדיוק...

עדכן אותי כשתמצא. עד אז, חפש מי ינענע אותך (עושה רושם שג'קי מתנדב ראשון, אם כי לפי היעדר הקשר בינו לבין מה שהייתי מגיב אילו הייתי מגיב, עושה רושם שהוא זקוק לנענוע הזה לא פחות ממך :)).

צביקה5311

Well-known member
מניח שהתכוונת אלי וניסית לצאת חכם או מצחיק או משהו בסגנון (יבוא יום ותבין שזה לא ממש הולך לך ושאתה חייב להשתפר?). ככל שאכן זה המצב, אענה לך בשמחה אבל רגע לפני שאעשה זאת, אזמין אותך למצוא בכל הפוסטים שלי בתפוז פוסט אחד בו אני טוען ש"לא צריך לגייס חרדים".

מבטיח לך מראש בוט (אמיתי דווקא) בזוי, רדוד, שקרן ולא חכם במיוחד שכמותך, שגם אם תעמול כעת 24 שעות ברצף עם כל חבריך, לא תצליח למצוא אחד כזה :). אבל אמתין בסבלנות, גם בגלל שאין לי כל דרך לדעת מצורת ההתנסחות שלך שבאמת התכוונת אלי ולא ארצה לפרוץ לדיון לא לי, וגם סתם ככה בשביל הקטע, כדי שאולי תלמד פעם מה אתה (לא) שווה בדיוק...

עדכן אותי כשתמצא. עד אז, חפש מי ינענע אותך (עושה רושם שג'קי מתנדב ראשון, אם כי לפי היעדר הקשר בינו לבין מה שהייתי מגיב אילו הייתי מגיב, עושה רושם שהוא זקוק לנענוע הזה לא פחות ממך :)).
אני, חילוני גמור, מתרחק מכל מה שמריח דת (ולא משנה איזו) מתנגד לגיוס החרדים. זה מייצר מצב של צבא בתוך צבא. אם החרדי לא יצא בשבת לפעילות מבצעית בהוראת מפקדו, בלי שהרב יאשר, שישאר בישיבה שלו.
אני לא מאמין באופציה שהרב מבין צרכים מבצעיים.
חארטה. לא לגייס, גם לא לתקצב

DANIAVNI

Well-known member
אני, חילוני גמור, מתרחק מכל מה שמריח דת (ולא משנה איזו) מתנגד לגיוס החרדים. זה מייצר מצב של צבא בתוך צבא. אם החרדי לא יצא בשבת לפעילות מבצעית בהוראת מפקדו, בלי שהרב יאשר, שישאר בישיבה שלו.
עם כל הכבוד, אותי לא מעניין מה זה "חרדי".
כאן יש מדינה שבה כולם אזרחים שווים בפני החוק ואף אחד לא צריך להיות פריבילג .
חרדי שיהיה בבית .

צביקה5311

Well-known member
עם כל הכבוד, אותי לא מעניין מה זה "חרדי".
כאן יש מדינה שבה כולם אזרחים שווים בפני החוק ואף אחד לא צריך להיות פריבילג .
חרדי שיהיה בבית .
בגילי המופלג כבר הבנתי, אל תהיה צודק, תהיה חכם!
אני לא צריך חרדים בצבא על תקן "קישוט"

Harrington

Well-known member
מנהל
אשריך שזכית שיש לך זכות לקבוע את דעתך. לי פותח השרשור מתיימר לקבוע עבורי :).

לגופו של עניין, אף חייל לא יימנע מפעילות מבצעית בשבת אבל בהחלט מן הראוי שבצבא הגנה לישראל יימנעו מפעילות שאינה מבצעית בשבת. כל כך פשוט ועובד, עם תקלות פה ושם, כבר 76 שנים.

צביקה5311

Well-known member
קיים הבדל ברור בין ערבים ישראליים לבין חרדים.
לא הערבים הישראלים מתנגדים לגיוס.
המדינה היא זו המתנגדת לגיוסם.
הם לא נשאלו כלל לרצונם...
וטוב שכך. אם הייתי חי כיהודי במדינת ערב, לא הייתי רוצה להלחם נגד האחים שלי

דורי 1981

Well-known member
לא צריך לגייס ערבים, בטח לא במסות גדולות
איזה ערבים? הדרוזים והבדואים משתמשים בצבא כאמצעי לגיטימי למוביליות חברתית. ואם נוצרים או מוסלמים מעוניינים לשרת את מדינת היהודים, יש לתת להם את האפשרות ולהגיד יישר כוח. כנ"ל חרדים, כמובן.

Harrington

Well-known member
מנהל
לדעתי ההרינגבוט הוא תוכנת ai שהותאמה לביביסטים
ימשיך להעציב אותי שיש אנשים שחייהם הוא כזה, או אולי נכון יותר, אי-חייהם, שכל עיסוקם הוא בחייהם של אחרים. תופעה עצובה שרואים אותה יותר בעשורים האחרונים ונחשבת חלק מהתגברות תופעת הדכאון הקליני.

עצוב לא פחות הרגשת הצורך של מר חנן44 דווקא להשמיץ. זה הרי לא שהאיש באמת חושב שאני בוט או משהו בסגנון. הוא פשוט מתקשה להתמודד, אז נדמה לו שעל-ידי הרצת השמצות וחזרה עליהן, הוא יצליח להעלים מציאות זו, לערפל אותה באמצעות מסכי עשן. ברי וצפוי שקבוצת המשמיצים הפבלוביים שנמצאת במצב זהה תזכה אותו בלייקים. זה בסדר גמור כשלעצמו וכאמור, צפוי לכל בר דעת שמסתובב כאן יותר מיומיים. אבל הקטע העצוב הוא שבכך, מעבר למה שהם מעידים על עצמם (וברשותכם, בהיעדר כדורים נגד בחילות לא אעסוק כרגע במר @Cranio) הם תורמים לבעיות של חנן44 ומאריכים את הבעיה איתה האיש נאלץ להתמודד.

ניחא. עסקתי מספיק בנושא (או במילים אחרות, סיימתי את מנת האוכל שרציתי לסיים מול המסך דווקא :cool:) :). מכאן ואילך אשאיר לחברים חנן44 ו@Cranio להתבוסס ברעל שעוטף וממלא אותם ואשאיר את זמני והאנרגיה שלי לגולשים מעניינים וחיוביים יותר).
עם זאת, ככל שיש כאן מישהי/ו שיודע לסייע לחנן44 במצוקתו, גם אם זה מאחורי הקלעים, טוב יעשה אם יעשה משהו.

למעלה