מניח שהתכוונת אלי וניסית לצאת חכם או מצחיק או משהו בסגנון (יבוא יום ותבין שזה לא ממש הולך לך ושאתה חייב להשתפר?). ככל שאכן זה המצב, אענה לך בשמחה אבל רגע לפני שאעשה זאת, אזמין אותך למצוא בכל הפוסטים שלי בתפוז פוסט אחד בו אני טוען ש"לא צריך לגייס חרדים".אז מה הרינגבוט טיפש, עדיין אתה סבור שלא צריך לגייס חרדים?
אני, חילוני גמור, מתרחק מכל מה שמריח דת (ולא משנה איזו) מתנגד לגיוס החרדים. זה מייצר מצב של צבא בתוך צבא. אם החרדי לא יצא בשבת לפעילות מבצעית בהוראת מפקדו, בלי שהרב יאשר, שישאר בישיבה שלו.מניח שהתכוונת אלי וניסית לצאת חכם או מצחיק או משהו בסגנון (יבוא יום ותבין שזה לא ממש הולך לך ושאתה חייב להשתפר?). ככל שאכן זה המצב, אענה לך בשמחה אבל רגע לפני שאעשה זאת, אזמין אותך למצוא בכל הפוסטים שלי בתפוז פוסט אחד בו אני טוען ש"לא צריך לגייס חרדים".
מבטיח לך מראש בוט (אמיתי דווקא) בזוי, רדוד, שקרן ולא חכם במיוחד שכמותך, שגם אם תעמול כעת 24 שעות ברצף עם כל חבריך, לא תצליח למצוא אחד כזה. אבל אמתין בסבלנות, גם בגלל שאין לי כל דרך לדעת מצורת ההתנסחות שלך שבאמת התכוונת אלי ולא ארצה לפרוץ לדיון לא לי, וגם סתם ככה בשביל הקטע, כדי שאולי תלמד פעם מה אתה (לא) שווה בדיוק...
עדכן אותי כשתמצא. עד אז, חפש מי ינענע אותך (עושה רושם שג'קי מתנדב ראשון, אם כי לפי היעדר הקשר בינו לבין מה שהייתי מגיב אילו הייתי מגיב, עושה רושם שהוא זקוק לנענוע הזה לא פחות ממך).
עם כל הכבוד, אותי לא מעניין מה זה "חרדי".אני, חילוני גמור, מתרחק מכל מה שמריח דת (ולא משנה איזו) מתנגד לגיוס החרדים. זה מייצר מצב של צבא בתוך צבא. אם החרדי לא יצא בשבת לפעילות מבצעית בהוראת מפקדו, בלי שהרב יאשר, שישאר בישיבה שלו.
אני לא מאמין באופציה שהרב מבין צרכים מבצעיים.
חארטה. לא לגייס, גם לא לתקצב
בגילי המופלג כבר הבנתי, אל תהיה צודק, תהיה חכם!עם כל הכבוד, אותי לא מעניין מה זה "חרדי".
כאן יש מדינה שבה כולם אזרחים שווים בפני החוק ואף אחד לא צריך להיות פריבילג .
חרדי שיהיה בבית .
אשריך שזכית שיש לך זכות לקבוע את דעתך. לי פותח השרשור מתיימר לקבוע עבוריאני, חילוני גמור, מתרחק מכל מה שמריח דת (ולא משנה איזו) מתנגד לגיוס החרדים. זה מייצר מצב של צבא בתוך צבא. אם החרדי לא יצא בשבת לפעילות מבצעית בהוראת מפקדו, בלי שהרב יאשר, שישאר בישיבה שלו.
אני לא מאמין באופציה שהרב מבין צרכים מבצעיים.
חארטה. לא לגייס, גם לא לתקצב
ואתה סבור שלא צריך לגייס ערבים?
קיים הבדל ברור בין ערבים ישראליים לבין חרדים.ואתה סבור שלא צריך לגייס ערבים?
וטוב שכך. אם הייתי חי כיהודי במדינת ערב, לא הייתי רוצה להלחם נגד האחים שליקיים הבדל ברור בין ערבים ישראליים לבין חרדים.
לא הערבים הישראלים מתנגדים לגיוס.
המדינה היא זו המתנגדת לגיוסם.
הם לא נשאלו כלל לרצונם...
לא צריך לגייס ערבים, בטח לא במסות גדולותואתה סבור שלא צריך לגייס ערבים?
איזה ערבים? הדרוזים והבדואים משתמשים בצבא כאמצעי לגיטימי למוביליות חברתית. ואם נוצרים או מוסלמים מעוניינים לשרת את מדינת היהודים, יש לתת להם את האפשרות ולהגיד יישר כוח. כנ"ל חרדים, כמובן.לא צריך לגייס ערבים, בטח לא במסות גדולות
לדעתי ההרינגבוט הוא תוכנת ai שהותאמה לביביסטיםמה זה קשור? הם צריכים לדעת לנהל את חייהם.
אנחנו לא צריכים להאכיל אותם.
על החתום הרינגטון.
לדעתי ההרינגבוט הוא תוכנת ai שהותאמה לביביסטים
ימשיך להעציב אותי שיש אנשים שחייהם הוא כזה, או אולי נכון יותר, אי-חייהם, שכל עיסוקם הוא בחייהם של אחרים. תופעה עצובה שרואים אותה יותר בעשורים האחרונים ונחשבת חלק מהתגברות תופעת הדכאון הקליני.לדעתי ההרינגבוט הוא תוכנת ai שהותאמה לביביסטים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.