אז מה? השבוע כולם ערומים? מה לבשנו מה לבשנו?
S shmickey New member 30/1/18 #2 השלמות השלמות זה מיום רביעי. עם צעיף חדש שקיבלתי במתנה מNYC. יש לו מין ניטים פיצים פיצים
H Happy Goth New member 31/1/18 #6 יא תתחדשי! צעיף בול לטעמי, גם בצבעוניות וגם עם הניטים העדינים מוסיף המון ללוק המיוחד שהרכבת לך פה, הגרביונים מדליקים פה ומוסיפים חספוס ללוק.   מה יהיה עם המריחות של זואי?
יא תתחדשי! צעיף בול לטעמי, גם בצבעוניות וגם עם הניטים העדינים מוסיף המון ללוק המיוחד שהרכבת לך פה, הגרביונים מדליקים פה ומוסיפים חספוס ללוק.   מה יהיה עם המריחות של זואי?
H Happy Goth New member 31/1/18 #8 סופר מגניבה! ומזכירה לי את השרוך שהיינו שמים על הדיסקית בצבא אני צריכה פריט בצבע השמח הזה
S shmickey New member 31/1/18 #10 את כזאת יפה ומגניבה כל הלוקים מאוד מגובשים, יפים ומאוד את. אבל אני ממשיכה לאתגר אותך בצבעים. בפעם הבאה שאת עושה קצת שופינג, אולי תחפשי קצת גוונים של בורדו / ירוק / מנטה ?
את כזאת יפה ומגניבה כל הלוקים מאוד מגובשים, יפים ומאוד את. אבל אני ממשיכה לאתגר אותך בצבעים. בפעם הבאה שאת עושה קצת שופינג, אולי תחפשי קצת גוונים של בורדו / ירוק / מנטה ?
S shmickey New member 31/1/18 #9 יום רביעי - טו בשבט שמח עוד שרשרת מאותו השטנץ הזמנתי אותה בצהוב זרחני ושלחו לי בשחור
H Happy Goth New member 31/1/18 #12 you had one job! להכין את החבילות בהתאם להזמנות   את נראית פצצה, ממש יפה לך הקומבו הזה אבל הייתי שמחה אם היית מוותרת על הגופייה שמתחת Set your boobies free
you had one job! להכין את החבילות בהתאם להזמנות   את נראית פצצה, ממש יפה לך הקומבו הזה אבל הייתי שמחה אם היית מוותרת על הגופייה שמתחת Set your boobies free