חוויות מאוונט-גארד, אבן גבירול
אני מודה, זוהי הפעם ה-5 שאני הולך לאוונט-גארד. חוץ מזה שאני אוהב אוכל כבד, הרבה בשר צ´יפס ושומן (בנוסף לאוכל המעודן והגסטרונומי שמקומו המכובד נשמר), והמקום ספק טוב של המצרכים הללו, המקום מוצא חן בעיני בזכות העיצוב שלו, השירות הכיפי והחביב (והמלצרית הכי חמודה בתל-אביב...). הקיצר, באתי עם אחותי ובעלה למקום ב-2:30 למרות שקבענו ל-2:15, ועדיין קיבלו אותנו בלי בעיות ונשמר לנו מקום, למרות שהיה פשוט מפוצץ. אחותי ובעלה שנמצאים בדיאטה תמידית אכלו המבורגר עם כבר אווז. הם אוהבים מדיום וול, לכן קשה לי לשפוט את ההמבורגר, אבל הוא היה קצת תפל ויבש. אבל שוב, מוול אי אפשר לצפות להרבה (אכלתי שם כבר המבורגר טוב מאד אבל אף לא מדהים, לא מספיק מטובל לדעתי). הכבד אווז- היה לו טעם של חביתה, שאופייני לחומר גלם מאיכות בינונית וחוסר טיבול. עדיין המנה היתה טובה מאד ועוררה תגובות נלהבות מבעלי חוש טעם מפותח יחסית. הצ´יפה שצורף היה פריך, אם כי הורגשה השעה המאוחרת על הטעם של השמן... אני הזמנתי בשביל עצמי מנה ראשונה- שרימפס טמפורה ברוטב צ´ילי. המנה האהובה עלי שהיא פשוטה מאד ומעוררת תיאבון. אם כי, הפעם לעומת פעמים שעברו השרימפס היו קצת עשויים מדי וצמיגיים. למנה עיקרית לקחתי ספייריבס חזיר ברוטב ברביקיו וצ´יפס. הצלעות היו מלוחות מדי והרוטב פשוט הרג את הבשר וחבל. למה היה פוטנציאל. אבל עדיין טעים (הרוטב טעים) והבשר היה רך. הצ´יפסים סבלו מאותה בעייה. לארוחה צרפנו בירות הפרי האסור (הוגרדן) שהיתה טעימה ומתאימה לארוחה (למסעדה יש מבחר בירות משובח ומגוון למדי, מתאים ביותר לאוהבי בירות כמוני). שווה להזמין מיונז שהוא טעים ביותר. מבחר היין לעומת זאת מצומצם (אבל מי שותה יין עם אוכל כזה...). החשבון- 222 שקלים. מסעדה טובה, כנראה שהעומס עשה את שלו, וחבל. עדיין, מומלץ, רק בגלל האווירה, השירות, וכן, גם בגלל האוכל הטעים והכמות הקולוסאלית.