אז מה התוכניות לסופ"ש ?

אז מה התוכניות לסופ"ש ?

אצלנו לא ממש מתוכנן משהו מיוחד, חוץ מביקור סבתות רגיל. אולי גם אקפוץ לראות את האחיין החדש שלי, שנולד ביום רביעי האחרון

NoWords

New member
אממ

שישי - הייתי בים, בשקיעה. כמו בכל יום שישי עם חברות. בערב לא ברור. בא לנו מסיבה אבל אין בראשון משהו טוב! ומטרוק לא בא בחשבון, מקום מבאס ויקר ללא הצדקה. שבת - שאלה טובה.. הכל פתוח. סביר להניח משהו עם חברות שיצאו סופ"ש.

שקיעה בים ביום שישי זה הרגל טוב.

אהבתי :) מטרוק זה איכסה!!!!!!!! מלא ערסים ופרחות וילדים קטנים, מקום יקר ולא מצדיק, דוחק ובעע.. וזה רק מסיפורים. לא הייתי במטרוק ברחובות אף פעם.. הייתי במטרוק פעמיים שהוא היה ב....חצור נראה לי!? או לא זוכר איפה.. איפשהו אחרי רחובות.. אחרי יבנה. . משו כזה. זה היה מזמן...

NoWords

New member
חתיכת התמכרות

גם היום היינו בשקיעה בים.
[יש נדידה מטורפת של ציפורים דרומה... ממש יפה לראות...]

cobainos

New member
יש נדידה של אווזי בר בראשות המפקדת אקה

שחוזרים עכשיו מלפלנד. הרבה ציפורים!

NoWords

New member
אגב עידכון תוכניות לגבי הסופשבוע:

שישי - הייתי במיטץ' עם חברות, אחללללה של מקום. מוזיקה מעולה. [כ"כ מגניב שלא מעשנים יותר בפאבים!] שבת - על האש בבית עם דודים וכאלה, אח"כ לקחתי את אחי לעבודה, משם לחברה שלי לאסוף משהו ששכחתי אצלה אתמול ו.... לים שוב. שקיעה. בערב אולי מיטבול או מסעדה כלשהיא, we'll see

cobainos

New member
מזל טוב על האחיין../images/Emo13.gif

אתמול הייתי בחופש אז סתם פגשתי ידידה בצהריים, הכנתי קורות חיים ובערב ירדתי על המבורגר עם ביצה עין במיטבול היום מכון כושר בבוקר, הלילה עוד לא ידוע..מקווה שאיזו מסיבה שווה.

מזל טוב על האחיין :) תתחדשי !

יום חמישי הייתי בפסיכו' עד הערב, בערב שמחה וצהלה לאחר ששמעון מזרחי ירד בבושת פנים מהפרקט במלאגה לאחר תבוסה של מכבי ! כבר הסופ"ש התחיל בטוב...בערב נפגשנו עם החבר'ה בשכונה, ואח"כ נאפיס ראשון בקטנה, פגשתי שם חברים ותיקים, ועוד מישהי שאני מכיר מלפני המון שנים וגילינו כמה שהעולם קטן. אחרי זה קפצנו ללינקולן לשחק סנוקר אחרי חודשיים שלא נגעתי במקל סנוקר......נרדמתי סביבות 6 בבוקר. 8 וחצי הייתי על הרגליים מתארגן לפסיכומטרי, עד 2 בצהריים.. חזרתי הביתה עם ידידה מהפסיכו' וישר התלבשתי לכדורסל. שישיסל היה מטורף מתמיד, ניצחנו 6 או 7 משחקים רצוף ובמשחק האחרון חטפתי בומבה לעין, ראיתי "פלאש" ואז נסגרה לי העין וראיתי שחור לכמה שניות.. זה לא היה נעים.. פחדתי שיהיה לי פנס אבל כשבאתי הביתה שמתי קרח אכלתי ונרדמתי, לאחר מכן התעוררתי עם עין רגילה! ושמחתי:) הראייה גם לא נפגעה.. צריך להזהר מהשטויות האלה, ככה זה כשמשחקים ב"רבאק". בערב יצאנו כל החבר'ה לאיימיש.. היה כייף... פגשתי את נעם שם! היה כייף לראות אותך אחי אחרי וואו.. מזמן לא התראינו.. חזרתי עכשיו כמו שאתם רואים לפי השעה של ההודעה.. אני אלך לישון. ומחר לומדים פסיכו' ורק אלוהים יודע איפה נבלה מחר. נ.ב מחר הנבחרת הביזיונית של קשטן מול רוסיה. יש לי כרטיס לשער 8-10 מי שרוצה במחיר מציאה.

cobainos

New member
היה מצחיק באיימיש

כולם תקפו בלא היכר חוץ ממני...טוב נו, אני לבד אחרי הרבה זמן שהיו עניינים וקצת החלדתי. יניב אתה מקצוען! אין לי מה להגיד חוץ מזה!חחח

חחח "פושעע :)"

תאמין לי, משולש הפאבים רנאטו-בארסה-איימיש הוכיח בגדול את האיכויות שלו... לא נשכח את הבנדוד הנספח, אידאה. :)

cobainos

New member
נו, היית במשחק בסוף?../images/Emo13.gif

אחחחחח איזה כיף היה לנצח את הרוסים! עומר גולן הוא עכשיו בגדר משיח באנגליה. פשוט מדהים הכלל הזה: כשלא נותנים מקבלים, והיום זה עבד לטובתינו. הרוסים האלה כ"כ לא מקצועיים... פשוט לא מגיע להם.

לא התכוונתי ללכת :)

היה לי כרטיס ומכרתי אותו ב140 ..וברור שכייף! היה ניצחון מתוק. עומר גולן מאז תקופת נילסן שהוא היה בנבחרת, הוא החלוץ הכי גרוע שהיה לנו בנבחרת, ואתמול הוא הוכיח את זה שוב פעם, מהרגע שהוא נכנס, הוא לא השתתף במשחק הלחץ ומשחק ההגנה בחוד, הוא לא רץ, הוא איבד כל כדור, לא עשה תנועה, לא ניסה לעשות משו, בקיצר חלוץ שיכול להתאים אולי למכבי פ"ת בליגה שלנו. ישבתי עם אבא שלי וראיתי ת'משחק, ואמרנו שנינו שהוא בטוח יבקיע את הגול אם יהיה כזה, כי זה חוק מרפי. השחקן שהכי לא עושה כלום ישים את הגול בסוף, ועומר גולן הוא סוג של שפיץ של נעל, גולר כזה. ובקשר לכלל "כשלא נותנים מקבלים"... פתחנו את המחצית השניה כל כך גרוע, הרוסים ישבו עלינו, ויצאנו תוך 3-4 דק' ל3 מתפרצות שבגלל חוסר ריכוז וכניסה לנבדל לא שמנו את השני, הכלל פעל גם אז.. כשלא נותנים מקבלים. הרוסים נבחרת בינונית, פחות כישרונית מאיתנו, יותר פיסית ובעלת כושר גופני, אבל סובלת מחוסר בטחון מסוים וסיומת גרועה. נבחרת מאוד מקבילה לנבחרת שלנו בדברים מסוימים ושונה לגמרי בדברים אחרים. סה"כ ברור שלא היה מגיע להם לעלות כמו שלנו לא היה מגיע אחרי הקמפיין הכושל הזה שגורלו נחרץ לאחר התיקו 0-0 בארץ מול אנגליה ותגובות השמחה של קשטן עם הרמת ידיו לאות ניצחון. פה התחיל הביזיון. וההיסטוריה שפטה אותו..

SupeRonit

New member
אין חיים.........ולא תשמעו אותי מתלוננת על כך

כל השבוע אני מחכה ליום שישי..........זה מתחיל ביום חמישי בבוקר לאחר חמישה סיבובי צלצולים של השעון המעורר (..ככל שהחורף מתקרב ככה יותר קשה לי לצאת מהמיטה מה שמגדיל באופן שיטתי את מספר הצלצולים שאני צריכה בכדי להעיר אותי
) אני סוף סוף קמה וממש מאושרת מעצמי שאני לא צריכה להדליק אותו למחר בבוקר
מיותר לציין שמיום חמישי בערב אני נכנסת לחרדות כי ברור לי שסבתא שלי/מהעבודה של אמא שלי/פרסומות מוקלטת........מישהו כבר יידאג להעיר אותי
ואם זה לא קורה אז אני 'מקיצה טבעי' ממש מוקדם ואין לי באמת הרגשה מתוקה של 'דפקתי שינה עד מאוחר' אבל לפחות אף אחד לא העיר אותי............הפעם
מישהו בא לכיכר היום בערב?אמא שלי כולה נהייתה פיוטית.....היא סיימה לשלוח ילדים למוסדות החינוך אז היא כולה 'אנחנו חייבים ללכת...........למען עתיד ילדייך.......למען עתיד הנכדים של כולנו'

למעלה