חוויות - שבת בצוותא../images/Emo3.gif
אז ככה
הייתי בהופעה של החבר'ה הטובים - שחר חסון, יוסי טרבלוס, אדם שרון, אמירם טובים וירון ברלד בצוותא בשעה 21:00, היום (שבת). הגעתי ב9, ופחדתי שיהיה לחץ בקופות... הסתבר שהגיעו קצת יותר מ20 איש. כן, זה הכל. ככה שכולם היו ב3 שורות הראשונות... לא היה איך להתחמק. ההופעה התחילה ב9 וחצי, קצת אחרי (מעצבן!). ראשון עלה עודד מנשה. לא הבנתי איך הוא קשור לסטנדאפ
אז יוסי טרבלוס
סיפר כמה בדיחות על בחורות, ירד על זוגות שהיו, צחק על מישהי בשם סיון "נולדת בחודש סיון או שההורים שלך סתם מסטולים?" ועוד כל מיני...
מ1 עד 10? 6. אחריו עלה אמירם טובים
, דיבר איתי כמה דקות
הוא התפלא שאני הולך לסטנדאפ כי אני רק בן 13, "אתה יודע מה? בוא נדבר על נושאים שגם אתה מבין בהם ותוכל להשתלב. אז... איך היה הפסטיגל?"
וממש דיבר איתי כמה דקות!! חוצמזה, הוא דיבר על שמות של אנשים, ירד על הסיון הסתומה הזאת, ועוד כל מיני.. אחרי המופע, אני ואחותי ראינו אותו ודיברנו איתו על המופע. איזה בנאדם מגניב! הוא שאל על המופע וממש התעניין
מ1 עד 10? 8. אחריו, עלה ירון ברלד. אני לא מבין מה הוא קשור אליהם. הבנאדם פשוט לא מצחיק. עלה עם קופסא של דברים שהוא ניסה לחקות איתם אנשים. הוא עשה את החיקוי של היונים - אף אחד לא צחק או מחא כפיים. הוא התעצבן ואמר "זין! אני אמשיך לעשות את זה עד שתצחקו". אז מחאנו לו כפיים שיפסיק. פשוט ביזיון, לא יודע איך הוא קשור לעולם ולשאר החבר'ה המצחיקים שהופיעו. סתם קילקל.
מ1 עד 10? מינוס 8 אחרי שכולנו נשמנו לברכה וברלד ירד, עלה אדם שרון
. לפני המופע בכלל לא שמעתי עליו, נשבע
הוא סיפר כמה בדיחות, ירד על סיון הדפוקה, ודי הצחיק.
מ1 עד 10? 7. ואז הגיע הקטע שכל הקהל חיכה לו. שחר חסון עלה על הבמה
שחר קרע אותנו פעם אחרי פעם, פשוט מצחיק כל כך! צחק על האתיופית, על תימנים, על ההורים שלו, על סיון הסתומה מהקהל (אולי היא שתולה?) על חנון אחד מהקהל (הקטע הכי טוב שהיה ורואים שהוא אילתר!) ועל כל מיני דברים אחרים ופשוט קרע אותי מצחוק. לסיום, הוא שר כמה שירים עם הגיטרה והיה מצחיק מאוד
מ1 עד 10? 9! די נהניתי מההופעה, ברלד הרס קצת, שחר הציל אותם
מחיר - 80 ש"ח. (ובזכות טל זה יצא חצי
).
האם זה היה שווה ת'כסף? אם הייתי משלם 160 ש"ח על 2 כרטיסים, הייתי מתעצבן בסוף ההופעה. היא לא שווה כל כך. בגלל ששילמתי רק 80 לשני כרטיסים, יצאתי מרוצה
עכשיו, אחרי שכבר ראיתי את המופע - הייתי מוכן לשלם גג 50 לכרטיס בודד.
ציון להופעה? 7.5
שווה ללכת עם ההנחה של חברי הפורום
ג'וני