אז מה התכניות לסופ"ש

Forever NemeSh

New member
אז מה התכניות לסופ"ש../images/Emo35.gif

לאן הולכים, עם מי יוצאים, את מי רואים
סופ"ש מקסים לכולם

../images/Emo10.gif

החבר סוגר שבת אז כזה איכסה. יוצאת למסיבת יום הולדת של ידיד. יהיו כל כך הרבה אנשים שיהיה מוזר לראות. בררר..

Forever NemeSh

New member
חוויות- שישי בצוותא ../images/Emo3.gif

אני וסיון היינו בהופעה של רוני ששון, כמובן שפגשנו שם המון מכרים ואנשים אהובים. ההופעה היתה במועדון, נורא כיף. ישבנו מקדימה בשולחן הראשון. (אני אוהבת לשבת שם) בכ"א היה ממש מצחיק. חלק מהפאנצ'ים אני מכירה כבר, חלק חדשים.
חיממו אותו אמיר הורוביץ (שם משפחה מדהים יש לו..
), יהודה ארי ומני עוזרי. אחרי ההופעה הזו, נכנסנו באיחור קל למרתון ברבע ל-1 (מי אמר מכורות ולא קיבל?
). היה מצחיק.. שוב.. חלק מוכרים יותר וחלק פחות. היה ממש טוב. לציין שהופעה של יוסי בלי טירן היא קצת מוזרה
ליעוז מלך!
היה ממש כיף. עוד איזה 3 ומשהו שעות של צחוק ללא הפסקה. תכל'ס שווה כל רגע
בכל אופן, מי שעדיין לא היה בהופעות האלה,
שלי היא ללכת לראות. (אל תשכחו שיש הנחות מיוחדות לפורום
) פריאורי, ליהי וטורכיה- אוהבתותכן המון

ינון בר

New member
הסופ"ש הזה לא הייתי

שבוע שעבר הייתי אצל רוני ששון. הוא היה חזק וגם בן אוסדון שחימם אותו אבל השאר היו די חלשים (גם כאלה שלא הכרתי את הקטעים שלהם).

Big Joni1

New member
חוויות - שבת בצוותא../images/Emo3.gif

אז ככה
הייתי בהופעה של החבר'ה הטובים - שחר חסון, יוסי טרבלוס, אדם שרון, אמירם טובים וירון ברלד בצוותא בשעה 21:00, היום (שבת). הגעתי ב9, ופחדתי שיהיה לחץ בקופות... הסתבר שהגיעו קצת יותר מ20 איש. כן, זה הכל. ככה שכולם היו ב3 שורות הראשונות... לא היה איך להתחמק. ההופעה התחילה ב9 וחצי, קצת אחרי (מעצבן!). ראשון עלה עודד מנשה. לא הבנתי איך הוא קשור לסטנדאפ
אז יוסי טרבלוס
סיפר כמה בדיחות על בחורות, ירד על זוגות שהיו, צחק על מישהי בשם סיון "נולדת בחודש סיון או שההורים שלך סתם מסטולים?" ועוד כל מיני... מ1 עד 10? 6. אחריו עלה אמירם טובים
, דיבר איתי כמה דקות
הוא התפלא שאני הולך לסטנדאפ כי אני רק בן 13, "אתה יודע מה? בוא נדבר על נושאים שגם אתה מבין בהם ותוכל להשתלב. אז... איך היה הפסטיגל?"
וממש דיבר איתי כמה דקות!! חוצמזה, הוא דיבר על שמות של אנשים, ירד על הסיון הסתומה הזאת, ועוד כל מיני.. אחרי המופע, אני ואחותי ראינו אותו ודיברנו איתו על המופע. איזה בנאדם מגניב! הוא שאל על המופע וממש התעניין
מ1 עד 10? 8. אחריו, עלה ירון ברלד. אני לא מבין מה הוא קשור אליהם. הבנאדם פשוט לא מצחיק. עלה עם קופסא של דברים שהוא ניסה לחקות איתם אנשים. הוא עשה את החיקוי של היונים - אף אחד לא צחק או מחא כפיים. הוא התעצבן ואמר "זין! אני אמשיך לעשות את זה עד שתצחקו". אז מחאנו לו כפיים שיפסיק. פשוט ביזיון, לא יודע איך הוא קשור לעולם ולשאר החבר'ה המצחיקים שהופיעו. סתם קילקל. מ1 עד 10? מינוס 8 אחרי שכולנו נשמנו לברכה וברלד ירד, עלה אדם שרון
. לפני המופע בכלל לא שמעתי עליו, נשבע
הוא סיפר כמה בדיחות, ירד על סיון הדפוקה, ודי הצחיק. מ1 עד 10? 7. ואז הגיע הקטע שכל הקהל חיכה לו. שחר חסון עלה על הבמה
שחר קרע אותנו פעם אחרי פעם, פשוט מצחיק כל כך! צחק על האתיופית, על תימנים, על ההורים שלו, על סיון הסתומה מהקהל (אולי היא שתולה?) על חנון אחד מהקהל (הקטע הכי טוב שהיה ורואים שהוא אילתר!) ועל כל מיני דברים אחרים ופשוט קרע אותי מצחוק. לסיום, הוא שר כמה שירים עם הגיטרה והיה מצחיק מאוד
מ1 עד 10? 9! די נהניתי מההופעה, ברלד הרס קצת, שחר הציל אותם
מחיר - 80 ש"ח. (ובזכות טל זה יצא חצי
). האם זה היה שווה ת'כסף? אם הייתי משלם 160 ש"ח על 2 כרטיסים, הייתי מתעצבן בסוף ההופעה. היא לא שווה כל כך. בגלל ששילמתי רק 80 לשני כרטיסים, יצאתי מרוצה
עכשיו, אחרי שכבר ראיתי את המופע - הייתי מוכן לשלם גג 50 לכרטיס בודד. ציון להופעה? 7.5
שווה ללכת עם ההנחה של חברי הפורום
ג'וני

Forever NemeSh

New member
חחחחחחחחח צעירון אתה../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

קודם כל, ברלד מלך
לא לרדת עליו לעולם. הוא מצחיק בטירוף. אני אישית מתה עליו ועל הקטעים שלו. צריך להיות גאון כדי להצחיק כמוהו. הקטע על החנון.. מממ.. צר לי לאכזב אותך מאמי
זה לא ממש אילתור. בהרבה הופעות הוא נופל על איזה אחד עם משקפיים, גשר, גבה מחוברת ויורד עליהם. הקטע של החנון... לא ממש מאולתר (איזה באסה להיות חנון
). אין ספק ששחר מלך
הבנאדם מפיל מצחוק ברמות שאי אפשר לתאר. אני ממש שמחה שנהנת
תבוא כל יום

ינון בר

New member
חח כנס

כמה דברים : 1. ברלד המלך ! 2. בקשר לחנון, זה לא מאולתר הוא עושה את זה בכל הופעה שהוא מוצא איזה חנון אחד ... כשאתה "חבר מועדון" שם בצוותא יש לך הנחות שהמופע הזה עולה 40 שקל.

Forever NemeSh

New member
מממ.. הנחות למופע הזה זה 20 שקל

כשאתה חבר מועדון. ההופעה עולה 80 שקלים (ההופעה הזו אני מדברת), ודרך הנחת חברי הפורום זה חצי מחיר..

ביום שישי הייתי במופע...

של שלום אסייג, היה גדולללל, אבל לי נראה שהיה יחסית קצרצר אבל למרות זאת היה ענק.

למעלה