אז מה התשובה שניתנה לדני?

trilliane

Well-known member
מנהל
אז מה התשובה שניתנה לדני?

הלילה צפיתי (בפעם המי-יודע-כמה) בפרק ITSO2GM חלק 2, ושוב תהיתי מה ענו לדני בסוגיית "מי היה אחראי בשלוש שעות וחצי שהנשיא היה בהרדמה מלאה". כל הפרק הם מעבירים את החבילה מאחד לשני, ובסוף ליאו מזמין את דני לנסוע איתו לבית החולים, ו... וזהו! מה עם תשובה? הלו, גם אני רוצה לדעת!

נשמע לי כמו תעלומה מני רבות

מה היה כתוב בספר שג'וש נתן לדונה בכריסמס הראשון ? איך הגיבו הדמויות (סאם, ג'וש, גב' לנדיגהם, צ'ארלי) לסיפור על הMS של הנשיא ? למה צ'ארלי וזואי נפרדו ? life's many mysteries.

trilliane

Well-known member
מנהל
אכן, אבל בעיני זה מסקרן יותר

הקדשה בספר - לא ציפיתי שיראו לנו, לרוב לא מראים דברים כאלה בסדרות ומשאירים את זה לדמיון של הצופים. איך הגיבו וכו' - אני מודה שזה לא עד כדי כך מעניין אותי, בחרו להראות לנו מגוון של תגובות דרך חלק מהדמויות, ולראות עוד ועוד דמויות מגלות זה לא עד כדי כך מעניין לדעתי, מעולם לא הקדשתי לכך מחשבה אפילו... אכן במשך עונות רבות אין התייחסות לפרידה של זואי וצ'רלי ואפשר רק לנחש אותה בשלב כלשהו, אבל בעונה הרביעית נדמה לי, כשזואי יוצאת עם הצרפתי הפוץ ההוא, אפשר להבין רמזים בדיעבד - היא זורקת לו כמה וכמה עקיצות על כך שמערכת היחסים בינהם היתה בפרופיל מאד גבוה, זה היה מאד לא פשוט ומלא בלחצים, והוא גם בחור עם לו"ז עמוס, צפוף ודינמי מאד. נראה שמה שהיא רצתה זו מערכת יחסים יציבה יותר, מישהו שהתקשורת לא מכירה, שתמיד יהיה זמין עבורה וכו' והיא מצאה את זה עם הצרפתי. כמובן שיכול להיות שהיו עוד סיבות, אבל זה מה שנתנו לי להבין בסופו של דבר. התעלומה של ההרדמה מציקה לי כיוון שמדובר בסוגיה שנטחנה שוב ושוב במשך שני הפרקים האלה, השאלה נשאלה שוב ושוב ללא תשובה, החבר'ה שיחקו ב"מסירות" וכדררו מאחד לשני, ובסוף כשכבר נראה שלליאו יש תשובה, אנחנו לא מקבלים אותה. פמפמו שאלה, בנו מתח, ואז כל העניין התאדה והתמסמס לו בלי להשאיר עקבות. 'חתכת אנטי קליימקס! מה זה צריך להביע?! איך אומרים? "נשארתי וחצי תאוותי בידי". ככה לא מתנהגים!

אסל

New member
גב' לנדינגהם לא הגיבה

כי היא לא הספיקה לשמוע על זה. ברטלט היה אמור לספר לה את זה כשהיא חוזרת מהנסיעה הראשונה במכונית החדשה שלה...

אתה קטנוני על הבוקר (או בלילה)

א. אני שמה כסף שהיא חשדה במשהו. ב. לא יפה להזכיר לי פרקים שאני מדחיקה באלגנטיות. ג. אז אתה מעדיף לתהות איך צ'ארלי הגיב כשזואי סיפרה לו, כדי שיעקוב אחרי הנשיא ?

אסל

New member
אני קטנוני לא על הבוקר ולא בלילה

אני קטנוני במשך כל שעות היממה. ואם הייתה עוד שעה או שעתיים, הייתי קטנוני גם בהן, אני מבטיח לך. בטח כאן, בפורום של אחת הסדרות האהובות עליי, כשאני מגלה באופן עקבי, בכל חידון שאתם עושים, כמה שאתם יותר טובים ממני, כמה שאני רע בלזכור ציטוטים וכאלה דברים. אז כשאני תופס אותך- אחת מבכירות הפורום- בשגיאה עובדתית, שאני אתעלם ממנה? אני??? בכל מקרה, גם אני מניח שהיא חשדה במשהו, והאמת- אם היא הכירה אותו מהנעורים, זה גם מאוד לא הגיוני שלא סיפרו לה (וגם זה שלא סיפרו לליאו, אם חושבים על זה; ומצד שני לזואי, שהייתה נערה, כן סיפרו). צ'ארלי הוא לא דמות עם יותר מדי הבעות, אז הצורה שבה הוא הגיב לא נראית לי כזאת מעניינת.

ofra6

New member
איך צ'ארלי הגיב לזה...

עד כמה שאני זוכרת כן רואים אזו שהיא תגובה של צ'ארלי. אני זוכרת שהוא אומר מתישהו שהוא ידע כי הוא שמע פעם את משהו שהוא לא היה צריך לשמוע. אולי רק נדמה לי אבל אני זוכרת שזה מה שהוא אמר לליאו....

לא רואים תגובה, הוא מספר שהוא ידע

ב-Bad Moon Rising, שהוא אחד האחרונים בעונה ה-2. אנחנו לומדים על זה שזואי סיפרה לו כדי שישים לב לכל מיני סימנים להחמרה אצל הנשיא. הנשיא כבר בדיונים עם באביש על איך לחשוף את זה, ואז צ'ארלי ממלא איזה טופס לקולג' (כי, כזכור, Charie's got some game) והוא קולט שיש שם הצהרת בריאות שהיה צריך לחתום עליה -- ויש מצב שהנשיא חתם על הצהרה דומה עבור זואי. ואז הוא אכן ניגש ומספר לליאו, ומשם לנשיא. אז יש לנו דיאלוג גם בין צ'ארלי וליאו וגם בין צ'ארלי והנשיא, אבל בשני המקרים אנחנו לא למדים על התגובה המיידית של צ'ארלי - רק על הכאב הגדול שלו והאהבה הגדולה שלו לנשיא.

למעלה