הלו, לילה טוב
. נסיון...
.
אשתדל להתייחס לשלוש השאלות שלך. ואולי גם למה שמעבר...
ואני מקווה שאת שמה לב שאת סותרת את עצמך?
).
ש.1. "כמה זמן לקח לכם
להבין שאתם
מרגישים משהו?".
ת.1. - כמו שאומר פו הדב -
לא מאייתים אהבה, מרגישים אותה.
להבין - שאני מרגיש משהו? מה קרה ללהרגיש שאני מרגיש משהו?
ועכשיו אולי תשאלי, מתי אני מרגיש שאני מרגיש משהו? חחח.
- אם אדם פתוח להרגיש, התחושות נחוות מייד כשהן מתרחשות
. אין דיליי
).
ש. 2. "מתי
קראתם לזה אהבה?".
ת. 2. - כמו שאומר פו הדב -
אהבה היא אהבה, בין אם נחליט לקרוא לה כזו, ובין אם לא
. לא את בוחרת אותה, היא בוחרת אותך
. השאלה היא - האם את פתוחה להרגיש אותה, ואמיצה ללכת אחריה
.
ש. 3. מה עורר את זה?
ת.3. כמו שאומר פו הדב -
אם לא ניתן לאיית אהבה, אז איך ניתן להסביר אותה? ברגע שתוכלי להסביר אותה, אייתת אותה
. הפך אותה ל- מוגדרת, ולכן מוגבלת, ולכן... לא אומר לא-אמיתית, אבל כבר היא בכלא מסוג מסויים
.
מה מעורר? הצד השני
. אני קורא לזה - קסם. וזהו
.
ולגבי המשפט הבא, אני מדגיש כמה מילים:
יותר מטריד אותי כרגע נושא הזמן - כל חיי
האמנתי שאם הצהרת אהבה מגיעה מהר, זה
לא אמין,
אני מאמינה שאהבה ממבט ראשון זה משהו שקיים רק בסרטים,
ולפני שמתאהבים
צריכים להכיר באמת את הבנאדם.
מאמינה או חושבת? זו אמת מבחינתך כפי שהי... או שזה ספק לגבי קיומה של אהבה ממבט ראשון? - משפט קצת מסובך. אבל אם מבינים אותו...
.
בקיצור, את קבעת לאהבה מהי אמורה ומהי לא אמורה להיות. את גם שמת לה תנאים. לא בטוח שזה נובע מאמת, לדעתי זה יותר בא מהספק.
אבל בשורה התחתונה... - זה הכל זכותך, זה הכל הבחירה שלך! וזה הכל תלוי במה שאת מאמינה בו. - המשך,
שאלת שאלה גדולה - מה זאת אהבה?
אני אענה לך בתשובה יחסית פשוטה, שנובעת מכל הדיון הזה. אהבה היא כל מה שאת תחליטי שהיא. היא איך שאת רוצה שהיא תהיה. היא מה את מאמינה שהיא.
אהבה היא - אין סוף אפשרויות.
לא מוגבלת לכלום - מלבד הספקות שלנו
.
מלבד המגבלות והתנאים שאנו כופים עליה... ומצמצמים אותה אליהם.
אני יכול לספר לך מהי אהבה מבחינתי. מה ההרגשה שלי. אבל את
לא תאמיני לי
. מספיק נשים
לא האמינו למי שאני - כבר בדייט ראשון. חחח. לא מצחיק האמת. כי הן יכלו להרגיש, אבל המוח - לא מוכל לקבל. תנאים, ספקות, מגבלות, וכו'. - ואני לא מדבר שם על אהבה. סתם על מצב-רוח טוב ונקי
. אז אהבה???!!! שלי???
חחח. אצלי זה כמו באגדות. אבירים, נסיכות, אהבת-אמת... וחיים באושר ואושר עד עצם היום הזה
. וכמה את חושבת מסוגלות עדיין להאמין בזה בימינו? אבל ב- 100%, וגם ליישם. ובלי שינקר להן בראש - "כל חיינו האמנו ש..."
.
אז אהבה היא כל מה שאנחנו רוצים ומאמינים שהיא. וכמובן, שזה גם צריך להיות מתורגם למעשים שלנו
. כל מה שנרצה, נאמין, ונצליח לעשות ממנה - זה מה שהיא תהיה
.
בקיצור... הלב שלך פתוח להרגיש בכלל? או שהוא מוקף באין-סוף רעש וספקות, ותנאים, ואיותיים, ושאלות על אהבה שצריך לענות עליהן - כדי
להבין אם יש אהבה - במקום פשוט להרגיש אותה?
.
אם הלב שלך פתוח, והמוח שלך פתוח. ואת עדיין לא מרגישה כלום אחרי שלושה חודשים. אז כנראה אין שם כלום. ואם הם לא פתוחים - אז תתחילי לפתוח את עצמך לחוויה של להרגיש. תשתחררי... ותתחילי להזרים אנרגיה וליצור את האהבה שאת רוצה, שאת מאמינה בה. שאת מאחלת לעצמך. תתחילי לעשות את החלק שלך... בתקווה שהצד השני יעשה את החלק שלו
.
טוב. יצא מסובך ??
.
אבל למה ציפית עם שאלה כזו
).
מקווה שבכל זאת עזרתי לך במשהו
.
לילה טוב, שיהיה לכם המון בהצלחה!!